Collieland Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Proponowana obsada sędziowska: I FCI Wojciech Kramarski - owczarek niemiecki Stella Clark /Wielka Brytania/ - Bearded Collie, Collie Rough, Collie Smooth Aleksandra Lubaszka - Polski Owczarek Nizinny, Owczarek Podhalański, Welsh Corgi Cardigan, Welsh Corgi Pembroke Charlotte Hoier /Dania/ - Owczarek szetlandzki, Border Collie, Briard Bouvier des Flandres Bożena Czempas - Owczarek australijski, Owczarki belgijskie Biały Owczarek Szwajcarski, Ceskoslovensky Vlcak, Beauceron, Jużak, Schipperke, pozostałe rasy II FCI Jolanta Jabłońska - Sznaucery, pinczery, Czarny rosyjski terier Marek Maciej Bork-Grabkowski - bernardyny, berneński pies pasterski, duży szwajcarski pies pasterski, mastif angielski, hiszpański, neapolitański, tybetański, nowofundland, rottweiler, fila brasileiro Monika Kuriata-Okarmus - boksery, dog niemiecki,buldog angielski, bullmastiff, cane corso, dog argentyński, o.kaukaski, o.środkowoazjatycki, Pies Kanaryjski, tosa, dogue de bordeaux, entlebucher, hovawart, landseer, leonberger, pies z majorki, pirenejski pies górski, shar-pei, pozostałe rasy III FCI Jovica Zivkovic (Serbia) - Airedale terier, terier walijski, lakeland terier, terier szkocki, kerry blue terier, jagdterier, bedlington terier, jack russell terier, parson russell terier, skye terier, manchester terier, autralian terier, australian silky terier, Norwich terier, Norfolk terier, foksteriery, border terier, czeski terier, dandie dinmont terier, Irish glen terier, cairn terier, terier irlandzki, irish soft coated wheaten terier, sealyham terier Brigita Kremser (Słowenia) - yorkshire terier, bulterier, bulterier miniaturowy. Monika Uhlik (Słowacja) - American Staffordshire Terrier, Staffordshire Bull Terrier, west highland white terrier. IV FCI Małgorzata Wieremiejczyk-Wierzchowska V FCI Wiesław Boryczko VI FCI Wiesława Misterka-Kluska VII FCI Editha Newton (Wielka Brytania) - wyżeł weimarski, wyżeł węgierski Małgorzata Wieremiejczyk-Wierzchowska - pozostałe rasy VIII FCI Bogusława Szydłowicz-Polańczyk - flat coated retriever, hiszpański pies dowodny, labrador retriever, nova scotia duck tolling retriever Maria Zasada - cocker spaniel angielski, cocker spaniel amerykański, golden retriever, pozostałe rasy IX FCI Adam Chabik - buldog francuski, bichon frise, bolończyk, brabantczyk, boston terier, chiński grzywacz, coton de tulear, hawańczyk, maltańczyk, mops Aleksandra Świsulska - pudle, cavalier king charles spaniel, chihuhua długowłosy i krótkowłosy, lhasa apso, lwi piesek, pekińczyk, shih-tzu, papillon, spaniel tybetański, pozostałe rasy X FCI Editha Newton (Wielka Brytania) - whippet Bjorg Foss (Norwegia) - pozostałe rasy MŁODY PREZENTER - Bogusława Szydłowicz-Polańczyk Quote
Błyskotka Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 A jest szansa na to że sędzia się jeszcze jakiś zmieni ? Konkretnie chodzi mi o grupę V :roll:. Kurcze taka fajna wystawa i znowu do kitu sędzia :mad::mad::mad:. Quote
matrix..... Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 ... mając psy z grupy X można jechać w ciemno :) sędzia zawsze doskonały tzn fachowiec Quote
panienkabubu Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 II grupa też ok :) Od kiedy przyjmujecie zgłoszenia? :cool3: Quote
zakla Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Mnie kusi p.Czempas bardzo bardzo bardzo z moim workingiem :razz: Quote
Asiaczek Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 No, właśnie. X gr. to zawsze ma szczęście do super sędziów!!! a V gr. .... nic się nie da zrobic z V gr.? Please... pzdr. Quote
Dog Handler Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 O prosze , ja nie mogę narzekać , Wyżełka która obecnie wystawiam ma Sedziego z Wysp Brytyjskich :)Ale po co mi do Chorzowa ?? :P:D Quote
Dog Handler Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Co do gr IX , a raczej sedziego ( chodzi o 2 cz.spisu ras gr IX) cóż , po Poznaniu - w zyciu , za zadne skarby świata !!!!:D:D;] Quote
Błyskotka Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Asiaczek napisał(a):No, właśnie. X gr. to zawsze ma szczęście do super sędziów!!! a V gr. .... nic się nie da zrobic z V gr.? Please... pzdr. My to mamy pecha na ten Chorzów. Ale żeby 2 rok z rzędu :-(. Quote
Asiaczek Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Błyskotka napisał(a):My to mamy pecha na ten Chorzów. Ale żeby 2 rok z rzędu :-(. A nie, tutaj to sie nie zgodzę!!! W tym roku była super sędzina na baski!!! Pani Elli Marie KLEPP lubi te rase, zna ja bardzo dobrze i ma oko! Ja jestem bardzo zadowolona z Jej ocen na tegorocznej wystawie w Chorzowie!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Błyskotka - poczekajmy, jeszcze sporo czasu do tej wystawy. Może cos sie wyklaruje...? pzdr. Quote
Agasia Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Ja też napewno, nigdy nie opuszczam Chorzowa! :) Quote
Asiaczek Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Agasia napisał(a):Ja też napewno, nigdy nie opuszczam Chorzowa! :) Tez bym tak chciała, ale żeby był inny sedzia...:cool1: pzdr. Quote
Agasia Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Asiaczek napisał(a):Tez bym tak chciała, ale żeby był inny sedzia...:cool1: pzdr. A moze cos wskorasz Asiaczku... :diabloti: Na setery sedzia uniwersalny - nikomu nie zaszkodzi :lol: Quote
Collieland Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 panienkabubu napisał(a): Od kiedy przyjmujecie zgłoszenia? :cool3: Już dotarły do nas 3 zgłoszenia - tak więc można już !!! ;) Quote
panienkabubu Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Collieland napisał(a):Już dotarły do nas 3 zgłoszenia - tak więc można już !!! ;) A czy przez stronę internetową będzie można? :) Quote
Collieland Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 panienkabubu napisał(a):A czy przez stronę internetową będzie można? :) już można !!! :lol: Quote
panienkabubu Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Collieland napisał(a):już można !!! :lol: Jupi :loveu: Quote
Błyskotka Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='Asiaczek']No, właśnie. X gr. to zawsze ma szczęście do super sędziów!!! a V gr. .... nic się nie da zrobic z V gr.? Please... pzdr. Asiu zmienili sędziego z jej na niego :evil_lol:. Kto gorszy ???? Quote
rencze Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Sędzia gr. VI-Wiesława Misterka-Kluska - kierownikuje w klubie charta? czy ja sie mylę? Quote
Recommended Posts