Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie jest dobrze:( bylam we wtorek u piesków, zabralam dwa, suczka trafila do nowego domu w Łomiankach, bylam taka szczesliwa, ale niestety krótko, dzis rano dziewczyna ktora ja wziela napisala smsa , ze chyba bedzie musiala ja oddac bo jej sunia jest bardzo agrsywna i boji sie ze zrobi szczeniakowi krzywde:( a piesek jest u mnie w domu, jutro moja mama zawiezie go do Łodzi, mam nadzieje ze nowy wlasciciel sie nie rozmysli...zalamuje mnie to wszystko, tyle ogloszen i nikt sie nie odzywa
:( a te pieski sa takie slodkie i tak bardzo chca byc z czlowiekiem( ten maluch chodzi za mna krok w krok)

Posted

Do Łodzi? O kurcze. U mnie akurat trwa remont. Szkoda, bo może by udało by mi się namówić męża na tymczas choć dla jednego czy dwóch maluszków, ale w tej chwili nie mogę. Tak to by już transport był. Nic sie nie układa. Mam nadzieję, że znajdą się chęni na psiaczki. Wczoraj dostałam maila z zapytaniem o kudłatego szczeniaczka. Dziewczyna miała dzwonic do Ciebie, ale jak widać chyba nie zadzwoniła.

Posted

Przed chwila dzwonila mama , piesek jest juz w nowym domku w Łodzi:) bardzo sie ciesze:lol: ten z pierwszego zdjecia po prawej stronie. jutro ma sie ukazac ogloszenie w Wyborczej, licze ze moze jeszcze ktos sie zglosi...
jeszcze trzy, wlasciwie cztery sunie czekaja, jest coraz zimniej a one w nieogrzewanym pomieszczeniu, biedaczki marzna:(ale moze i do nich los sie usmiechnie, to takie madre pieski, wczoraj wyszlam z tym maluchem na dwor i bylam w szoku bo takie malenstwo, a pilnowal sie bardziej niz moj pies, caly czas szedl za mna, tak bardzo sie bal ze moze sie zgubic.

Posted

Prosze niech mi ktoa pomoze, nie chce zeby pieski trafily do schroniska:placz:
jutro musze odebrac suczke, ktora oddalam do Łomianek, nie wiem co mam z nia zrobic, chyba trafi do schroniska:placz:

Posted

Karola pozamieszczala w różnych miejscach ja też, ale pewnie czesc juz sie skończyla, teraz na pewno sa na allegro (nr 277264720), bylo ogloszenie w wyborczej, ale nikt nie zadzwonil:-(

Posted

Ile konkretnie szczeniaków zostało i które? Już się pogubiłam. :oops:
Wstrzymaj się proszę jeszcze kilka dni z tym schroniskiem. Ja moje ogłoszenia wznawiam.

Posted

Zostaly jeszcze trzy, ten po lewej stronie na pierwszym zdjeciu, suczka na drugim zdjeciu i ten czarny. W srode pojade po kolejnego, przez kilka dni bedzie u mnie w domu moze do tego czasu ktos sie zglosi.Ale jesli do przyszlego tygodnia nie bedzie chetnych to nie mam wyjscia, bede musiala zawieżc je do schroniska:-(Dłuzej nie moge czekac...

Posted

Ania-tygrysiczka napisał(a):
dziewczyny kochane, Allegro to podstawa. Zmieńcie opis zgodnie z moimi sugestiami, powinno od razu się ruszyć.

Allegro podobno mają. Justyna chyba je tam wystawiała.

Posted

Allegro juz mają. Nie pojechałam dzis do piesków bo jestem chora, moze w sobote mi sie uda...Do oddania jest jeszcze ten z drugiego zdjecia , taki rudawy, czarny i szary z pierwszego...