Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bardzo Was proszę o przelanie kasy za fakturę do wet, żebym nie miała kłopotów - jutro ją wyślę obiecuję - ja wiecznie na tą pocztę nie zdążam:shake:

AMICIS s.c Wojciech Ulewicz
80 - 761 Gdańsk
ul.Elbląska 65
nip 583 27 32 897
Multi Bank 10114020170000460206023198
do zapłaty 208,65 termin do 28.01.2008

ja wiem że miałam ją wysłać tydzień temu i bardzo przepraszam, nie wyrabiam się a na pocztę muszę jechać bo w pobliżu domu nie ma i pracy też nie.
Jutro wyślę ale żeby oni mieli wpływ bo mi odetną leczenie a w przypadku Szyszki to oznacza tylko jedno

• Replies 999
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

akucha napisał(a):
Wiem, jak przeżywasz, wiem... :-(
Może jednak...

damy radę , musimy
Szyszka bardzo otworzyła się na nas, jest istny cyrk jak wychodze do pracy a jak wracam szaleństwo - wiem że zastrzyk załatwił by problem , ale jest szansa a Szyszek to kochany problem , nie poddamy się bez walki

Posted

wczoraj nie miałam jak napisać
Szyszki nerki nie podjęły współpracy, przeszliśmy na inne leki i zobaczymy podobno jest szansa że organizm wymusi współprace - nie chce mi się wierzyć ale co pozostaje
może jak gdzieś wyczytałam ta karma coś pomoże bo Szyszka jest do leczenia tylko nie udaje się przełamać tego oporu nerek
Szyszka jest obolała w okolicach śledziony , bardziej niż była
zapytałam wprost weta czy może nie lepiej poddać się - powiedziała że na tą decyzję jeszcze za wcześnie
Szyszka zachowuje się ok, póki brzucha nie ruszasz jest dobrze, biegnie witać się , wskakuje na przytulanie, głośno domaga się spacerów a nie wchodzeń na ogród, wiecznie wlepiona w kolana i z głową zadartą i te oczy ciągle patrzące prosto w twoje

posłanko nie dotarło ani karma jak coś dotrze zaraz pochwalimy się
Niewiasto czy poszedł przelew do wet , bo idziemy jutro i pewnie będą pytać znów

Posted

Olenko, błagam nie myśl o poddaniu się :-(
Szyszunia jest nareszcie szczęśliwa, trzeba walczyć o nią...
Kiedy zacznie wreszcie jeść karmę dla nerkowców powinno poprawić się...

Posted

maggiejan napisał(a):
Olenko, błagam nie myśl o poddaniu się :-(
Szyszunia jest nareszcie szczęśliwa, trzeba walczyć o nią...
Kiedy zacznie wreszcie jeść karmę dla nerkowców powinno poprawić się...

ja walczę i walczyć będę chodzi o nią bo cierpi ale skoro wet mówi że walczymy dalej że jest ta szansa to działamy

Posted

pochorowałam sie, nigdzie nie byłam
dostałyśmy wczoraj dwie paczki z jedzeniem w jednej duża karma sucha i kilka puszek w drugiej 10 puszek i dwie mniejsze karmy ale nic nie wyczytałam mam taką gorączke że teraz ledwie pisze
Niewiasto napisz mi sms czy poszły pieniądze do wet to ważne na prawde bardzo ważne
dostałysmy dziś posłamko jakie śliczne a szyszka to teraz caryca na tronie :evil_lol:
dziekujemy bardzo:loveu:

bardzo dziekujemy na prawde bardzo ta karma to już teraz bardzo potrzebna :loveu:

Posted

Jak jeden problem odejdzie, zaraz inny na jego miejsce...:shake:
Ale dobrze, że Szyszka ma co jeść, może nerki zaczną pracować.
A Ty, Olenko, musisz wyleżeć się, grypa to nie żarty...