Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[LEFT]Nie wiadomo bo nie został oddany tylko się błąkał się,prawdopodobnie go ktoś z auta wyrzucił ale nie wiemy,możemy się domyślać.
Nie mam pojęcia jak z czystością w domu.
Można napisać,że będzie wykąpany ze strzyżeniem gorzej bo nie mamy maszynki i nikt z nas nie jest fryzjerem więc nawet gdyby się udało pożyczyć maszynkę efekt będzie marny.
Jeśli chodzi o kontakt: podaj telefon adopcyjny +48 515716553.
Piesek znajduje się z Schronisku dla Zwierząt "AS" w Jamrozowiźnie (Gmina Kłomnice) 25 km od Częstochowy.
Nie pisz nic o godzinach otwarcia bo są one umowne,pieski wydajemy praktycznie o każdej porze 7 dni w tygodniu,wtedy kiedy komuś pasuje do nas dojechać.
W razie dalszych pytań pisz:)
[/LEFT]

Posted

[LEFT]Allegro odniosło skutek, Tobi w sobotę jedzie do nowego domu:multi:
Jeśli wszystko sie uda.

Miałam 2 telefony w jego sprawie,pierwszą Panią skreśliłam bo ma suczkę walijczyka i chciała szczeniaki,drugi Pan ma dom z ogrodem w woj. Świętokrzyskim i nie ma innych zwierząt,miał też kiedyś walijczyka więc wie co to za rasa. Ma przyjechać w sobotę ok 12.00.
Także jak sie uda to w sobotę do nowego domu pojedzie Mrówka i Tobi.
Dam wam znać w sobotę wieczorem czy pieski mają nowe domy.
[/LEFT]

Posted

No, nie wierze, nie wierze :crazyeye: To bylaby najskuteczniejsza aukcja w mojej karierze :crazyeye: Nawet rymowac zaczelam :cool3:

Kiedy oni zdazyli zadzwonic? Aukcje wystawilam wczoraj dosc pozno.....zatkalo mnie! Trzymam kciuki i az sie boje cieszyc :roll:

truskawa144 napisał(a):

Allegro odniosło skutek, Tobi w sobotę jedzie do nowego domu:multi:

Jeśli wszystko sie uda.

Miałam 2 telefony w jego sprawie,pierwszą Panią skreśliłam bo ma suczkę walijczyka i chciała szczeniaki,drugi Pan ma dom z ogrodem w woj. Świętokrzyskim i nie ma innych zwierząt,miał też kiedyś walijczyka więc wie co to za rasa. Ma przyjechać w sobotę ok 12.00.
Także jak sie uda to w sobotę do nowego domu pojedzie Mrówka i Tobi.
Dam wam znać w sobotę wieczorem czy pieski mają nowe domy.