Luzia Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Witajcie nazywamy się Tosia i Lusia... Mamy 5 tygodni ale szczęśliwe jesteśmy od niedawna... Nie miałyśmy szczęścia urodzić się w kochającej rodzinie :-( Nasza mama była kochana pan i pani też... Do czasu pewnego dnia obudziłyśmy się w kartonowym pudełku.. Było tam zimno i strasznie... Wołałyśmy mamę ale nikt nie odpowiadał... Czas mijał a my byłyśmy coraz bardziej zmarznięte.. Wołałyśmy aż w końcu ktoś usłyszał.. Pani która otworzyła pudełko zawiozła nas do weterynarza.. Niestety nasza siostra była za słaba i nie przeżyła.. Minęło już 2 tygodnie od tych okropnych zdarzeń.. Teraz już jesteśmy szczęśliwe dzięki Stowarzyszeniu mieszkamy u Paulinki w domu i mamy wujka Mikiego.. Chodzimy z pełnymi brzuszkami i całymi dniami się ze sobą bawimy.. A teraz czekamy aż ktoś weźmie nas do siebie na stałe.. Pokocha ale tak bez zobowiązań.. Bez pudełek i krzyków na dobre i złe... Czekamy na Ciebie... Lusia już w nowym domku :D Jeśli wzruszyła Cię ta historia zaadoptuj którąś z nich lub najlepiej obie: Stowarzyszenie Przyjaciół Zwierząt Ogród św Franciszka tel 509257404 gg 10013087 mail mickey3@op.pl A teraz Zdjęcia: Tosia już w nowym domku: Quote
Paulina_mickey Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 moje pchełki kochane:loveu::loveu::loveu: Quote
xxxx52 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 historia tych pchelek wzruszyla mnie do lez:-(na szczescie sa w wspanialych rekach:lol: Quote
agaciaaa Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 jakie piękne sunie!!! :loveu: trzymam za nie kciuki! Quote
Paulina_mickey Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='agaciaaa']jakie piękne sunie!!! :loveu: trzymam za nie kciuki! są na prawde prze kochane:loveu: mam mase ich fotek także będe wklejać, chociaż nie da sie przekazać w pełni ich urody zdjęciam:cool3: Tosia(podpalana) jest małą rozrabiarą, wszędzie jej pełno,ma też charakter dominacyjny. Lusia jest natomiast spokojniejsza i mniejsza od siostry. Bardzo lubią swoje towarzystwo, choc jak w każdym rodzeństwie zdarzają sie kłutnie:evil_lol:.Robią praktycznie wszystko razem, nawet chcą sie bawić tymi samymi zabawkami w tym samym czasie:diabloti: Nasze pchełki są też na ogólnym wątku Stowarzyszenia: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100346 Quote
Luzia Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 I na pierwszą z samego rana :multi: Quote
Paulina_mickey Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Dziś ma przyjechać pani ze Stalowej Woli oglądać suńki wiec może weźmnie jedną:cool3: Quote
Paulina_mickey Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Może ktoś jej da wsoje własnie serduszko:loveu: Herbatka malinowa:diabloti: Tosia:loveu::loveu::loveu: Dziewczynki razem:loveu:(jedyna okazja kiedy siedzą spokojnie:diabloti:) Lusia:loveu::loveu: Quote
Luzia Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Hpać proszę ale to już :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Cudowne dziewczynki. Ja już nie rezerwuję Lusi, ludzie od emnie za cholerę nie chcą suczki, ale na pewno szybko się ktoś znajdzie :))) Matko jak mi Lusia Kropeczkę naszą przypomina :) Pamiętasz Paulina? Quote
Monika_tbg Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 aa ciiioteczki!!! dzis pani była oglądać moje małe dziewczyneczki:)) ii LUSIA POSZŁA DO NOWEGO DOMQ!!!!!! Pani naprawde przesypmatyczna:) długo się zastanawiała czy Lusia czy Tosia... z tego co rozmwiałyśmy to jeśli dobrze zrozumiałam to pani ma już jednego pieska:)) :multi::multi::multi::multi: Quote
agaciaaa Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Suuuper :multi: to już tylko jedna :) Quote
Luzia Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 [quote name='Monika_tbg']aa ciiioteczki!!! dzis pani była oglądać moje małe dziewczyneczki:)) ii LUSIA POSZŁA DO NOWEGO DOMQ!!!!!! Pani naprawde przesypmatyczna:) długo się zastanawiała czy Lusia czy Tosia... z tego co rozmwiałyśmy to jeśli dobrze zrozumiałam to pani ma już jednego pieska:)) :multi::multi::multi::multi: To jak bedzie pewne w 100% to napisz to usunę z opisu :multi: Quote
Monika_tbg Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 ale to ze ma domek to juz pewne bo dzis pani ją zabrała i podpisywał przy mnie umowe adopcyjną...:):multi: Quote
Luzia Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Monika_tbg napisał(a):ale to ze ma domek to juz pewne bo dzis pani ją zabrała i podpisywał przy mnie umowe adopcyjną...:):multi: To super :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::cunao::cunao::cunao::laola: Tylko która :cool3: Quote
Monika_tbg Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 do nowego domq poszła Lusieńka[ biało czarna ] Quote
Paulina_mickey Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Cudowne dziewczynki. Ja już nie rezerwuję Lusi, ludzie od emnie za cholerę nie chcą suczki, ale na pewno szybko się ktoś znajdzie :))) Matko jak mi Lusia Kropeczkę naszą przypomina :) Pamiętasz Paulina? No własnie mi też bardzo ja przypomina:loveu: Tylko troszke wiecej czarnego ma, a swoją droga ciekawe jak tam u niej i jak wygląda teraz:cool3: Quote
Marlena:) Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Mam nadzieję,że szybko spotkam Lusię :loveu: ... szczęśliwą i uśmiechniętą :lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Cieszę się bardzo. Zmień Luzia tytuł wątku. Quote
Paulina_mickey Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Cieszę się bardzo. Zmień Luzia tytuł wątku. Zaraz dodam jakieś foteczki Ksieżniczki:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts