BlackSheWolf Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 albo jakiś inny dobry smak :D ej robimy Offa dajcie jakis temat ? :D Quote
monita Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Hmmm ... to może o choince ;) Jak psy reagowały ?? Quote
Czarna_Owieczka Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Na choinkę dobrze, ale na ozdobę typu św.Mikołaj który jeździ i śpiewa :lol: był tylko atak i próba pożarcia :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Czarna_Owieczka napisał(a):agacia-a o jakim smaku, jeśli można spytać? :razz: no właśnie mi niezbyt smakowały bo były z pasztetowej :evil_lol: ale Sarze baaardzo smakowały :lol: monita napisał(a):Hmmm ... to może o choince ;) Jak psy reagowały ?? Moja paskuda najpierw sie bała, potem próbowała bawić sie bombkami aż w końcu zaczęła ignorować ;) Quote
Czarna_Owieczka Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Ciekawe jak choinka wyglądała z punktu widzenia Sarci.......duże świecące UFO (?) :evil_lol: Quote
BlackSheWolf Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 mój Kleks już 9 razy widział choinke :evil_lol: co roku taka sama i duża :eviltong: zero reakcji Quote
agaciaaa Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Czarna_Owieczka napisał(a):Ciekawe jak choinka wyglądała z punktu widzenia Sarci.......duże świecące UFO (?) :evil_lol: choinke mamy mała.. a Sara nie taka znowu najmniejsza :evil_lol: więc nie było tak źle :evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 No to małe świecące UFO, ale wiesz nie wiadomo czego się spodziewać po takim iglaku :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Czarna_Owieczka napisał(a):No to małe świecące UFO, ale wiesz nie wiadomo czego się spodziewać po takim iglaku :evil_lol: no i Sara zapewne nie wiedziała.. bo na początku porządnie choinke oszczekała (oczywiście utrzymując bezpieczną odległość:evil_lol:) Quote
BlackSheWolf Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 agaciaaa napisał(a):no i Sara zapewne nie wiedziała.. bo na początku porządnie choinke oszczekała (oczywiście utrzymując bezpieczną odległość:evil_lol:) bo to nigdy nie wiadomo z tymi choinkami :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 BlackSheWolf napisał(a):bo to nigdy nie wiadomo z tymi choinkami :evil_lol: u Sary to tak ze wszystkim :evil_lol: tchórz z niej :diabloti: Quote
Luzia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Moja jak zobaczyła choinkę to totalna olewka podeszła tylko i sprawdziła czy nic nie ma pod :evil_lol: Quote
dog_master Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Moj Kubuś skojarzył sobie choinke z prezentami ;) I pierwsze co, po jej ustawieniu na stojaku i "rozlozeniu" [wyjeciu z siatki ;]], zaczal wchodzic pod i szukac prezentow :D Ale jak byl maly [6 miesiecy], to biegal sobie biegal, zlapal dla zabawy calym impetem malej-klusko-owcy za sznur lampek i pociąąągnal... Nie musze mowic, GDZIE znalazla sie choinka :D Ale piesio sie nie zrazil do dziwnego drzewka :D Quote
Czarna_Owieczka Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 agaciaaa napisał(a):u Sary to tak ze wszystkim :evil_lol: tchórz z niej :diabloti: Jaki tam tchórz, już ci na f-blogu pisałam ze lubi sporty ekstremalne :lol: A co do choinki to mój jakoś nigdy nie kojarzy jej z prezentami :p i w sumie nigdy nie zaczepiał drzewka, bo co to będzie jak drzewko się rzuci na niego :razz: Quote
agaciaaa Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 dog_master napisał(a):Ale jak byl maly [6 miesiecy], to biegal sobie biegal, zlapal dla zabawy calym impetem malej-klusko-owcy za sznur lampek i pociąąągnal... Nie musze mowic, GDZIE znalazla sie choinka :D Ale piesio sie nie zrazil do dziwnego drzewka :D właśnie tego sie bałam ;) na szczęście obeszło sie bez większych przygód, Sara raz wywaliła choinke, ale jeszcze nie ubraną :lol: Czarna_Owieczka napisał(a):Jaki tam tchórz, już ci na f-blogu pisałam ze lubi sporty ekstremalne :lol: i tak tchórz :diabloti: Quote
Kasia&Mela Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Hihihi przyjemny temat :smile: W zeszłym roku mój buldożek dostał szelki, smycz i pluszaka, którego rozwalił jeszcze tego samego dnia. Nie dawno stadko się powiększyło więc buldożek dostanie kubraczek i szelki do kompletu, shih tzu - kokardki i może jakiś sweterek, a na wspólny prezent dwojnik ;-) Temat super, za 2 miesiące święta :cool3: Ja jeszcze nie wiem co moja Mela dostanie, jestem w fazie planowania. Co rok dostaje coś smakowitego+zabawkę+dzień z atrakcjami :eviltong:+ niespodziankę. Ale też z nią to sytuacja jest trochę inna, bo tak: 24/25 grudnia Wigilia/Boże narodzenie 31 grudnia imieniny (Melani, Sylwestra) 1 stycznia urodziny :loveu::loveu::loveu: Mela jakby dostała kubraczek/sweterek to pewnie zaraz zaczęłaby go rozkosznie memłać :loveu: przedewszystkim całusy! no BA! Najważniejsza część prezentu :lol: Mój pies nic nie dostaje :smile: Kocham go bardzo,ale nie widzę potrzeby kupowania mu czegoś akurat w ten dzień. ;-) ty niedobra :evil_lol:! PS. Mela jakoś nie boi się specjalnie choinki, ale też nie próbuje sie z nią bliżej spoufalać :roll: Quote
Beamic Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 :loveu:Moj Max zawsze dostaje prezent na urodziny, pod choinke i cala reszte okazji. W noc Bozego Narodzenia pilnujemy tylko zeby o 12 w nocy juz spal bo boimy sie ze zacznie mowic i wtedy nam wygarnie co tak na prawde o nas mysli.:diabloti: Quote
Kasia&Mela Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Mela dostaje prezenty na Boże Narodzenie, urodziny, imieniny i czasem jeszcze na Dzień Psa czy coś w tym guście 8) Ale to takie miłe dawać prezenty... :smile: W noc Bozego Narodzenia pilnujemy tylko zeby o 12 w nocy juz spal bo boimy sie ze zacznie mowic i wtedy nam wygarnie co tak na prawde o nas mysli.:diabloti: Na szczęście z Melą nie ma takiego problemu, bo po pierwsze to śpioch, a po drugie i tak by się jej nie chciało gadać :-D Quote
Recommended Posts