fizia Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Narazie tylko tyle, że jest sympatyczny i przyjazny Quote
truskawa144 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [LEFT]Ja go jeszcze nie widziałam na oczy. Może Zuza mogłaby coś więcej o nim powiedzieć bo go poznała. [/LEFT] Quote
Zuza i Noddy Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Walijczyk to wyjątkowo spokojny psiak i sympatyczny psiak, nie szczeka w boksie, obca osoba może go bez problemu głaskać, do psów jest obojętny, nie wiem tylko ile ma lat. Quote
samoglow Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 A jak on ma na imie? jak nie ma, to moze Walenty :razz: Quote
fizia Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Truskawa napisała na watku zbiorowym, że Tobi ma 7 lat Quote
samoglow Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 No to jak? Wystawiac Allegro dla Tobiego? Jaki kontakt podac? Rozumiem, ze jest w Czestochowie? Quote
Zuza i Noddy Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Tobi jest w schronisku koło Częstochowy, dokładnie 25 km. Można podać ten numer to jest tel adopcyjny 515 716 553. Quote
fizia Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Samoglow - pewnie, że wystawiac jeśli tylko możesz;) Quote
Zuza i Noddy Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Jeśli chcesz jeszcze coś wiedzieć to pytaj? Quote
samoglow Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Wiadomo dlaczego go oddano? jak z czystoscia w domu? Czy mozna napisac, ze piesek zostanie wykapany i przystrzyzony przed oddaniem? Quote
Zuza i Noddy Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Postaram sie najpóźniej do soboty tego wszystkiego dowiedzieć. Quote
rita60 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Szorstkie pieknie prosza o domki,zabierz je.......... Quote
truskawa144 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [LEFT]Nie wiadomo bo nie został oddany tylko się błąkał się,prawdopodobnie go ktoś z auta wyrzucił ale nie wiemy,możemy się domyślać. Nie mam pojęcia jak z czystością w domu. Można napisać,że będzie wykąpany ze strzyżeniem gorzej bo nie mamy maszynki i nikt z nas nie jest fryzjerem więc nawet gdyby się udało pożyczyć maszynkę efekt będzie marny. Jeśli chodzi o kontakt: podaj telefon adopcyjny +48 515716553. Piesek znajduje się z Schronisku dla Zwierząt "AS" w Jamrozowiźnie (Gmina Kłomnice) 25 km od Częstochowy. Nie pisz nic o godzinach otwarcia bo są one umowne,pieski wydajemy praktycznie o każdej porze 7 dni w tygodniu,wtedy kiedy komuś pasuje do nas dojechać. W razie dalszych pytań pisz:) [/LEFT] Quote
samoglow Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Allegro dla Tobiego :lol: : http://www.allegro.pl/item309773277_pies_tobi_terier_walijski_przytulak_i_kolezka.html Quote
truskawa144 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [LEFT]Allegro odniosło skutek, Tobi w sobotę jedzie do nowego domu:multi: Jeśli wszystko sie uda. Miałam 2 telefony w jego sprawie,pierwszą Panią skreśliłam bo ma suczkę walijczyka i chciała szczeniaki,drugi Pan ma dom z ogrodem w woj. Świętokrzyskim i nie ma innych zwierząt,miał też kiedyś walijczyka więc wie co to za rasa. Ma przyjechać w sobotę ok 12.00. Także jak sie uda to w sobotę do nowego domu pojedzie Mrówka i Tobi. Dam wam znać w sobotę wieczorem czy pieski mają nowe domy. [/LEFT] Quote
fizia Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 No to wspaniale!!! Samoglow - wspaniała robota!!:multi::klacz::klacz: Quote
samoglow Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 No, nie wierze, nie wierze :crazyeye: To bylaby najskuteczniejsza aukcja w mojej karierze :crazyeye: Nawet rymowac zaczelam :cool3: Kiedy oni zdazyli zadzwonic? Aukcje wystawilam wczoraj dosc pozno.....zatkalo mnie! Trzymam kciuki i az sie boje cieszyc :roll: truskawa144 napisał(a): Allegro odniosło skutek, Tobi w sobotę jedzie do nowego domu:multi: Jeśli wszystko sie uda. Miałam 2 telefony w jego sprawie,pierwszą Panią skreśliłam bo ma suczkę walijczyka i chciała szczeniaki,drugi Pan ma dom z ogrodem w woj. Świętokrzyskim i nie ma innych zwierząt,miał też kiedyś walijczyka więc wie co to za rasa. Ma przyjechać w sobotę ok 12.00. Także jak sie uda to w sobotę do nowego domu pojedzie Mrówka i Tobi. Dam wam znać w sobotę wieczorem czy pieski mają nowe domy. Quote
rita60 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 :multi::multi::multi:to wspaniała wiadomoc:lol:cioteczko samoglow jestes wielka:loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Super, że Tobiś będzie miał domek. Quote
truskawa144 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [LEFT]Pierwszy telefon miałam ok 21 a drugi ok 21.30:evil_lol: [/LEFT] Quote
samoglow Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 A ja aukcje wystawilam o 20:08 ! :crazyeye: Musze sie uszczypnac, bo nadal nie wierze! :evil_lol: O ktorej ma byc jutro facet? Quote
samoglow Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 W samo poludnie - jak w westernie :evil_lol: KCIUKI potrzebne !!! :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Recommended Posts