justinak24 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Szukam domu dla 4 szczeniąt ( 4 suczki ), sa ok pięciotygodniowe.Mama piesków jest nieduza,czarna, lekko dlugowlosa. Pieski znajdują sie w okolicach Radzymina, ok 40km. od Warszawy. Obecny wlasciciel ma liczna rodzine i 9 psów, których nie ma czym karmić..Staram sie jezdzic chociaz co tydzien dokaramiac szczeniaki, ale taka sytuacja nie moze trwac wiecznie...wlasciciel powiedzial, zebym zabrala je natychmiast bo on nie wie co ma z nimi zrobic i jedynym rozwiazaniem jest dla niego wywiezie psiej rodziny...wyprosilam o trzy tygodnie na znalezienie szczeniakom domu. Jeden juz zostal zabrany, na poczatku bylo ich 6, zostalo jeszcze piec... prosze o pomoc, bo bardzo martwi mnie los tych malych bezbronnych istotek, a sama juz nic wiecej nie moge zrobic. zamiescilam ogloszenia gdzie tylko moglam , ale odzew jest niewielki. dysponuje samochodem wiec jesli ktos bedzie zainteresowany , dowioze pieska do nowych wlascicieli (do 50km). zdjecia moge przeslac na maila poniewaz nie wiem jak mam je tu zamiescic:( Kontakt; justyna 502-249-925, ela 517-690-164 Quote
Kar0la Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Rany kolejne maluchy.:-( A co z sunią? Zaraz bedą kolejne szczeniaki? :shake: Czy tam jest więcej suk? Zdjęcia możesz przesłać na carolciad@o2.pl to wstawię. Quote
justinak24 Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Zdjęcia juz wyslalam na maila.Sa tam dwie suczki, tylko, ze jedna jest mloda a druga niedawno urodzila wiec na razie nie mozna ich wysterylizowac:( Quote
Kar0la Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Justyna, który maluch to piesek? Czy one mieszkają w budzie? Piesek. Mamusia Quote
Kar0la Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Małe cudeńka. Widać, że będą malutkie. Quote
justinak24 Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Piesek to ten z ciemna mordka z trzeciego zdjecia. Obecnie mieszkaja w kotlowni:( trzeba je jak najszybciej zabrac, bo to nie sa dobre warunki dla takich maluchow, jest zimno i caly czas sa spragnione bo w pomieszczeniu jest duzo popiolu. Quote
Kar0la Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Ten okruszek z ostatniego zdjęcia mnie rozczulił. :-( Quote
fizia Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Przecudne!!! Czy mają już jakieś ogłoszenia? Chętnie pomogę. Quote
Kar0la Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Podobno maja allegro. Ja je ogłosiłam na ale.gratka. kupsprzedaj, eoferty.com, kupiepsa, animalia, psy.pl, gumtre i lodz.gumtree. Quote
Celina12 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Cuda MAlutkie...:-(....czy to sie kiedyś skończy???:shake: Quote
justinak24 Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 W koncu zglosil sie ktos chetny, zeby zabrac jedno ze szczeniat, ale az z Malborka:( strasznie daleko Quote
Kar0la Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 justinak24 napisał(a):W koncu zglosil sie ktos chetny, zeby zabrac jedno ze szczeniat, ale az z Malborka:( strasznie daleko Jeśli dobry domek to można napisać na wątku transportowym, że potrzebny taki transport. Zaraz spojrzę czy ktoś nie będzie jechał tą trasą. Quote
justinak24 Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Nie wiem czy dobry domek, dziewczyna napisala mi maila ze by chciala zabrac jednego pieska , bo jej szkoda...odpisalam jej przed chwila zeby skontaktowala sie ze mna telefonicznie jesli jest jest zdecydowana.Ja wyjezdzam dzis i wroce w niedziele, w tym czasie nie bede odpisywala na maile i odp. na dogo, ale w wawie zostaje moja mama wiec jesli bedzie ktos chetny prosze dzwonic na kom. 517-690-164 lub dom.022671-51-14 Quote
justinak24 Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 juz jestem w Wawie , dzwonilo do mnie w czasie weekendu kilka osób, jedna z Łomianek chce zobaczy suczke( jest szansa ze sie zdecyduje) Pani z Włocławka chce pieska( ale tu pojawia sie problem z transportem) no i Pani z Malborka jak juz pisalam chce suczke.Jutro jade do piesków przywioze trzy do Warszawy, przez kilka dni beda w lecznicy , mam nadzieje ze przez ten czas znajda nowe domy... Quote
Kar0la Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Super, że się cos ruszyło. Z Włocławka jest Viris. Czasami jeździła do Warszawy. Popatrzę czy nie jedzie przypadkiem. Quote
emdziolek Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Dziewczyny jak potrzebujecie tymczasu dla jakiegoś szczeniołka to ja moge jednego wziąść na tymczas:lol: Jeden problem, jestem z Suwałk.. Quote
justinak24 Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Jednak nie pojechalam dzis do piesków, poniewaz w lecznicy /Pani odmowila przyjecia:( powiedziala ze szczeniakow to ona nie weźmie:angryy:nawet za pieniadze i nawet na kilka dni.dzownila dzis do mnie Pani z Łomianek i umowilam sie ze jutro przywioze jej suczke i Pani z Wlocławka nadal chce pieska... Quote
Kar0la Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Napisałam zapytanie na transportowym. Zobaczymy. Takie piękne maleństwa i tak malo chętnych. Quote
Recommended Posts