Jump to content
Dogomania

Przygarnięta, młoda sunia w typie aussie/border collie. MA JUŻ DOM ;)!!!

Recommended Posts

Guest monia3a
Posted

Same dobre wieści :multi:
Pomiędzy 12 a 14 grudnia zostały wyadoptowane aż 4 pieski :multi:

SUKCES !!! Oby tak zawsze było !!!

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sara czuje się w domu bardzo dobrze.Załatwia się tylko na spacerze tzn 3xdziennie.Rano chodzimy do Zwierzyńca na trochę dłużej.Nie robi też żadnych szkód w domu. Jak musi zostać sama w domu to śpi przytulona do mojego kapcia.;)
pozdrawiam

Posted

Sara ma się dobrze. Zaakceptowała naszą rodzinę i sąsiadów. Jest odważna, pełna energii, wesoła. Wszystkim się podoba.
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzymy wszystkim zwierzętom znalezienia dobrego domu i kochających opiekunów

Posted

Niestety nie mam aparatu fotograficznego i muszę prosić córkę o pomoc.Sara zadomowiła się u nas na dobre.Ponieważ dzieci nasze (3) nie mieszkają już z nami, to Sarę traktujemy jak najmłodszą ,, córeczkę". W sobotę jesteśmy umówione z doktor Rudobielską na sterylizację.Mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze.Codziennie chodzimy na spacery do zwierzyńca więc będzie to ulga dla mnie i dla Sary.Sara zwraca na siebie uwagę nie tylko urodą, ale i radosnym usposobieniem.Za jakiś czas postaram się wrzucić parę fotek.
pzdrawiam

Posted

no to chwilowo wybaczam brak nowych fotek ;)

super, że ją ciachniecie. to na pewno będzie duża ulga dla was i dla suczki, no i obędzie się bez tych paskudnych chorób :shake:

sunia nie mogła lepiej trafic :multi:

pozdrawiam

PS: a jak Sara przeżyła sylwestra? :cool3:

• 2 weeks later...
Posted

Sara w sobotę tj 5.01 miała zabieg sterylizacji.W przyszłym tygodniu zdejmujemy szwy.Teraz czuje się bardzo dobrze i dzisiaj pozwoliłam jej pobiegać po lesie.W domu niestety musimy zakładać fartuszek, żeby szew spokojnie się goił.Najgorzej było w niedzielę, kiedy nie chciała nic jeść ani pić.Wydawało się, że jest w depresji.Najważniejsze, że wszystko wróciło do normy.Pozdrawiam.;)

Posted

Zolap, fajnie, ze nie czekaliscie ze sterylką.:loveu:
I cieszę sie baaaardzo, że wszystko OK
i, że już z górki.
Nie martw się, na pewno będzie dobrze,
a Sara szybko wróci do dawnej formy,
pewnie już wróciła.:)

Buziaczki

• 2 weeks later...
Posted

Sara już pewnie "zagojona". Mam nadzieję, że obyło się bez żadnych komplikacji i wszystko się udało ;).

I jak pisała Iwona, dobrze, że nie zwlekaliście z zabiegiem. Na pewno wyjdzie to "na zdrowie" zarówno dla Sary, jak i dla Was :p.

Mam nadzieję, że u suczki wszystko w porządku i nie sprawia Wam żadnych kłopotów wychowawczych :razz:.

Pozdrawiam serdecznie i czekam na nowe zdjęcia ślicznej panienki :loveu::loveu::loveu:.