Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 158
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Elżbieta481
Posted

Piękne psiątko...Dorodne..Przystojniak z ciebie psiesku..
Ela

Posted

Hakita napisał(a):

A ja chciałabym tylko żeby Psinka była szczęśliwa, a mam wrażenie, że z każdym dniem jest tak coraz bardziej...:loveu:
Poza tym mnie to on specjalnie chyba nie ma powodów kochać, bo ja to go ciągle gdzieś przewożę, zabieram....:roll:

Ale przecież Zenek wygląda na zadowolonego, jest taki ufny w stosunku do nas, zresztą nie robisz nic, aby było na jego niekorzyść!!! :loveu:

Posted

W Zenusiu nie sposób się nie zakochać....:loveu:

Mam wieści, że Zenuś czuje się dobrze, niestety kołnierz go drażni, no ale wyjścia nie ma...
Ponadto od wczoraj ma towarzystwo kocie i ponoć boi się kota :lol:
Mam nadzieję, że się szybko dogadają :)

Elu i Waldku pieniążki przelałam ;)

Posted

Nikt do nas nie zagląda........:shake:

Zenuś niestety próbował dorwać się do ranki i kołnierzem podrażnił sobie wszystko, co zakończyło się dość ostrym stanem zapalnym....:shake:
Na szczęście moja przecudowna Wetka i przyjaciółka w jednej osobie - Dorotka jeździ do niego codziennie i podaje antybiotyki od wtorku, kiedy miał przyjąć tylko jeden.
Lada dzień będzie już koniec zastrzyków, bo Chłopak czuje się z dnia na dzień coraz lepiej, a i antybiotyki podaje się tylko przez określony czas.
Przewielce dziękuję Dorotce za darmowe leczenie i wielką opiekę jaką obdarzyła Zenusia...........:Rose::Rose::Rose:

Po weekendzie zawitam do Zenusia i postaram się zrobić nowe foteczki.
Ponadto w tym bloku ponoć dzieje się krzywda jednemu jamnisiowi i muszę pójść tam na interwencję...
Mam nadzieję, że wszystko pozytywnie się zakończy..........:roll:

Posted

Dlaczego nikt nawet nie powie: hej.........:placz:

Nawet nie wiem, czy powinnam pisać, bo piszę do siebie i dla siebie......
Jednak piszę, może ktoś czyta................

Zenek czuje się dobrze, ostatni antybiotyk był w sobotę.
I przedwczoraj, wczoraj i dziś rozmawiałam z DT i Zenuś czuje się z dnia na dzień coraz lepiej :)

To najważniejsza informacja, przynajmniej dla mnie..........:)

Posted

Hakita napisał(a):
Dlaczego nikt nawet nie powie: hej.........:placz:

Nawet nie wiem, czy powinnam pisać, bo piszę do siebie i dla siebie......
Jednak piszę, może ktoś czyta................

Przyczyna jest prozaiczna... od jakiegoś czasu dogo działa w kratkę, z przewagą niedziałania :cool3:

Guest Elżbieta481
Posted

Co tam słychać u Zenusia?Jak mu się wiedzie?
Waldek

Posted

Zenuś czuje się już bardzo dobrze...:)
Wczoraj pozwolił sobie podczas chwilowej nieuwagi domowników na skonsumowanie 2 drożdżowek ze stołu....:p Na tyle kulturny, że okruszków nie pozostawił....:lol:
Ponadto kastracja nie zmieniła jego charakterku....:roll:
Goni towarzystwo na dworze jak może...
Z kociakiem się świetnie dogaduje, liże go i próbuje być świetnym opiekunem...:)

We wtorek jadę w odwiedziny oraz na rozmowy...;)
Trzymajcie kciuki................................;)

Posted

Przepraszam za offa, ale dziś w tvn Uwaga o 19.45 reportaż o Krzyczkach, oglądajcie koniecznie. Nasi znajomi dogomaniacy wystąpią i oczywiście ich psiaki...;)

Posted

Zenek ma DOM.......................:multi::multi::multi:

Zaraz więcej napiszę i troszku fotek będzie, ale chwila, chwila....
Dawno mnie nie było, więc oporządzić wszystko muszę........;)

Posted

W sumie za wiele nie mam co pisać.....;)
Prawda taka, że ja od dawna czułam, w sumie wiedziałam myślę, że większość z Was, która czytała wątek również, że tak się stanie, ale oficjalna rozmowa miała miejsce wczoraj i decyzja już oficjalnie zapadła, że Zenuś zostaje w DT, czyli teraz już w DS............:loveu:
Ma towarzystwo kocie, z którym świetnie się dogaduje, czegóż chcieć więcej......?
Naturalnie będę w kontakcie z domkiem i będę przekazywać wiadomości, jak tylko coś będę wiedziała....
Zatem tytuł wątku można spokojnie zmienić :)
I cieszyć się z radości Zenusia................

Chciałam serdecznie podziękować Brysi, która wiernie mi pomaga przy wizytach u Zenusia oraz w bardzo różnych i trudnych sytuacjach, jest moim dobrym Aniołkiem......:loveu:
Brysiu z całego serca dziękuję........:iloveyou::Rose:

A teraz mała fotorelacja..........;)

Posted

Zenuś wtulony w kolanka Brysi.....:loveu:
Prawda taka, że przez dobre 30 min. nie mogłyśmy się od niego opędzić, to żywe srebro.........:loveu: Lizańce, podgryzańce i wszystko, co tylko możliwe........:loveu:

Dziękujemy wszystkim............:loveu::loveu::loveu:
Kolejna relacja za jakiś czas już z domku stałego..........:)

Posted

Hakita napisał(a):

Chciałam serdecznie podziękować Brysi, która wiernie mi pomaga przy wizytach u Zenusia oraz w bardzo różnych i trudnych sytuacjach, jest moim dobrym Aniołkiem......:loveu:
Brysiu z całego serca dziękuję........:iloveyou::Rose:

Bo ja to baaaardzo polubiłam tę formę działalności. Ja już dawno wiedziałam, że nie nadaję się do biura tylko na jakiś wolontariat - - wiecie: karmienie słoników w Afryce, jakaś misja, schronisko mieć własne...ehhh :shake:
No ale jakoś trzeba zarabiać, no nie?? :cool3:

teraz jeszcze mi sie spodobał pomysł Hakitki na studia weterynaryjne wieczorowe... :razz:

Guest Elżbieta481
Posted

Cieszymy sie ogromnie!Powodzenia skarbie!
Waldemar