Jump to content
Dogomania

Chorzów - 48 KWPR - dn. 14.09.2008r.

Recommended Posts

Posted

Brawo!!!!!
[SIZE=2]My tez sie w takim razie pochwalimy- JOGURT Tarlang Bass exc.1/3, zwycięzca młodzieży, najlepszy junior w rasie, BOB i finalista BIS junior- czyli ukończyliśmy młodzieżowy championat polski :multi::multi::multi:

• Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Talagia']No pochwalimy sie :D :D:D
Raven White - CWC, NDPwR, III BIS Odzdziału Chorzów!!!
Lilian Marisett- Najlepszy junior, BOB, BIS JUNIOR !!!!!!!!!!!!!!!

Umarłam :multi::multi::multi::multi:

Brawo, brawo;) widziałam was:loveu:

My dziś też super - CWC, BOS i BOB!! pierwszy raz w finałach... 2,5 godz. czekania, myślałam że zamarznę!! Sędzina nawet na nas nie spojrzała, ale i tak sie cieszę że chociał raz byłyśmy na finałach. Szkoda tylko, że akurat w takie zimnoo... brrrr...

Gratulacje wszystkim;) A jak tam BIS??

Posted

[quote name='Jogurt']Brawo!!!!!
[SIZE=2]My tez sie w takim razie pochwalimy- JOGURT Tarlang Bass exc.1/3, zwycięzca młodzieży, najlepszy junior w rasie, BOB i finalista BIS junior- czyli ukończyliśmy młodzieżowy championat polski :multi::multi::multi:

Pieknie, brawo!!!

[quote name='Marta&Karmen']Brawo, brawo;) widziałam was:loveu:

My dziś też super - CWC, BOS i BOB!! pierwszy raz w finałach... 2,5 godz. czekania, myślałam że zamarznę!! Sędzina nawet na nas nie spojrzała, ale i tak sie cieszę że chociał raz byłyśmy na finałach. Szkoda tylko, że akurat w takie zimnoo... brrrr...

Gratulacje wszystkim;) A jak tam BIS??
Super, gratulacje!

Pzdr.

Posted

REDA&MELA napisał(a):
Marta, gratulacje!:loveu:. Nalezało wam sie:loveu:. Ala mi tylko powiedziała ze zdobyłyscie cwc, zabije ją:diabloti:.

dzięki;) Ala zaraz pojechała więc nie wiedziała jak nam poszło;)

ja zdjęć nie robiłam, moja kuzynka robiła - głównie goldeny ale i inne rasy się znajdą, tylko nie wiem kiedy będę miała te zdjęcia u siebie...