Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

EGON ZNÓW W SCHRONISKU :-(

Egonowi, pięknemu psu husky nie poszczęściło...
Kolejny raz :placz:
Najpierw trafił do schroniska 9 listopada, czekal do 29 grudnia na Dom...
Dom, który miał być tym jedynym i wspaniałym, z ukochanym Panem...

Niestety.
Egon wrócił do schroniska kilka dni po adopcji.
Właściciel nie sprostał wymaganiom tej rasy, Egon znalazł sobie rozrywkę i przeskoczył przez ogrodzenie...

Co się dzieje z tymi ludźmi? :-(

Egon uwielbia szaleć na wybiegu, gdzie może chodż po częsci zaspokoić swe ruchowe potrzeby...
Bardzo lubi też towarzystwo Człowieka i zabawy z nim...

Czy dlugo będzie czekał na Swoją Rodzinę?
TĘ JEDYNĄ?

Schronisko " Kundelek "
ul. Ciepłownicza 3
35-322 Rzeszów
tel. 0 510-170-787
E-mail do schroniska kundelek@rsoz.org

Elektra wróciła do właścicieli

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja miałam niedawno osobę bardzo chętną na huskiego / malamuta, pani jest miłośniczką ras. Chciała naszą Shirkę, niestety spóźniła się...

Prosiłam, by odezwała się za kilka dni, jeśli zadzwoni to opowiem o psiakach. Może akurat.

Posted

Niesamowite!!!! Właśnie zadzwonił pan pragnący adoptować huskiego!!! To wciąż z ogłoszeń Shirki ludzie dzwonią. Zna charakter Husky, nie zależy mu na szczenięciu. Pytałam o kilka rzeczy i: cały czas ktoś jest w domu, więc pies nie byłby sam. Nie ma kotów ani dzieci. Do bloku, ale spacery długie i dużo.

Jutro pan będzie dzwonił znowu. Proszę o informacje na temat Egonka - ile ma lat, jaki ma charakter, czy był szczepiony/odrobaczony/kastrowany (jeśli nie, to zrobilibyśmy tutaj wszystko na miejscu, gdyby ewentualnie adopcja doszła do skutku).

Posted

Ja mogę tyle powiedzieć, co wiem z obserwacji. Wypytać, to pewnie we wotrek Ewa wypyta :eviltong:
Jest młody, to napewno. Sądze, ze ma jakies 2 lata, ale to tak na oko - dopytam. Bardzo mu nie odpowiada mieszkanie w schroniskowym boksie, stoi i skomli. Czeka. :-( Jak wyjdzie, to nie za chętnie wraca, ale co się dziwić. Czy szczepiony i odrobaczony, podejrzewam, że tak. Jakiś czas już przecież jest w schronie. Co do kastracji - wypytam. I dowiem się dokładnie jaki ma charakter. ;) Przepraszam, ze mało informacji przekazuję, tylko tyle wiem. Moze Ewa coś doda.

Posted

Nie zadawajcie sobie trudu, facet nie zadzwonił ponownie. A jeślli nie zrobił tego od razu, to znaczy, że nie dość mu zależy :angryy:
Przepraszam za rozbudzone nadzieje :-(