Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czarna_Owieczka napisał(a):
agacia-a o jakim smaku, jeśli można spytać? :razz:

no właśnie mi niezbyt smakowały bo były z pasztetowej :evil_lol: ale Sarze baaardzo smakowały :lol:

monita napisał(a):
Hmmm ... to może o choince ;)

Jak psy reagowały ??

Moja paskuda najpierw sie bała, potem próbowała bawić sie bombkami aż w końcu zaczęła ignorować ;)

Posted

Ciekawe jak choinka wyglądała z punktu widzenia Sarci.......duże świecące UFO (?) :evil_lol:

choinke mamy mała.. a Sara nie taka znowu najmniejsza :evil_lol: więc nie było tak źle :evil_lol:

Posted

No to małe świecące UFO, ale wiesz nie wiadomo czego się spodziewać po takim iglaku :evil_lol:

no i Sara zapewne nie wiedziała.. bo na początku porządnie choinke oszczekała (oczywiście utrzymując bezpieczną odległość:evil_lol:)

Posted

agaciaaa napisał(a):
no i Sara zapewne nie wiedziała.. bo na początku porządnie choinke oszczekała (oczywiście utrzymując bezpieczną odległość:evil_lol:)

bo to nigdy nie wiadomo z tymi choinkami :evil_lol:

Posted

Moj Kubuś skojarzył sobie choinke z prezentami ;) I pierwsze co, po jej ustawieniu na stojaku i "rozlozeniu" [wyjeciu z siatki ;]], zaczal wchodzic pod i szukac prezentow :D

Ale jak byl maly [6 miesiecy], to biegal sobie biegal, zlapal dla zabawy calym impetem malej-klusko-owcy za sznur lampek i pociąąągnal... Nie musze mowic, GDZIE znalazla sie choinka :D Ale piesio sie nie zrazil do dziwnego drzewka :D

Posted

agaciaaa napisał(a):
u Sary to tak ze wszystkim :evil_lol: tchórz z niej :diabloti:

Jaki tam tchórz, już ci na f-blogu pisałam ze lubi sporty ekstremalne :lol:

A co do choinki to mój jakoś nigdy nie kojarzy jej z prezentami :p i w sumie nigdy nie zaczepiał drzewka, bo co to będzie jak drzewko się rzuci na niego :razz:

Posted

dog_master napisał(a):
Ale jak byl maly [6 miesiecy], to biegal sobie biegal, zlapal dla zabawy calym impetem malej-klusko-owcy za sznur lampek i pociąąągnal... Nie musze mowic, GDZIE znalazla sie choinka :D Ale piesio sie nie zrazil do dziwnego drzewka :D

właśnie tego sie bałam ;) na szczęście obeszło sie bez większych przygód, Sara raz wywaliła choinke, ale jeszcze nie ubraną :lol:

Jaki tam tchórz, już ci na f-blogu pisałam ze lubi sporty ekstremalne :lol:

i tak tchórz :diabloti:

• 2 years later...
Posted

Hihihi przyjemny temat :smile:

W zeszłym roku mój buldożek dostał szelki, smycz i pluszaka, którego rozwalił jeszcze tego samego dnia. Nie dawno stadko się powiększyło więc buldożek dostanie kubraczek i szelki do kompletu, shih tzu - kokardki i może jakiś sweterek, a na wspólny prezent dwojnik ;-)

Temat super, za 2 miesiące święta :cool3: Ja jeszcze nie wiem co moja Mela dostanie, jestem w fazie planowania. Co rok dostaje coś smakowitego+zabawkę+dzień z atrakcjami :eviltong:+ niespodziankę. Ale też z nią to sytuacja jest trochę inna, bo tak:
24/25 grudnia Wigilia/Boże narodzenie
31 grudnia imieniny (Melani, Sylwestra)
1 stycznia urodziny :loveu::loveu::loveu:
Mela jakby dostała kubraczek/sweterek to pewnie zaraz zaczęłaby go rozkosznie memłać :loveu:
przedewszystkim całusy!
no BA! Najważniejsza część prezentu :lol:
Mój pies nic nie dostaje :smile: Kocham go bardzo,ale nie widzę potrzeby kupowania mu czegoś akurat w ten dzień. ;-)
ty niedobra :evil_lol:!
PS. Mela jakoś nie boi się specjalnie choinki, ale też nie próbuje sie z nią bliżej spoufalać :roll:

Posted

:loveu:Moj Max zawsze dostaje prezent na urodziny, pod choinke i cala reszte okazji. W noc Bozego Narodzenia pilnujemy tylko zeby o 12 w nocy juz spal bo boimy sie ze zacznie mowic i wtedy nam wygarnie co tak na prawde o nas mysli.:diabloti:

Posted

Mela dostaje prezenty na Boże Narodzenie, urodziny, imieniny i czasem jeszcze na Dzień Psa czy coś w tym guście 8) Ale to takie miłe dawać prezenty... :smile:

W noc Bozego Narodzenia pilnujemy tylko zeby o 12 w nocy juz spal bo boimy sie ze zacznie mowic i wtedy nam wygarnie co tak na prawde o nas mysli.:diabloti:
Na szczęście z Melą nie ma takiego problemu, bo po pierwsze to śpioch, a po drugie i tak by się jej nie chciało gadać :-D