darunia-puma Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 i co u ergonka czy ktos sie o niego pytał?interesował? Quote
darunia-puma Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 widze ze nic sie nie zmienilo i psiak nadal jest bezdomny... Quote
darunia-puma Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Ergonku wiem ze te swieta nie powinny wygladac dla ciebie własnie tak ale mimo wszystko jestesmy z toba i podnosimy cie na pierwsza oby ktos cie ujrzał i pokochal Quote
g_o_n_i_a Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 ewatr napisał(a):dzisiaj było 3 adopcje psiaków ..........cos drgnęło i to wypatrzone na allegro :lol:;) Egon ma super dom z duża działka ogrodzaona do biegania :multi: Egonku duzo szczescia :) Quote
darunia-puma Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 nie no nie wierze a ja tutaj nic nie wiem bardzo sie ciesze ze Egonek ma dom oj dobrze bo chłopiec tyle sie naczekal oby byl szczesliwy i domek by byl odpowiedni Quote
darunia-puma Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 co??????? co sie stało jak no nie wierze przeciez...??????? Quote
Cambel&Megi Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Egon był kilka dni w nowym domu, ale przeskakiwał przez ogrodzenie..i wrócił :( Quote
darunia-puma Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 to czy nie można było do cholery podnieść ogrodzenie albo po prostu pilnować psa - najłatwiej jest go oddać niz włożyć w niego trochę pracy !!! typowe podejscie ludzi!!! czy oni nie zdawali sobie sprawy że to mu moze zniszczyć psychikę ? jak ten pies ma cię czuć był w schronisku,potem dostał szanse ktora znowu mu zabrano NIE MAM SŁÓW przepraszam za uniesienie!!!! Quote
Cambel&Megi Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 darunia-puma napisał(a):to czy nie można było do cholery podnieść ogrodzenie albo po prostu pilnować psa - najłatwiej jest go oddać niz włożyć w niego trochę pracy !!! typowe podejscie ludzi!!! czy oni nie zdawali sobie sprawy że to mu moze zniszczyć psychikę ? jak ten pies ma cię czuć był w schronisku,potem dostał szanse ktora znowu mu zabrano NIE MAM SŁÓW przepraszam za uniesienie!!!! Mam takie samo zdanie co do tej sprawy... Brak słów.. Najłatwiej się pozbyć, po co z psem pracować......Zupełnie jakby wzięli go, 'bo wzięli', bez jakiejkolwiek odpowiedzialności. Była też sytuacja, kiedy oddano psa, bo nie szczekał. :shake: Quote
darunia-puma Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 wiesz jedyny szacunek dla tych ludzi to tylko taki ze gdzies go nie wywieźli i nie przywiązali do drzewa w lesie tylko odwiezli do schroniska ale i tak brak słów to ja moją Shille powinna była wyrzucic na ulice skad ją wziełam nie mowiac juz o agresji i dominacji mojego setha ....oh ludzie co wy robicie? Quote
Cambel&Megi Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 darunia-puma napisał(a):wiesz jedyny szacunek dla tych ludzi to tylko taki ze gdzies go nie wywieźli i nie przywiązali do drzewa w lesie tylko odwiezli do schroniska ale i tak brak słów to ja moją Shille powinna była wyrzucic na ulice skad ją wziełam nie mowiac juz o agresji i dominacji mojego setha ....oh ludzie co wy robicie? Takich sytuacji to nawet sobie nie wyobrażam... Najpierw chęć adopcji psa, a potem bestialskie wywiezienie go gdzieś prawdę mówiąc bez powodu.... Quote
darunia-puma Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Cambel&Megi ale różni są ludzie niektórzy to po prostu bestie wobec zwierząt mój seth tez był w schronie potem ktoś go wziął ale po jednym dniu odwiózł i tacy ludzie się nie zastanawiają co się dzieje z psychiką psa po takich nieudanych adopcjach ja mam to na codzień seth biedak od kilku miesięcy z nami a nadal chodzi wszedzie za mna jak cien a jak wychodze to juz panika bo moze nie wroce .... Quote
Cambel&Megi Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Ehhh niestety.....Nieodpowiedzialność i egoizm po prostu :( Quote
Bura Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Egon dziś poszedł do domu :) Pan wyprowadzał go właśnie jak byliśmy w Kundelku :) Quote
darunia-puma Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Egonku wiec i dla nas dzisiejszy dzien konczy sie dobrze wiedzac ze bedziesz spał w cieple i nie bedziesz sie juz niczego bał kochany egonku trzymam kciuki i jak zwykle całym swoim ludzkim sercem jestem przy tobie piesku bądź tylko brzeczny prosze i nigdy nie daj sie oddac w to straszne miejsce jakim jest schronisko....dowidzenia egonku Quote
Cambel&Megi Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Ooo faktycznie :) Miejmy nadzieję, że tym razem będzie wszystko ok! Szczęścia, Egonku :buzi: Quote
Cambel&Megi Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Na miejsce Egona Husky Asterix :( http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9401574&postcount=420 Quote
darunia-puma Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 oj kolejna bida jak to jest ze na miejsce jednego przychodza kolejne 2,3 psy Quote
Recommended Posts