olgaj Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 nawet nie mamy jak porozmawiac bo w domu jestem juz tak pozno, ze nie mam juz sily na nic. Napisz cos wiecej , jak to wszystko w koncu sie skonczylo, jak bylo, jak negra, no wiesz wszystko po kolei. Quote
natalia_aa Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Jejku o co chodzi? Olgaj napisalas tego posta tak jakby cos sie Negrusi stalo.. Wiec czekamy na Gothike... Quote
olgaj Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 nic sie nie stało, tak mi sie jakos napisalo, rozmawialam z gothika jeszcze tego samego dnia, ale niestety krociutko bo nad glowa stal mi klient wsciekly jak... z tej rozmowy dowiedzialam sie, ze negra wymiotowala po sterylce i ze zostawili jej janiki tak jak chciala gotika, nic wiecej nie wiem, a jestem tez bardzo ciekawa, bo pewnie teraz juz sunia dochodzi do siebie. Mialam przyjemnosc poznac ta panne i fajna z niej suczka, chociaz w lecznicy nie bylo warunkow na blizsze poznanieo poza tym bardzo spieszylam sie do pracy i nawet nie moglam sie z nia jak sie nalezy wymiziaco bo obawialam sie, ze cala z tego nie wyjde. Quote
natalia_aa Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 No to sie uspokoilam :lol: Od razu widac ze fajna pannica z charakterkiem z niej :) Quote
Gothika Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 .................................... Quote
natalia_aa Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 No widze ze goi sie sliczniutko, jak dziewczynka nie rozlizuje to bedzie wszystko OK :) A co za zastrzyki Gothika, jaki lek? No ja swojej astce podaje sama, bo u mnie nie ma innego ochotnika ;) Quote
Gothika Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 .................................... Quote
natalia_aa Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Wygladaja przeslicznie razem :loveu: Jak Ty ja komukolwiek oddasz to ja nie mam pojecia :roll: Heh, te psy skubane tak lapia za serducho i "scfane" nie chca puscic ;) No i ladnie antybiotyk dostaje, to tak pewnie przeciwzapalnie co? PS: Moja suczyna tez kupki zakopuje :evil_lol: hmm... to moze ona ma samca w sobie :evil_lol: To wymiziaj ta panne od ciotek z Gdyni :) Quote
Gothika Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 .................................... Quote
agusiazet Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Brawo, wygląda na to, że zasłużyliście na siebie nawzajem!!! Obyście żyli długo i szczęśliwie:) Quote
natalia_aa Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Czyli mamy rozumiec ze ta pieknosc zostaje u Ciebie? No to rewelacja :multi: Szczerze powiedziawszy od poczatku czulam, ze jej nie oddasz :evil_lol: Swietnie, ogromnie sie ciesze, ale sie trafilo pannicy :) Quote
agula Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 ale super :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Gothika Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 .................................... Quote
Gothika Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 .................................... Quote
natalia_aa Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Zdjecia rewelacyjne, no tak ale jak sie ma takiego pieknego modela w domu (A dokladniej modelke) to czego innego mozna sie spodziewac :) Swietnie trafila dziewczynka :) Quote
olgaj Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Wypiekniała :) az serce rosnie ze nie trafiła do schronu, ze została z Wami. Quote
Recommended Posts