Love-Wab Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 potrzebuje pilnego info czy z dwoorca w swietochlowicach jest daleko na wystawe? Quote
Frytela Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 ja na mp moge jedynie corgi, ale one malo ciekawie na mp wygladaja... ;) zna ktos jakies miejsce gdzie mozna przycupnac na noc 2 osoby + 3 "małe" psy? Quote
Nacia_i_Fluffy Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Witam! Mamy do zaoferowania miejsce w samochodzie z Warszawy naweekend12-14.09 do Świerklańca i Chorzowa. Czyli wyjazd 12.09, powrótpo wystawie chorzowskiej 14.09 1 osoba + pies Zapraszam na pw :smile: Quote
Collieland Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 UWAGA ZMIANA SĘDZIEGO !!! Z przyczyn niezależnych od Organizatorów - w zastępstwie p. Soleckyj-Szpunar oceniać będzie p. Monika Kuriata-Okarmus Quote
REDA&MELA Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 A do nas dzis doszlo potwierdzenie:lol:. Quote
Impresja&Simarilion Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Ja nadal czekam na potwierdzeniam mam nadzieję, że przyjdzie w ogóle... moze już jutro :p Quote
Zuza i Noddy Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Love-Wab napisał(a):potrzebuje pilnego info czy z dwoorca w swietochlowicach jest daleko na wystawe? Dołączam się do pytanka. Quote
Różyczka Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Odpowiedzieć mogę, ale trasy raczej nie wytłumaczę :evil_lol: około 15 minut ;) do półgodziny jak się jest taką sirotką jak ja w zeszłym roku i idzie na około na wystawę :diabloti:. Z wystawy przypomniałam sobie na skróty :evil_lol:. Zuza i Noddy o której jedziesz z Cz-wy? Quote
Różyczka Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 To jak jak będę jechać to tym samym osobowym :). Tylko wsiadam kilka stacji później 06:55 :) Quote
BBeta Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Jeżeli pogoda się nie zepsuje (czyt. nie będzie padało) to przyjade z aparatem ...[SIZE="1"] i z niezgłoszonym psem :siara: :diabloti: Quote
Love-Wab Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 rozyczka o ktorej bedziecie w swietochlowicach? Quote
Różyczka Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Planowo o 08:35 :) i mam nadzieję, że nic się nie zmieni. Quote
Jagoodka Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [quote name='Collieland']UWAGA ZMIANA SĘDZIEGO !!! Z przyczyn niezależnych od Organizatorów - w zastępstwie p. Soleckyj-Szpunar oceniać będzie p. Monika Kuriata-Okarmus Collieland czy w wyborze Najlepszego Psa Użytkowego będą wybierane 3 lokaty tak jak jest podane na stronce w internecie, czy 1 lokata tak jak pryszło na rozpisce w potwierdzeniu. Co roku było 1 miejsce więc ucieszyłam się, że w tym roku Użytki nie będą poszkodowane... Quote
Jogurt Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Do nas tez dotarlo juz potwierdzenie ;) Quote
Collieland Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 [quote name='Jagoodka']Collieland czy w wyborze Najlepszego Psa Użytkowego będą wybierane 3 lokaty tak jak jest podane na stronce w internecie, czy 1 lokata tak jak pryszło na rozpisce w potwierdzeniu. Co roku było 1 miejsce więc ucieszyłam się, że w tym roku Użytki nie będą poszkodowane... wybierane będą 3 lokaty ;) Quote
Talagia Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 A ja mam pytanie czy do wyborów najlepszego psa oddziału, wychodzą jak rozumiem psy z ocena doskonala i lokata I, ale czy tylko z dorosłych klas? W Raciborzu wystawialam psa w mlodziezy i pozniej organizator powiedzial, ze mamy wejsc na wybory najlepszego psa oddzialu. Czy w chorzowie tez tak jest? A potwierdzenie tez juz mamy :) Quote
Collieland Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Talagia napisał(a):A ja mam pytanie czy do wyborów najlepszego psa oddziału, wychodzą jak rozumiem psy z ocena doskonala i lokata I, ale czy tylko z dorosłych klas? W Raciborzu wystawialam psa w mlodziezy i pozniej organizator powiedzial, ze mamy wejsc na wybory najlepszego psa oddzialu. Czy w chorzowie tez tak jest? W Chorzowie o tytuł Najlepszego Psa oddziału walczą psy i suki z tytułem Zwycięzca Rasy Quote
panienkabubu Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Collieland napisał(a):W Chorzowie o tytuł Najlepszego Psa oddziału walczą psy i suki z tytułem Zwycięzca Rasy No to mamy szansę!:multi: Quote
Jagoodka Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Collieland napisał(a):wybierane będą 3 lokaty ;) I to mi się podoba :) Potwierdzenie też do mnie dzisiaj dotarło :) Jak zwykle organizacja wystawy na najwyższym poziomie. Od lat jeżdżę na chorzowskie wystawy (od roku 1995) i zawsze organizacja bez zastrzeżeń. BRAWO dla oddziału :) Quote
Asiaczek Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 [quote name='Jagoodka']I to mi się podoba :) Potwierdzenie też do mnie dzisiaj dotarło :) Jak zwykle organizacja wystawy na najwyższym poziomie. Od lat jeżdżę na chorzowskie wystawy (od roku 1995) i zawsze organizacja bez zastrzeżeń. BRAWO dla oddziału :) Zgadzam się! Ja, co prawda, w tym roku nie będę w Chorzowie, ale musze przyznac, że organizacja jest super!!! Niektóre Oddziały powinny uczyc się od Chorzowa! Brawo Pan Prezes , Collieland & co.!!! (ale się podlizuję!) Pzdr. Quote
Błyskotka Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Talagia napisał(a):A ja mam pytanie czy do wyborów najlepszego psa oddziału, wychodzą jak rozumiem psy z ocena doskonala i lokata I, ale czy tylko z dorosłych klas? W Raciborzu wystawialam psa w mlodziezy i pozniej organizator powiedzial, ze mamy wejsc na wybory najlepszego psa oddzialu. A z którego oddziału jesteś ? Pewnie Katowice a nie Racibórz :cool3:. Może mieli mało psów do tej konkurencji :evil_lol:. Quote
panienkabubu Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Czy ktoś wie jaka pogoda zagości w niedzielę nad Skałką?:) Quote
Recommended Posts