Fuga*** Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 witajcie wszyscy [quote name='apple']jeszcze fotków kcem :placz: mówisz - masz :-) [quote name='Kate I Luka']Witamy, przejrzeliśmy całą galeryjkę, bo przecież u rodzinki bywać trzeba :) Nasz Gaś z Fugą mają tego samego Tatusia :loveu: i przez to tacy śliczni są :p Fuga śliczna Panna, rośnie jak na drożdżach :loveu: witaj :-) Gastonkowy synek też Gastonek Jr.? super! miziaki :-) Quote
drzalka Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Taki wiek ze pies wygląda jak skrzyzowanie słonia z żyrafa hehehe :D Śliczna :loveu: Quote
apple Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 No zobaczcie tylko jak ona na MNIE patrzy :loveu::loveu::loveu::loveu: http://img176.imageshack.us/img176/9131/002ua7.jpg Quote
jonQuilla Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 :multi::multi::multi::multi: ale uchy już stoją :) zgadzam się z Jabłuszkiem .... daj więcej fotek ślicznotki :diabloti::mad::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Witanko jeju jaka ona sliczna, kochom ja Quote
Fuga*** Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='Medorowa']Śliczna:loveu: I taka już dużża:p Przedszkolak już! [quote name='eria']i bez plasterków !!:cool3: ano :-) [quote name='drzalka']Taki wiek ze pies wygląda jak skrzyzowanie słonia z żyrafa hehehe :D Śliczna :loveu: :-) i jeszcze kot w niej siedzi przy okazji :-) [quote name='diabelkowa']jaaka ona sloodziutka :))) hej :-) [quote name='apple']No zobaczcie tylko jak ona na MNIE patrzy :loveu::loveu::loveu::loveu: http://img176.imageshack.us/img176/9131/002ua7.jpg widzimy, patrzymy, podziwiamy :-) [quote name='jonQuilla']:multi::multi::multi::multi: ale uchy już stoją :) zgadzam się z Jabłuszkiem .... daj więcej fotek ślicznotki :diabloti::mad::evil_lol: witaj... jak na razie stoją, mam nadzieję, że nie klapną, bo tak się może zrobić przed wymianą wszystkich ząbków.... Cześć, Izabelo :-) Tymczasem zdjęcie Tenorka (niestety z komórki, a razem to się już im nie da zdjęcia zrobić), a Fugusi jeszcze coś cyknę z wieczora - teraz dziecko śpi. Pozdrawiamy Quote
Jagoda1 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Szybciutko rośnie ta Twoja dziewczynka:lol:. Buziaki w ten uważny pysio...:loveu: http://img176.imageshack.us/img176/9131/002ua7.jpg Quote
Fuga*** Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 Cześć, Jagódka. Miziaki dla Twoich. PS. To pańcio pastował podłogę :-) "bo psie była w złym stanie" :-) teraz jest lepiej :-D Quote
Jagoda1 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Fuga*** napisał(a): PS. To pańcio pastował podłogę :-) "bo psie była w złym stanie" :-) teraz jest lepiej :-D Pańcio pedant, czy "cierpi" na nadmiar czasu? Quote
jonQuilla Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 jaką ona ma śliczną mordkę :loveu::loveu: mam nadzieje że uchy nie oklapną :) Quote
Fuga*** Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='Jagoda*']Pańcio pedant, czy "cierpi" na nadmiar czasu? dobrze chciał i uznał chyba, że im wiecej posmaruje, tym lepiej :-) Jutro to będę zdzierać, aż wstyd Fugusię na podłodze fotografować ;-) [quote name='jonQuilla']jaką ona ma śliczną mordkę :loveu::loveu: mam nadzieje że uchy nie oklapną :) oby! pobawimy sie jeszcze w te plasterki, ale niech trochę takie stójki samodzielnie ponosi :-) Quote
eria Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 wstyd Fugusię na podłodze fotografować ;-) to może na stolik postaw - jako ten posążek :cool3::cool3::loveu: Quote
Medorowa Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Fuga*** napisał(a): PS. To pańcio pastował podłogę :-) "bo psie była w złym stanie" :-) teraz jest lepiej :-D Buhahahah gdybyś o tym nie napisała, to nawet bym na to uwagi nie zwróciła:evil_lol: Fugunia z braciszkiem:loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Ale moja mysia ma slaczną piłesie - no no no:loveu: http://img238.imageshack.us/img238/9657/014vj4.jpg ciekawe na jak długo :diabloti::evil_lol: Quote
Fuga*** Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='Medorowa']Buhahahah gdybyś o tym nie napisała, to nawet bym na to uwagi nie zwróciła:evil_lol: Fugunia z braciszkiem:loveu::loveu::loveu: Bardzo tęsknimy za Tenorkiem i musimy sie wybrać do niego z aparatką :-) [quote name='apple']Ale moja mysia ma slaczną piłesie - no no no:loveu: http://img238.imageshack.us/img238/9657/014vj4.jpg ciekawe na jak długo :diabloti::evil_lol: A to już wielka niewiadomo. W każdym razie to jest piłesia spacernikowa, Mała trzyma sznurek w mordce i bez smyczy idzie tak z pół godzinki, jakby była do mnie uwiązana łańcuchem. Witojcie! Quote
apple Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Fuga***'] A to już wielka niewiadomo. W każdym razie to jest piłesia spacernikowa, Mała trzyma sznurek w mordce i bez smyczy idzie tak z pół godzinki, jakby była do mnie uwiązana łańcuchem. Witojcie!Hmmmmm dlaczemu to na Krosia nie działa :hmmmm: Quote
Fuga*** Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Może już za duży jest na takie gupoty...? Ja tą piłeczką bawię się sama i to Małą nakręca, że to musi być fajniejsza zabawka niż te, co się szlajają po podłodze... A po wspólnej zabawie chowam ją i to jakoś działa. Quote
jonQuilla Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Ole !! :) :multi: co tutaj się dzieje? :) :eviltong: Quote
Medorowa Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Fuga*** napisał(a):Bardzo tęsknimy za Tenorkiem i musimy sie wybrać do niego z aparatką :-) A to już wielka niewiadomo. W każdym razie to jest piłesia spacernikowa, Mała trzyma sznurek w mordce i bez smyczy idzie tak z pół godzinki, jakby była do mnie uwiązana łańcuchem. Witojcie! Koniecznie:p:p:p Ja mojego tak nakręciłam na gryzak;) Quote
Recommended Posts