Jump to content
Dogomania

Chorzów - 48 KWPR - dn. 14.09.2008r.

Recommended Posts

• Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Odpowiedzieć mogę, ale trasy raczej nie wytłumaczę :evil_lol: około 15 minut ;) do półgodziny jak się jest taką sirotką jak ja w zeszłym roku i idzie na około na wystawę :diabloti:. Z wystawy przypomniałam sobie na skróty :evil_lol:.
Zuza i Noddy o której jedziesz z Cz-wy?

Posted

[quote name='Collieland']UWAGA ZMIANA SĘDZIEGO !!!

Z przyczyn niezależnych od Organizatorów - w zastępstwie p. Soleckyj-Szpunar oceniać będzie p. Monika Kuriata-Okarmus
Collieland czy w wyborze Najlepszego Psa Użytkowego będą wybierane 3 lokaty tak jak jest podane na stronce w internecie, czy 1 lokata tak jak pryszło na rozpisce w potwierdzeniu.
Co roku było 1 miejsce więc ucieszyłam się, że w tym roku Użytki nie będą poszkodowane...

Posted

[quote name='Jagoodka']Collieland czy w wyborze Najlepszego Psa Użytkowego będą wybierane 3 lokaty tak jak jest podane na stronce w internecie, czy 1 lokata tak jak pryszło na rozpisce w potwierdzeniu.
Co roku było 1 miejsce więc ucieszyłam się, że w tym roku Użytki nie będą poszkodowane...

wybierane będą 3 lokaty ;)

Posted

A ja mam pytanie czy do wyborów najlepszego psa oddziału, wychodzą jak rozumiem psy z ocena doskonala i lokata I, ale czy tylko z dorosłych klas?
W Raciborzu wystawialam psa w mlodziezy i pozniej organizator powiedzial, ze mamy wejsc na wybory najlepszego psa oddzialu.
Czy w chorzowie tez tak jest?

A potwierdzenie tez juz mamy :)

Posted

Talagia napisał(a):
A ja mam pytanie czy do wyborów najlepszego psa oddziału, wychodzą jak rozumiem psy z ocena doskonala i lokata I, ale czy tylko z dorosłych klas?
W Raciborzu wystawialam psa w mlodziezy i pozniej organizator powiedzial, ze mamy wejsc na wybory najlepszego psa oddzialu.
Czy w chorzowie tez tak jest?

W Chorzowie o tytuł Najlepszego Psa oddziału walczą psy i suki z tytułem Zwycięzca Rasy

Posted

Collieland napisał(a):
wybierane będą 3 lokaty ;)

I to mi się podoba :)
Potwierdzenie też do mnie dzisiaj dotarło :) Jak zwykle organizacja wystawy na najwyższym poziomie. Od lat jeżdżę na chorzowskie wystawy (od roku 1995) i zawsze organizacja bez zastrzeżeń. BRAWO dla oddziału :)

Posted

[quote name='Jagoodka']I to mi się podoba :)
Potwierdzenie też do mnie dzisiaj dotarło :) Jak zwykle organizacja wystawy na najwyższym poziomie. Od lat jeżdżę na chorzowskie wystawy (od roku 1995) i zawsze organizacja bez zastrzeżeń. BRAWO dla oddziału :)
Zgadzam się!
Ja, co prawda, w tym roku nie będę w Chorzowie, ale musze przyznac, że organizacja jest super!!! Niektóre Oddziały powinny uczyc się od Chorzowa!
Brawo Pan Prezes , Collieland & co.!!!

(ale się podlizuję!)

Pzdr.

Posted

Talagia napisał(a):

A z którego oddziału jesteś ? Pewnie Katowice a nie Racibórz :cool3:. Może mieli mało psów do tej konkurencji :evil_lol:.