g_o_n_i_a Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 EGON ZNÓW W SCHRONISKU :-( Egonowi, pięknemu psu husky nie poszczęściło... Kolejny raz :placz: Najpierw trafił do schroniska 9 listopada, czekal do 29 grudnia na Dom... Dom, który miał być tym jedynym i wspaniałym, z ukochanym Panem... Niestety. Egon wrócił do schroniska kilka dni po adopcji. Właściciel nie sprostał wymaganiom tej rasy, Egon znalazł sobie rozrywkę i przeskoczył przez ogrodzenie... Co się dzieje z tymi ludźmi? :-( Egon uwielbia szaleć na wybiegu, gdzie może chodż po częsci zaspokoić swe ruchowe potrzeby... Bardzo lubi też towarzystwo Człowieka i zabawy z nim... Czy dlugo będzie czekał na Swoją Rodzinę? TĘ JEDYNĄ? Schronisko " Kundelek " ul. Ciepłownicza 3 35-322 Rzeszów tel. 0 510-170-787 E-mail do schroniska kundelek@rsoz.org _______________________________ Elektra wróciła do właścicieli Quote
Cambel&Megi Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Cudne 'pierwotniaki' za kratami boksu.....Pomóz :( Quote
Coffee&Nera Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Boze jakie biedactwa... I to u nas w Rzeszowie... Jeżeli bedą jakies banerki to powiedzcie- rozgłosnimy psiaki !!! Podnosze- hopa ! Quote
Bura Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Czy ta suka na pewno nie ma tatuażu?? Jakoś znajomo mi wygląda... Quote
Ulka18 Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Ale piekne psy :crazyeye: ta sunia Elektra jest przecudna :loveu: moze rzeczywiscie ma tatuaż :???: Quote
Bura Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Koniecznie trzeba będzie ją dać na bezdomne szpice jeśli nie znajdzie domku... Quote
Ulaa Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Ja miałam niedawno osobę bardzo chętną na huskiego / malamuta, pani jest miłośniczką ras. Chciała naszą Shirkę, niestety spóźniła się... Prosiłam, by odezwała się za kilka dni, jeśli zadzwoni to opowiem o psiakach. Może akurat. Quote
matinestka Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Elektrę odnalazł wlascicie z takze juz od dobrej chwili sa oboje szcześliwi :multi: :multi: Egon nie poddawaj sie w poszukiwaniach :buzi: :bluepaw: Quote
Cambel&Megi Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Super,Elektra! :multi: No to szukamy Domu dla Egona.... Quote
Ulaa Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Niesamowite!!!! Właśnie zadzwonił pan pragnący adoptować huskiego!!! To wciąż z ogłoszeń Shirki ludzie dzwonią. Zna charakter Husky, nie zależy mu na szczenięciu. Pytałam o kilka rzeczy i: cały czas ktoś jest w domu, więc pies nie byłby sam. Nie ma kotów ani dzieci. Do bloku, ale spacery długie i dużo. Jutro pan będzie dzwonił znowu. Proszę o informacje na temat Egonka - ile ma lat, jaki ma charakter, czy był szczepiony/odrobaczony/kastrowany (jeśli nie, to zrobilibyśmy tutaj wszystko na miejscu, gdyby ewentualnie adopcja doszła do skutku). Quote
psiulka Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 A słyszałam, że Elektra tam gdzieś koło nas mieszka, więc się obada :cool: Egonek hopsiamy :loveu: Quote
Hala Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Elektra pięknie wyszła na zdjeciu za kratami... niesamowicie...zelektryzowało mmnie. :cool3: Quote
Ulaa Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Bardzo proszę o odpowiedź, psiak ma szansę na dom. Quote
g_o_n_i_a Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Ja mogę tyle powiedzieć, co wiem z obserwacji. Wypytać, to pewnie we wotrek Ewa wypyta :eviltong: Jest młody, to napewno. Sądze, ze ma jakies 2 lata, ale to tak na oko - dopytam. Bardzo mu nie odpowiada mieszkanie w schroniskowym boksie, stoi i skomli. Czeka. :-( Jak wyjdzie, to nie za chętnie wraca, ale co się dziwić. Czy szczepiony i odrobaczony, podejrzewam, że tak. Jakiś czas już przecież jest w schronie. Co do kastracji - wypytam. I dowiem się dokładnie jaki ma charakter. ;) Przepraszam, ze mało informacji przekazuję, tylko tyle wiem. Moze Ewa coś doda. Quote
Ulaa Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Gonia dziękuję. Jeśli pan zadzwoni już przynajmniej będzie co powiedzieć. Quote
g_o_n_i_a Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Jutro będę w schronisku, być może, ze podałam niedokładne informacje (jeśli chodzi o wiek np.). Napiszę więcej wieczorem. Quote
Ulaa Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Nie zadawajcie sobie trudu, facet nie zadzwonił ponownie. A jeślli nie zrobił tego od razu, to znaczy, że nie dość mu zależy :angryy: Przepraszam za rozbudzone nadzieje :-( Quote
matinestka Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 EGONEK SIę PRZYPOMINA... CZEKA CHłOPAK ... SMUTA SIę...... :( JEDYNIE NA SPACERACH ODżYWA..... PRZYNAJMNIEJ TYLE... :( w zimowej scenerii : i juz w poroztopowym krajobrazie: :bluepaw: Quote
darunia-puma Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 to jeszcze na dobranoc podnosze chłopca Quote
darunia-puma Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 on jest przepiekny a jest juz wystawiony na BS? a moze trzeba jeszcze go wystawic na allegro i dac szanse na domek? Quote
Cambel&Megi Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Te zdjęcia w śniegu....poezja........i co, nikt się nie zakochał ? :placz: Quote
Recommended Posts