rita60 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='fizia'] Spojrz,ja czekam na ciebie:-(zobacz ile w tych oczkach tesknoty za normalnym domkiem....... Quote
samoglow Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Przepraszam, ze nie zdazylam z allegrem Waldiego, ale pamietam :lol: czasem cos extra wypadnie i trudno zdazyc :lol: Quote
rita60 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 samoglow napisał(a):Przepraszam, ze nie zdazylam z allegrem Waldiego, ale pamietam :lol: czasem cos extra wypadnie i trudno zdazyc :lol: Sprez sie cioteczko:cool3::evil_lol: Quote
samoglow Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Ze sprezaniem coraz gorzej - starosc nadciaga :shake: Quote
rita60 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 samoglow napisał(a):Ze sprezaniem coraz gorzej - starosc nadciaga :shake: :loveu::loveu::loveu:starosc:evil_lol::evil_lol: Quote
andzia69 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Rita - czy wstawiałas gdzieś tutaj Happy???? Jak na razie nikt nie dzwonił w jej sprawie, telefony do mnie mają TOZ i nasz schron, ale nikt jej nie szuka... Quote
samoglow Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 rita60 napisał(a)::loveu::loveu::loveu:starosc:evil_lol::evil_lol: ...nie radosc i zycie boli, i slonca nie ma..i ciagle wieje, jak to nad morzem...i psy w schronie...e...tam...:shake: Quote
rita60 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 andzia69 napisał(a):Rita - czy wstawiałas gdzieś tutaj Happy???? Jak na razie nikt nie dzwonił w jej sprawie, telefony do mnie mają TOZ i nasz schron, ale nikt jej nie szuka... :shake:wstawilam ja tylko na terie...,tutaj jest na tym ogolnym watku.Moze pora zrobic jej oddzielny watek i ogłoszenia:roll:jak myslisz ? Quote
rita60 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 samoglow napisał(a):...nie radosc i zycie boli, i slonca nie ma..i ciagle wieje, jak to nad morzem...i psy w schronie...e...tam...:shake: Co ty cioteczko dzisiaj tak pesymistycznie:glaszcze:bedzie dobrze:razz: Quote
andzia69 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 no to ja wstawie 2 biedaki szukające domów: Niki - tak go nazwałam to chodząca bida z nędzą. Cały w dredach, strupach, kleszczach, przeraźliwie chudy - czego na fotkach nie widać, bo kudłaty... watek foksia: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106296 Happy - sunia terierkowata znaleziona jak leżala zwinięta w marznący klębek obok jednego z kieleckich parkingow. jest w tej chwili w dt w Starachowicach. Quote
andzia69 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 rita60 napisał(a)::shake:wstawilam ja tylko na terie...,tutaj jest na tym ogolnym watku.Moze pora zrobic jej oddzielny watek i ogłoszenia:roll:jak myslisz ? Myslę, że dobrze by było zacząć ja ogłaszac.... zawsze w razie gdyby jakimś cudem ktos jej szukał można na jej miejsce wystawić innego psiaka Quote
samoglow Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='andzia69']no to ja wstawie 2 biedaki szukające domów: Niki - tak go nazwałam to chodząca bida z nędzą. Cały w dredach, strupach, kleszczach, przeraźliwie chudy - czego na fotkach nie widać, bo kudłaty... watek foksia: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106296 Happy - sunia terierkowata znaleziona jak leżala zwinięta w marznący klębek obok jednego z kieleckich parkingow. jest w tej chwili w dt w Starachowicach. No i jak tu nadazyc?! :placz: Ja sie chyba zastrzele :flaming: Quote
samoglow Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Cioteczki kochane, Waldi ma allegro: http://allegro.pl/item319961733_mlodziutki_terier_walijski_waldi_twoj_kumpel_.html i teraz tak: nie ma dobrych zdjec - te dwa to chyba i Waldi i Stefa. Moga zostac jako Waldi? I jeszcze pytanie. Czy Waldi wyglada jak ten psiak ze Starachowic? Bo moze wtedy pozyczyc to zdjecie na Allegro. Slucham Was :lol: Quote
Zuza i Noddy Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Tak to pierwsze zdjęcie to Stefci, ale myślę, ze może zostać, bo on są bardzo podobni. A co do tego ze Starachowic to raczej nie jest do niego podobny. Quote
truskawa144 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Pierwsze zdjęcie jest bez wątpienie suczki. Dzięki za allegro. Więcej fotek Waldiego zdajduje się w jego galerii: http://www.schronisko.klomnice.pl/gallery.php?img=YWRvcHR1al9wc2EvNjgwLw==#_self Fotki robiłam "na gorąco",zaraz jak psiaki do nas trafiły więc nie bylo mowy o wyprowadzeniu ich z boksu bo byłby to dla nich dodatkowy stres. Quote
samoglow Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 I juz mamy pierwszego obserwatora. Bedzie dobrze :lol: Quote
samoglow Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 I juz drugiego ;) No, dobranoc ciotki - dogomaniotki :razz: Quote
fizia Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 :) i bardzo dobrze - ja liczę na to, że znowu przyniesiesz szczęście tym szorściakom :) Quote
samoglow Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Waldi ma juz 3 obserwujacych, a Burek jednego ;) Quote
rita60 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 samoglow napisał(a):Waldi ma juz 3 obserwujacych, a Burek jednego ;) No obserwatorzy brac szorsciaki i kochac.......:lol: Quote
fizia Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Zamiast obserwować niech wsiadają w auto lub pociąg i przyjeżdżają po psiaki! Quote
Recommended Posts