Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 999
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja nie znam cen karm bo mnie szlak trafił jak na tą stronę weszłam i już nie wchodzę
z Szyszką jedziemy na suchym i rybie ale to nie jest karma dla niej a cenowo no to chyba tak samo wychodzi ryby są drogie

Posted

Może przysłać Ci pieniadze te na Szyszke i Atoska na luty, to by było 50zł, zawsze coś...Ja się nie dziwię, że masz doła - choroby zwierzaków poważne i brak kasy, inny dawno by na zawał zszedł...

Posted

Ola a wet mówił że przy nerkach można tą rybe podawać? A czy Ty masz czas stac nad garami i gotowac te ryby? Jeżeli masz mozliwośc karmienia karma specjalistyczną-weterynaryjna odpowiednio zbilansowana to sie nie zastanawiaj. Wejdź na dogo na na strone choroby psów i poczytaj o nerkach. Tam wiele rzeczy się dowiesz. Wiem cos o nerach bo sama przesiedziałam u Zaleskiego z psem chorym na nerki. Była kroplówa za kroplółwą a potem juz zyły nie wytrzymywały wkuć. Jedzenie jest bardzo ważne. Mozna wiele spieprzyc niewłaściwą karmą.

Posted

rybe może i pierś z krczaka ale po piersi jest biegunka po rybie nic sie nie dzieje
karma ta jest cholernie droga i chciałam zaoszczędzić bo skąd te dziewczyny maja brac , tyle ze ta ryba no i leki wyportkowały nas totalnie i juz nic nie wiem

Posted

Krakvet ma ceny takie jak wszędzie. My mamy narazie tylko 10% zniżki,ale za ta wpadke teraz bedziemy miec przy nastepnym zamówieniu 20% zniżki.

7 kg royal renal czyli suchy pokarm dla nerkowców kosztuje 139,90 zł.
Do tego wzięłam 4 puszki royal renal dla nerkowców za 39,60 zł.

Pytałam jakis czas temu czy zamawiac karme,dostałam odpowiedź ze nie zamawiac,stąd niestety to tak wszystko długo trwa. I do tego jeszcze ta wtopa z krakvetu.

Przypominam za na pierwszej stronie aktualizuje na bierząco ile mam pieniędzy z bazarków na szyszke i co juz przelałam,a co jeszcze nie. Tylko te pieniadze mozemy przelewac Olence na jej prywatne konto bez faktur. Reszta,czyli karma weterynaryjna + weterynarz musimy miec na to faktury bo inaczej pieniędzy nie mozemy przelac.

Posted

fakture mam od weta ale na poczte nie mam czasu jechać i Wam wysłać:shake:
karme wole jak wy zamawiacie jednak bo ja mam na tym łbie strasznie dużo z lekami to jest tak że często tzn 2 razy i dziś też tak będzie kupuję w nocnej aptece, ja mam czas trochę przestawiony przez moją pracę dla mnie rano to 13 i bardzo często nigdzie nie zdążam

Posted

Niewiasta_21 napisał(a):
Maggiejan daj mi jakis namiar na tą dziewczyne. Ona z dogo jest?

Tak, ja dałam link do wątku o Fredziu chorym na nerki, gdzie to było pisane. Kilkanaście postów wcześniej. Zaraz znajdę.

Posted

ja mam jej ten wenflon wyjąć?
leży z głową do kata i cierpi
nie chce wyciągac bo gdzie jej sie wkują jutro to trwało dziś kilkanaście minut i dwie walczyły, mi kroplówka wcale nie leciała ale ona cierpi cholera jasna co robić

Posted

Wkucie nie jest bolesne, moze ja bolec wtedy kiedy zrobi się stan zapalny i łapka jej spuchnie, nie wyciągaj jej wenflonu. Przyczyna jej cierpienia tkwi gdzie indziej. To biedny schorowany piesek. Jak wyjmiesz wenflon to jak podasz jej leki? Ola trzymajcie się.

Posted

wyjełam trudno, pod tym zabezpieczeniem pełno krwi, żyła musiała znowu peknąć ona ma same zrosty i guzy na żyłach, wenflon w kształcie litery s to chyba żle, zresztą nie mogłam podac jej kroplówki przez ten wenflon teraz nic nie leciało, odetkać strzykawką nie mogłam a używałam sporej siły
mysle że jutro i tak nowy by zakładali a teraz lezy juz inaczej choc tyle że boleć przez noc łapka nie bedzie