REDA&MELA Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='Jagoodka']Z dworca PKP w Świętochłowicach to rzut beretem. 5-10 min spacerkiem :) Dzięki:)10 znaków Quote
Asiaczek Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Nie chce byc złośliwa, ale życzę Oddziałowi duuuuzo zgłoszeń!:evil_lol: Pzdr. Quote
Impresja&Simarilion Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Asiaczek napisał(a):Nie chce byc złośliwa, ale życzę Oddziałowi duuuuzo zgłoszeń!:evil_lol: Pzdr. Im więcej tym weselej :p a co masz na mysli konkretnie? Quote
marymek Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 berdi napisał(a):I my zgłoszeni :) :multi: Musze zrobić miejsce w aparacie na fotki Masterka :) Quote
Asiaczek Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Impresja napisał(a):Im więcej tym weselej :p a co masz na mysli konkretnie? Konkretnie? Nic... Po prostu nas w tym roku nie ma na tej wystawie (bardzo żałujemy...), ale tak się złożyło... Pzdr. Quote
Collieland Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 Asiaczek napisał(a):Nie chce byc złośliwa, ale życzę Oddziałowi duuuuzo zgłoszeń!:evil_lol: Pzdr. Ty nie bądź taka dowcipna - bo wiem, że miałaś przecieki !!! ;) Quote
Asiaczek Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Collieland napisał(a):Ty nie bądź taka dowcipna - bo wiem, że miałaś przecieki !!! ;) Jakie przecieki?:crazyeye: Jak mnie nie ma na wystawie, to tak właściwie nic mnie nie obchodzi...:roll: Pzdr. Quote
REDA&MELA Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Pamięta ktoś, czy zk-chorzów publikuje stawki/plan sedziowania?:cool3: Quote
ryjkomanka Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 na goldenia było. ale tu maja az 3 wystawy to nie wiem czy sobie poradza :PP Quote
panienkabubu Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Poradzą, poradzą :) Z tego co wiem będzie na pewno plan sędziowania, nie wiem jak z wykazem psów/wystawców. Quote
REDA&MELA Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 panienkabubu napisał(a):Poradzą, poradzą :) Z tego co wiem będzie na pewno plan sędziowania, nie wiem jak z wykazem psów/wystawców. To świetnie:lol: Quote
Collieland Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 Plan sędziowania pewnie będzie - tylko nie wiadomo kiedy, bo "zalaliście" nas taką ilością zgłoszeń (z czego w większości w ostatnim terminie), że "jeszcze się wpisują" do programu. :evil_lol: Quote
Talagia Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Anglików to sie szykuje conajmniej 6 na ta chwile :evil_lol: Quote
Zuza i Noddy Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Impresja napisał(a):to czekamy na wieści :p Plan sędziowania najważniejszy, żebym sie nie spóźniła na wasz ring;) Quote
Impresja&Simarilion Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 pewnie będziemy z samego rana, ewentualnie po pointerach których bedzie może z 2... Quote
Asiaczek Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Collieland napisał(a):Plan sędziowania pewnie będzie - tylko nie wiadomo kiedy, bo "zalaliście" nas taką ilością zgłoszeń (z czego w większości w ostatnim terminie), że "jeszcze się wpisują" do programu. :evil_lol: Życzyłam Wam tego.... Z jednej strony - super!:multi: A z drugiej (zawsze jest jakaś druga strona...) - duuuużo pracy przed Wami!:p Mocno trzymam kciuki, aby wszystko się udało i wystawa - jak co roku _ też była tylko dobrym, bardzo dobrym, wspaniałym wspomnieniem!:lol::loveu: Pzdr. Quote
Skibka Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 A ja mam pytanie. Zamierzamy się wybrać z rodzicami na wystawę tylko że niewiem gdzie to jest w tym Chorzowie. Proszę o adres. Aha i musielibyśmy wziąć swojego psa niewystawowego wpuszczą nas? Proszę o odpowiedź. Quote
Mona Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Wystawa odbywa sie tutaj OŚRODEK SPORTU I REKREACJI SKAŁKA, ŚWIĘTOCHŁOWICE ul. BYTOMSKA 40 Wpuszczą cie z psem bez problemu Quote
berdi Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 marymek napisał(a)::multi: Musze zrobić miejsce w aparacie na fotki Masterka :) :oops::oops::oops::oops::oops::oops:to jego debiut więc oprócz fotek o kciuki prosimy :) Quote
cockermanka Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 [quote name='Skibka']Aha i musielibyśmy wziąć swojego psa niewystawowego wpuszczą nas? Według regulaminu - NIE. I generalnie tak powinno być...ale zazwyczaj zależy to od osób stojących na bramkach. Quote
marymek Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 berdi napisał(a)::oops::oops::oops::oops::oops::oops:to jego debiut więc oprócz fotek o kciuki prosimy :) Nie ma sprawy :) Kciuki będą, poradzi sobie chłopak :loveu: Quote
panienkabubu Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 I od nas też będą, ale też prosimy o nie - debiut w pośredniej :loveu: Quote
Recommended Posts