Jump to content
Dogomania

Chorzów - 48 KWPR - dn. 14.09.2008r.

Recommended Posts

Posted

Impresja napisał(a):
a moja suka po prostu kuleje... musze ją ze soba zabrać, przecież w domu jej nie zostawię. Czy sędzia musi nas zdyskfalifikować jeśli pies bedzie lekko kulał?

Która suczka?

Jezeli pies kuleje, a jest sam w konkurencji to sedzia moze dac mu tytul i 1 lokate, ale moze np nie dopuścić do dalszego porównania w obrębie rasy lub BIS'ow. Oczywiscie wszystko zalezy od dobrej woli sedziego i porzadnego usprawiedliwienia wystawcy.

• Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

panienkabubu napisał(a):
Dzisiaj woda w misce moich psów była lodem....... :mdleje:
Na dachach szron, jak wychodziłam z psami w bluzie i zimowych spodniach dresowych to telepotalam się z zimna. A to bylo o 7.... Ale słonko pięknie zaczyna świecić, może do jutra się utrzyma :)

Ja wczoraj na wieczornym spacerze mało co nie straciłam rąk z zimna, dzisiaj rano to samo :shake: W dodatku u nas słońce nawet na chwilkę nie chce wyjść. Jak jutro tak ma być to ja chyba kurtkę zimową zabiore ze sobą. :roll:

Posted

Talagia napisał(a):
Która suczka?

Jezeli pies kuleje, a jest sam w konkurencji to sedzia moze dac mu tytul i 1 lokate, ale moze np nie dopuścić do dalszego porównania w obrębie rasy lub BIS'ow. Oczywiscie wszystko zalezy od dobrej woli sedziego i porzadnego usprawiedliwienia wystawcy.

Penny w czwartek wlazła mi do rowu z wodą i tam było jakieś szkło. Pół poduszki ma rozcięte. W sumie jak się rozbawi to tylko odrobinkę znaczy na tą łapkę. Na na finały i tak pewnie Liluś by poszedł bo jest o wiele starszy i bardzo piękny :p chyba zaryzykuję, ładnie się wytłumaczę i może się pani sędzina zlituje...

Posted

Błyskotka napisał(a):
Ja ostatnio zaobserwowałam że nawet pies który kuleje wygrywa :roll:.

Też widzialam takie sytuacje :crazyeye:

Jutro ma być zimno - więc ci, których nie będzie grzał przedwystawowy stres - weźcie kurtki i rękawiczki! Wystawa jest wsród drzew, więc będzie chłodno.........

To już jutro :multi::multi::multi::multi:

Posted

a moja suka po prostu kuleje... musze ją ze soba zabrać, przecież w domu jej nie zostawię. Czy sędzia musi nas zdyskfalifikować jeśli pies bedzie lekko kulał?
Ja bym sobie wystawianie kulejącego psa darowała - jeśli mamy piękne zwierzę, a nie takie , które prowadzimy tylko do hodowlanki, to po co psuć psu opinie że kiedyś tam kulał. Poza tym pies też się dobrze nie czuje, łapka go boli a go tam po wystawach wożą, Chorzów to park, będziesz miała pecha to dostaniesz ring z gałązkami opadłymi itp. które mu tą łapę jeszcze bardziej urażą...

to próbuj wystawiac, co ci szkodz
Opinii o wystawcy szkodzi, że wprowadza kulejące zwierze na ring...
Penny w czwartek wlazła mi do rowu z wodą i tam było jakieś szkło. Pół poduszki ma rozcięte. W sumie jak się rozbawi to tylko odrobinkę znaczy na tą łapkę

Będą jeszcze inne wystawy, a stanie się coś, nadepnie tą łapkom na kamyk i sobie psa zrazisz.

Cóż, powodzenia wszystkim.

Posted

AlaNowak napisał(a):
WIem, ze wygrali wszystko:cool3: Tzn w rasie bynajmniej, nie wiem jak finaly....

A rude nie wiecie jakie byly wyniki?
Bo my dzis zamiast walczyc na ringu walczylismy z powodzeniem na FT - dyplom I stopnia:)

Posted

No pochwalimy sie :D :D:D
Raven White - CWC, NDPwR, III BIS Odzdziału Chorzów!!!
Lilian Marisett- Najlepszy junior, BOB, [SIZE="6"]BIS JUNIOR !!!!!!!!!!!!!!!

Umarłam :multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Talagia']No pochwalimy sie :D :D:D
Lilian Marisett- Najlepszy junior, BOB, BIS JUNIOR !!!!!!!!!!!!!!!

Nie umieraj, zyj i ciesz się z wyników!:lol:
BRAWO!!!
Pzdr.

Posted

Gratulacje, to się chłopcy popisali:cool3:

Posted

R E W E L A C J A ! ! ! ! !
Gratuluje, buziaczki dla chłopaków:)
Już żałuje że nas tam nie było:)