Jump to content
Dogomania

Chorzów - 48 KWPR - dn. 14.09.2008r.

Recommended Posts

• Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

Collieland napisał(a):
nic się nie zmieniło - ale wygląda, że w 2009r. będziecie mieli sędziego zagranicznego na V FCI ;)

Ooooooo, a to żes mnie zaskoczył i ucieszyl jednocześnie.... Hm.... teraz będe gryzła palce z ciekawosci...

Kiedy mozna spodziewac się jakichs przecieków...? Dopiero na wystawie...?
Pzdr.

• 3 months later...
Posted

A czy mozna wybrac sie na wystawe z pieskiem ale go nie wystawiac? naszej boxi zabraknie 11 dni do 6 miesiecy :(
ja mieszkam w Chorzowie (tzn Świętochłowice, ale obecnie w Sosnowcu) zawsze chodzilismy na wystawy ale nie wiem czy z psiakiem (nie do wystawienia) mozna normalnie wejsc??

Posted

kwiatek82 napisał(a):
A czy mozna wybrac sie na wystawe z pieskiem ale go nie wystawiac? naszej boxi zabraknie 11 dni do 6 miesiecy :(
ja mieszkam w Chorzowie (tzn Świętochłowice, ale obecnie w Sosnowcu) zawsze chodzilismy na wystawy ale nie wiem czy z psiakiem (nie do wystawienia) mozna normalnie wejsc??

Sprawa BARDZO kontrowersyjna, ale ja polecam zabrać psiaka i przyzwyczajac do atmosfery ;) Szczególnie, ze teren wystawy jest dość duzy :cool3:

Posted

kwiatek82 napisał(a):

Tylko weźcie ze sobą zaświadczenie o szczepieniu na wściekliznę.

Nas raczej nie będzie bo planuję urlop w tym czasie.

Posted

Jak ktoś mi powie, czy są zniżki dla członków o/Chorzów, to wtedy zrobię przelewik :cool3:
Bo będziemy, uwielbiam tą wystawę!:multi:
Jeszcze nie wiem w jakim składzie, ale na pewno będziemy!!!!:multi:

Posted

Super to na pewno sie spotkamy :loveu:
my sie jeszcze nie bedziemy wystawiac (bo Unka za mloda na szczeniole) ale chetnie poobserwujemy wystawe (od dziecka na nią chodze, mieszkałam (rodzice dalej mieszkaja) w bloku na przeciw Skałki :evil_lol:)

Posted

panienkabubu napisał(a):
Jak ktoś mi powie, czy są zniżki dla członków o/Chorzów, to wtedy zrobię przelewik :cool3:
Bo będziemy, uwielbiam tą wystawę!:multi:
Jeszcze nie wiem w jakim składzie, ale na pewno będziemy!!!!:multi:
Członkowie o/Chorzów płacą za wystawę 10zł mniej niż jest podane. Pytałam :cool3:

Posted

yuli_ napisał(a):
Członkowie o/Chorzów płacą za wystawę 10zł mniej niż jest podane. Pytałam :cool3:

Bardzo miły gest ze strony władz Oddziału.
W
W-wie o czyms takim nie słyszałam...
Pzdr.