Psiara96 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Mam beagla-twistera, pinczera-skoda i labladora retrieviera- bjori. Twister jest prawdziwym obrońcą gdy jesteśmy na spacerze i obcy pies obok niego przejdzie cofa się do skody, bjoriego i zaczyna szczekać. Zauważyłam też że warczy na moje koleżanki. Nie przychodzą do mnie bo boją się że twister je ugryzie.Nie wiem co mam zrobić. Quote
AjriszZona Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 a jak reagujesz na takie zachowanie? robisz coś, mówisz? Quote
wiska Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 nie przychodza tylko dlatego ,ze boja sie psa?? a co do tego zachowania to czy jak uklekna i zawolaja to dalej atakuje?? nadal probuje j ugryzc?? czy tylko szczeka Quote
ZUZANNA11 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Może powinnaś poprosić swoje kumpelki aby pogłaskaały psa, dały mu jakieś smaczki.To pomaga. ! ;] Quote
Recommended Posts