Guest monia3a Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Same dobre wieści :multi: Pomiędzy 12 a 14 grudnia zostały wyadoptowane aż 4 pieski :multi: SUKCES !!! Oby tak zawsze było !!! Quote
Bakteria Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Witamy na forum ;) Widzę (a raczej czytam :lol:), że Sara lepiej trafic nie mogła :multi: Czekamy na wieści i zdjęcia ;) Quote
plinka Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Zolap witamy na forum i czekamy na zdjęcia suni w nowym domu! :p P.S. Napisałam na forum aussie, że Sara ma dom. ;) Quote
Iwona&Wiki Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Miło Ci poznać Zolap:) No ta masz kanapowca. Dziewczyna wie, gdzie najlepiej.:eviltong: Naprawdę przepiękna psica.:) Niech ten nowy domowy pieszczoch zdrowo się Wam chowa:) Quote
Bakteria Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 Co racja, to racja, kanapowiec z prawdziwego zdarzenia ;) Widac, że psina szczęśliwa w nowym domku :loveu:. A jak z załatwianiem się w domu? Nie ma problemów? Quote
zolap Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Sara czuje się w domu bardzo dobrze.Załatwia się tylko na spacerze tzn 3xdziennie.Rano chodzimy do Zwierzyńca na trochę dłużej.Nie robi też żadnych szkód w domu. Jak musi zostać sama w domu to śpi przytulona do mojego kapcia.;) pozdrawiam Quote
Iza. Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Po fotkach widać, że suczynka jest szczęśliwa :loveu: Quote
bellatriks Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Super, że Sara ma domek! Widac, że sunia jest szczęśliwa:loveu: Quote
zolap Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Sara ma się dobrze. Zaakceptowała naszą rodzinę i sąsiadów. Jest odważna, pełna energii, wesoła. Wszystkim się podoba. Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzymy wszystkim zwierzętom znalezienia dobrego domu i kochających opiekunów Quote
plinka Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Fajnie, że wszystko ok. :) P.S. Nowe fotki mile widziane ;) Quote
Bakteria Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 plinka napisał(a): P.S. Nowe fotki mile widziane ;) właśnie, właśnie :cool3: Quote
zolap Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Niestety nie mam aparatu fotograficznego i muszę prosić córkę o pomoc.Sara zadomowiła się u nas na dobre.Ponieważ dzieci nasze (3) nie mieszkają już z nami, to Sarę traktujemy jak najmłodszą ,, córeczkę". W sobotę jesteśmy umówione z doktor Rudobielską na sterylizację.Mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze.Codziennie chodzimy na spacery do zwierzyńca więc będzie to ulga dla mnie i dla Sary.Sara zwraca na siebie uwagę nie tylko urodą, ale i radosnym usposobieniem.Za jakiś czas postaram się wrzucić parę fotek. pzdrawiam Quote
Bakteria Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 no to chwilowo wybaczam brak nowych fotek ;) super, że ją ciachniecie. to na pewno będzie duża ulga dla was i dla suczki, no i obędzie się bez tych paskudnych chorób :shake: sunia nie mogła lepiej trafic :multi: pozdrawiam PS: a jak Sara przeżyła sylwestra? :cool3: Quote
bellatriks Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Cieszę się bardzo, że u suńki wszystko OK, Sara na pewno jest bardzo szczęśliwa:loveu: Czekam więc cierpliwie na fotki;) Pozdrawiam, Natalia Quote
zolap Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Sara w sobotę tj 5.01 miała zabieg sterylizacji.W przyszłym tygodniu zdejmujemy szwy.Teraz czuje się bardzo dobrze i dzisiaj pozwoliłam jej pobiegać po lesie.W domu niestety musimy zakładać fartuszek, żeby szew spokojnie się goił.Najgorzej było w niedzielę, kiedy nie chciała nic jeść ani pić.Wydawało się, że jest w depresji.Najważniejsze, że wszystko wróciło do normy.Pozdrawiam.;) Quote
Iwona&Wiki Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Zolap, fajnie, ze nie czekaliscie ze sterylką.:loveu: I cieszę sie baaaardzo, że wszystko OK i, że już z górki. Nie martw się, na pewno będzie dobrze, a Sara szybko wróci do dawnej formy, pewnie już wróciła.:) Buziaczki Quote
Bakteria Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 Sara już pewnie "zagojona". Mam nadzieję, że obyło się bez żadnych komplikacji i wszystko się udało ;). I jak pisała Iwona, dobrze, że nie zwlekaliście z zabiegiem. Na pewno wyjdzie to "na zdrowie" zarówno dla Sary, jak i dla Was :p. Mam nadzieję, że u suczki wszystko w porządku i nie sprawia Wam żadnych kłopotów wychowawczych :razz:. Pozdrawiam serdecznie i czekam na nowe zdjęcia ślicznej panienki :loveu::loveu::loveu:. Quote
Bakteria Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 ślicznota :loveu: :loveu: :loveu: Quote
bellatriks Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Śliczna fotka! Sara z taką uwagą wpatruje się w obiektyw:loveu: "co teraz robimy?" :evil_lol: Quote
Recommended Posts