Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hmm ja zastanawiałam sie nad kupnem wypasionych kurteczek z kożuszkiem :cool3: bo moje marzną jak idziemy na spacerek a sa wytrymowane :-( wiec chyba trzeba szykowac kase na 3 ubranka :cool3: Juz sobie wyobrażam jak beda fajowsko wygladac:roll: a w tym roku to mi chyba Zuzia prezencik zrobi mala gromadka bialaskow:evil_lol: ....

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zawsze cos kupuje, symbolicznie. ;)
Zazwyczaj są to ciastka, żwiacze, uszy, zabawki lub cos w tym stylu.
Obrózek, smyczy i innych pierdów nie kupuję, bo pies sie na na pewno z tego nie ucieszy.

Posted

Widziałam - ale ostatnio, to nie wyrabiam z tymi PW :mad:

Jestem za, a nawet przeciw ;) Pomysł mi się podoba i wybieram tańszą wersję ;) tylko jeszcze napiszę, które psiaki :p

Posted

No, reszta też jest za tańszą wersją, bo wydaje się, że generalnie to te same foremki, tylko pośrednik zarabia :mad: Wyślij mi na pw, które konkretnie chcesz.

Sorry za OFFa.

Posted

Sonia w zeszłym tygodniu rozwaliła gumowego jeżyka, którego Megi dostała pod choinkę dwa lata temu i bez którego nigdzie się nie ruszała :roll: a teraz jest smutna i nie ma czym wnerwiać sąsiadów... już wiem, co dostanie :lol: (stara baba, 4 lata ma, a dalej się bawi piszczałkami)

Posted

To chyba zależy od psa: psiun moich rodziców w maju skończy 5 lat, a nadal bawi się jak szczenior (piszczałki, patyczki, butelki plastikowe itp). Kiedyś mieliśmy ONka
[*] i jemu zabawa się znudziła gdzieś między 1 a 2 rokiem życia...

• 2 weeks later...
Posted

dunia77 dzieki:cool3:
Tak myślałam że to kości prasowane albo z czegos podobnego jak oplatek...:oops: Jednak ja tego moim psom nie daje... bylam w hurtowni smakołyków dla psów i odradzili mi tam te rzeczy...:shake: powiedzieli mi ze ta biala skóra jej moczona w jakims wywarze chemicznym :sad: dokladnie nie pamietam... i zrazilam sie do takich smakolykow :/

Posted

duzebzium napisał(a):
powiedzieli mi ze ta biala skóra jej moczona w jakims wywarze chemicznym :sad:

Nie wiedziałam... jeśli tak, to kiepsko, bo mój psiun lubi te kostki... a tych podśmierdniętych gryzaczków to nie bardzo, niestety...

Posted

Enchantress* napisał(a):
Moja też uwielbia te białe smakolyczki ! I nie zamierzam jej od tego
odstawiać ;)

Ja też nie. Gdybyśmy zagłębiali się we wszystko, co jedzą nasze psy i my, to z pewnością żylibyśmy tylko na wodzie. A właściwie nie, bo w wodzie przecież też może być coś niezdrowego..