Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie nazywamy się Tosia i Lusia...
Mamy 5 tygodni ale szczęśliwe jesteśmy od niedawna...
Nie miałyśmy szczęścia urodzić się w kochającej rodzinie :-( Nasza mama była kochana pan i pani też... Do czasu pewnego dnia obudziłyśmy się w kartonowym pudełku.. Było tam zimno i strasznie... Wołałyśmy mamę ale nikt nie odpowiadał... Czas mijał a my byłyśmy coraz bardziej zmarznięte.. Wołałyśmy aż w końcu ktoś usłyszał.. Pani która otworzyła pudełko zawiozła nas do weterynarza.. Niestety nasza siostra była za słaba i nie przeżyła.. Minęło już 2 tygodnie od tych okropnych zdarzeń.. Teraz już jesteśmy szczęśliwe dzięki Stowarzyszeniu mieszkamy u Paulinki w domu i mamy wujka Mikiego.. Chodzimy z pełnymi brzuszkami i całymi dniami się ze sobą bawimy.. A teraz czekamy aż ktoś weźmie nas do siebie na stałe.. Pokocha ale tak bez zobowiązań.. Bez pudełek i krzyków na dobre i złe... Czekamy na Ciebie...

Lusia już w nowym domku :D

Jeśli wzruszyła Cię ta historia zaadoptuj którąś z nich lub najlepiej obie:
Stowarzyszenie Przyjaciół Zwierząt
Ogród św Franciszka
tel 509257404
gg 10013087
mail mickey3@op.pl

A teraz Zdjęcia:

Tosia już w nowym domku:

Posted

[quote name='agaciaaa']jakie piękne sunie!!! :loveu: trzymam za nie kciuki!
są na prawde prze kochane:loveu:
mam mase ich fotek także będe wklejać, chociaż nie da sie przekazać w pełni ich urody zdjęciam:cool3:
Tosia(podpalana) jest małą rozrabiarą, wszędzie jej pełno,ma też charakter dominacyjny.
Lusia jest natomiast spokojniejsza i mniejsza od siostry.
Bardzo lubią swoje towarzystwo, choc jak w każdym rodzeństwie zdarzają sie kłutnie:evil_lol:.Robią praktycznie wszystko razem, nawet chcą sie bawić tymi samymi zabawkami w tym samym czasie:diabloti:

Nasze pchełki są też na ogólnym wątku Stowarzyszenia:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100346

Posted

Cudowne dziewczynki.
Ja już nie rezerwuję Lusi, ludzie od emnie za cholerę nie chcą suczki, ale na pewno szybko się ktoś znajdzie :)))

Matko jak mi Lusia Kropeczkę naszą przypomina :) Pamiętasz Paulina?

Posted

aa ciiioteczki!!! dzis pani była oglądać moje małe dziewczyneczki:)) ii LUSIA POSZŁA DO NOWEGO DOMQ!!!!!! Pani naprawde przesypmatyczna:) długo się zastanawiała czy Lusia czy Tosia... z tego co rozmwiałyśmy to jeśli dobrze zrozumiałam to pani ma już jednego pieska:)) :multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Monika_tbg']aa ciiioteczki!!! dzis pani była oglądać moje małe dziewczyneczki:)) ii LUSIA POSZŁA DO NOWEGO DOMQ!!!!!! Pani naprawde przesypmatyczna:) długo się zastanawiała czy Lusia czy Tosia... z tego co rozmwiałyśmy to jeśli dobrze zrozumiałam to pani ma już jednego pieska:)) :multi::multi::multi::multi:

To jak bedzie pewne w 100% to napisz to usunę z opisu :multi:

Posted

Monika_tbg napisał(a):
ale to ze ma domek to juz pewne bo dzis pani ją zabrała i podpisywał przy mnie umowe adopcyjną...:):multi:

To super :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::cunao::cunao::cunao::laola:

Tylko która :cool3:

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Cudowne dziewczynki.
Ja już nie rezerwuję Lusi, ludzie od emnie za cholerę nie chcą suczki, ale na pewno szybko się ktoś znajdzie :)))

Matko jak mi Lusia Kropeczkę naszą przypomina :) Pamiętasz Paulina?

No własnie mi też bardzo ja przypomina:loveu:
Tylko troszke wiecej czarnego ma, a swoją droga ciekawe jak tam u niej i jak wygląda teraz:cool3: