panienkabubu Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [quote name='d_orka']Kasia- fotki bardzo fajne ale najbardziej fotogeniczna jest oczywiście miss wystawy- Nówka:loveu:. Oooooo Ty :mad: Franię zdradzać? :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dagger Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 szukam jeszcze zdjęć z finałuVI grupy .Może też Ci się zawieruszyły? Na wystawie byłam sama ,a tu mój 9 miesięczny petit na II miejscu Quote
panienkabubu Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 dagger napisał(a):szukam jeszcze zdjęć z finałuVI grupy .Może też Ci się zawieruszyły? Na wystawie byłam sama ,a tu mój 9 miesięczny petit na II miejscu Mam :) Zaraz wrzucę. Quote
panienkabubu Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 ress to dla Ciebie :loveu: Poznaję po butach i spódnicy :cool3: Quote
panienkabubu Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 :evil_lol: wygląda jak sierota :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 cdn później. (mam jeszcze ponad 250 zdjęćdo wstawienia jak nie więcej) Quote
M&S Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 fajne fotki:lol: ale te wszystkie "golaski" to sie wygrzały nie ma co...:eviltong: Quote
resuruss Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Misz masz cudny :loveu: bo grzywców duzo :evil_lol: Dzieki.Tak to moja Fisia :multi:czyli Wintertime Love Resuruss BIS PUPPY III na tejże wystawie ;) Widzę ,ze udało Ci sie uchwycic jej artystyczne popisy na ringu - stanie na stojke w pionie :evil_lol: moja mała artystka :loveu: Fotki superowe ,jak zawsze chyba .Wyrazy uznania ,ze Ci sie chicło w tym zimnie między ringami latac .Ja tym razem wymiekłam :shake: Czekam na reszte z niecierpliwoscią :loveu: Quote
panienkabubu Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 ress - wyrazy uznania dla Darka, który robił fotki grzywkom itp :) Reszta troszkę później, ale grzywków już chyba nie będzie, może kilka. Quote
resuruss Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Darku :klacz::klacz::klacz::klacz::modla: Quote
Shetanka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 resuruss napisał(a):Shetanka!Dzieki za uchwycenie mojego dzieciaczka :loveu:na BiS Puppy. Masz jeszcze jakieś na lokatach ??? Mam Wasze jeszcze; I ostatnie z BiS Puppy; Quote
Shetanka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 BiS Junior I FCI; BiS Junior II FCI; Quote
M&S Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 ...i jakieś podarki były no pięknie :lol: Quote
resuruss Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Shetanka!:loveu::loveu::loveu:Super!!!Njalepsze na focie sa plasterki na moich palcach które rozwaliłam jak psy przygotowywałam na wystawe :evil_lol: Oczywiscie mniej obciachowych nie było....podebrałam mojej córce w Pinokia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dagger Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 panienkabubu napisał(a):Mam :) Zaraz wrzucę. Bardzo Ci dziękuję!!!! Bardzo piękne zdjęcia robisz, chyba wszyscy wystawowicze są usatysfakcjonowani. Quote
M&S Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 resuruss napisał(a):Shetanka!:loveu::loveu::loveu:Super!!!Njalepsze na focie sa plasterki na moich palcach które rozwaliłam jak psy przygotowywałam na wystawe :evil_lol: Oczywiscie mniej obciachowych nie było....podebrałam mojej córce w Pinokia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: plasterki niczego sobie;) ładne kolorowe.....:eviltong: Quote
panienkabubu Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 http://i35.tinypic.com/wv3gub.jpg jakie gardło podcięte :cool3: Quote
Marta&Karmen Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 panienkabubu napisał(a): A to moja Karmen:loveu::loveu::loveu: załapała się na fotkę:multi: Quote
Jogurt Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 A nie zlapal ktos przypadkiem basseta na BIS junior i BOG?? :cool3: Quote
Recommended Posts