Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewatr napisał(a):
dzisiaj było 3 adopcje psiaków ..........cos drgnęło i to wypatrzone na allegro :lol:;)

Egon ma super dom z duża działka ogrodzaona do biegania :multi:

Egonku duzo szczescia :)

• 3 weeks later...
Posted

to czy nie można było do cholery podnieść ogrodzenie albo po prostu pilnować psa - najłatwiej jest go oddać niz włożyć w niego trochę pracy !!! typowe podejscie ludzi!!! czy oni nie zdawali sobie sprawy że to mu moze zniszczyć psychikę ? jak ten pies ma cię czuć był w schronisku,potem dostał szanse ktora znowu mu zabrano NIE MAM SŁÓW przepraszam za uniesienie!!!!

Posted

darunia-puma napisał(a):
to czy nie można było do cholery podnieść ogrodzenie albo po prostu pilnować psa - najłatwiej jest go oddać niz włożyć w niego trochę pracy !!! typowe podejscie ludzi!!! czy oni nie zdawali sobie sprawy że to mu moze zniszczyć psychikę ? jak ten pies ma cię czuć był w schronisku,potem dostał szanse ktora znowu mu zabrano NIE MAM SŁÓW przepraszam za uniesienie!!!!

Mam takie samo zdanie co do tej sprawy... Brak słów..
Najłatwiej się pozbyć, po co z psem pracować......Zupełnie jakby wzięli go, 'bo wzięli', bez jakiejkolwiek odpowiedzialności.
Była też sytuacja, kiedy oddano psa, bo nie szczekał. :shake:

Posted

wiesz jedyny szacunek dla tych ludzi to tylko taki ze gdzies go nie wywieźli i nie przywiązali do drzewa w lesie tylko odwiezli do schroniska ale i tak brak słów to ja moją Shille powinna była wyrzucic na ulice skad ją wziełam nie mowiac juz o agresji i dominacji mojego setha ....oh ludzie co wy robicie?

Posted

darunia-puma napisał(a):
wiesz jedyny szacunek dla tych ludzi to tylko taki ze gdzies go nie wywieźli i nie przywiązali do drzewa w lesie tylko odwiezli do schroniska ale i tak brak słów to ja moją Shille powinna była wyrzucic na ulice skad ją wziełam nie mowiac juz o agresji i dominacji mojego setha ....oh ludzie co wy robicie?

Takich sytuacji to nawet sobie nie wyobrażam...
Najpierw chęć adopcji psa, a potem bestialskie wywiezienie go gdzieś prawdę mówiąc bez powodu....

Posted

Cambel&Megi ale różni są ludzie niektórzy to po prostu bestie wobec zwierząt mój seth tez był w schronie potem ktoś go wziął ale po jednym dniu odwiózł i tacy ludzie się nie zastanawiają co się dzieje z psychiką psa po takich nieudanych adopcjach ja mam to na codzień seth biedak od kilku miesięcy z nami a nadal chodzi wszedzie za mna jak cien a jak wychodze to juz panika bo moze nie wroce ....

Posted

Egonku wiec i dla nas dzisiejszy dzien konczy sie dobrze wiedzac ze bedziesz spał w cieple i nie bedziesz sie juz niczego bał kochany egonku trzymam kciuki i jak zwykle całym swoim ludzkim sercem jestem przy tobie piesku bądź tylko brzeczny prosze i nigdy nie daj sie oddac w to straszne miejsce jakim jest schronisko....dowidzenia egonku

• 2 weeks later...