Jump to content
Dogomania

[Łódź]Piekna Negra (drobniutka pitbullka) o smutnych oczach / zostaje!

Recommended Posts

Posted

nawet nie mamy jak porozmawiac bo w domu jestem juz tak pozno, ze nie mam juz sily na nic. Napisz cos wiecej , jak to wszystko w koncu sie skonczylo, jak bylo, jak negra, no wiesz wszystko po kolei.

Posted

nic sie nie stało, tak mi sie jakos napisalo, rozmawialam z gothika jeszcze tego samego dnia, ale niestety krociutko bo nad glowa stal mi klient wsciekly jak... z tej rozmowy dowiedzialam sie, ze negra wymiotowala po sterylce i ze zostawili jej janiki tak jak chciala gotika, nic wiecej nie wiem, a jestem tez bardzo ciekawa, bo pewnie teraz juz sunia dochodzi do siebie. Mialam przyjemnosc poznac ta panne i fajna z niej suczka, chociaz w lecznicy nie bylo warunkow na blizsze poznanieo poza tym bardzo spieszylam sie do pracy i nawet nie moglam sie z nia jak sie nalezy wymiziaco bo obawialam sie, ze cala z tego nie wyjde.

Posted

Wygladaja przeslicznie razem :loveu: Jak Ty ja komukolwiek oddasz to ja nie mam pojecia :roll: Heh, te psy skubane tak lapia za serducho i "scfane" nie chca puscic ;)
No i ladnie antybiotyk dostaje, to tak pewnie przeciwzapalnie co?

PS: Moja suczyna tez kupki zakopuje :evil_lol: hmm... to moze ona ma samca w sobie :evil_lol: To wymiziaj ta panne od ciotek z Gdyni :)

Posted

Czyli mamy rozumiec ze ta pieknosc zostaje u Ciebie? No to rewelacja :multi: Szczerze powiedziawszy od poczatku czulam, ze jej nie oddasz :evil_lol: Swietnie, ogromnie sie ciesze, ale sie trafilo pannicy :)

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...