Jogurt Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Brawo!!!!! [SIZE=2]My tez sie w takim razie pochwalimy- JOGURT Tarlang Bass exc.1/3, zwycięzca młodzieży, najlepszy junior w rasie, BOB i finalista BIS junior- czyli ukończyliśmy młodzieżowy championat polski :multi::multi::multi: Quote
Marta&Karmen Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [quote name='Talagia']No pochwalimy sie :D :D:D Raven White - CWC, NDPwR, III BIS Odzdziału Chorzów!!! Lilian Marisett- Najlepszy junior, BOB, BIS JUNIOR !!!!!!!!!!!!!!! Umarłam :multi::multi::multi::multi: Brawo, brawo;) widziałam was:loveu: My dziś też super - CWC, BOS i BOB!! pierwszy raz w finałach... 2,5 godz. czekania, myślałam że zamarznę!! Sędzina nawet na nas nie spojrzała, ale i tak sie cieszę że chociał raz byłyśmy na finałach. Szkoda tylko, że akurat w takie zimnoo... brrrr... Gratulacje wszystkim;) A jak tam BIS?? Quote
REDA&MELA Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Marta, gratulacje!:loveu:. Nalezało wam sie:loveu:. Ala mi tylko powiedziała ze zdobyłyscie cwc, zabije ją:diabloti:. Quote
Asiaczek Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [quote name='Jogurt']Brawo!!!!! [SIZE=2]My tez sie w takim razie pochwalimy- JOGURT Tarlang Bass exc.1/3, zwycięzca młodzieży, najlepszy junior w rasie, BOB i finalista BIS junior- czyli ukończyliśmy młodzieżowy championat polski :multi::multi::multi: Pieknie, brawo!!! [quote name='Marta&Karmen']Brawo, brawo;) widziałam was:loveu: My dziś też super - CWC, BOS i BOB!! pierwszy raz w finałach... 2,5 godz. czekania, myślałam że zamarznę!! Sędzina nawet na nas nie spojrzała, ale i tak sie cieszę że chociał raz byłyśmy na finałach. Szkoda tylko, że akurat w takie zimnoo... brrrr... Gratulacje wszystkim;) A jak tam BIS?? Super, gratulacje! Pzdr. Quote
AnkaW Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 GRATULACJE :multi::multi: a foteczki mimo zmarzniętych łapek będą????:cool3: Quote
Marta&Karmen Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 REDA&MELA napisał(a):Marta, gratulacje!:loveu:. Nalezało wam sie:loveu:. Ala mi tylko powiedziała ze zdobyłyscie cwc, zabije ją:diabloti:. dzięki;) Ala zaraz pojechała więc nie wiedziała jak nam poszło;) ja zdjęć nie robiłam, moja kuzynka robiła - głównie goldeny ale i inne rasy się znajdą, tylko nie wiem kiedy będę miała te zdjęcia u siebie... Quote
Contenders Kennel Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 BIS wygrał border collie, 2 był amstaf, 3 seter irlandzki;) Quote
Tecia Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Contenders Kennel napisał(a):BIS wygrał border collie, 2 był amstaf, 3 seter irlandzki;) A ktory irland suka czy pies? Quote
BBeta Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Gratuluje wszystkim! ;) Dorkaa, fajna fotorelacja :loveu: Marta&Karmen, http://i34.tinypic.com/1zyvjmh.jpg, chyba załapałaś się na zdjęcie, tam w tle to Ty, prawda? :cool3: Quote
Dorkaa Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [quote name='BBeta']Gratuluje wszystkim! ;) Dorkaa, fajna fotorelacja :loveu: Marta&Karmen, http://i34.tinypic.com/1zyvjmh.jpg, chyba załapałaś się na zdjęcie, tam w tle to Ty, prawda? :cool3: Dzięki :) I ostatnie zdjęcie: Pozdrawiam :) Quote
vpassione Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Nikomu nie wpadł groenendael w obiektyw? :eviltong: Quote
Recommended Posts