Medorowa Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 basia2202 napisał(a): musimy jakiego fronta chyba razem utworzyć :cool3: bo siem Medorowa do NASZEJ Fusinki przypindala :evil_lol: :diabloti: :eviltong: apple napisał(a): Basiu...................... myśle że powinnyśmy z tą PANIĄ :B-fly: zrobić porządka :mad::diabloti: basia2202 napisał(a):jestem za a nawet przeciw! :evil_lol: :diabloti::diabloti::diabloti: byle szybko, zanim się rozpanoszy i będzie nam próbowała podkraść NASZE maleństwo :eviltong: :evil_lol: Drogie koleżanki, ależ ona już jest moja:loveu::loveu: Quote
Fuga*** Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 jonQuilla napisał(a):Witam :multi: jaką minę zrobiła Fuga na tym ostatnim zdjęciu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: coś słodkiego dla Was :) witaj :-)pycha :-) Imbirka napisał(a):Cześć Fugusie:loveu: wreszcie do was dotarłam i to z pączusiem :p;) http://www.paczekdlaciebie.pl/272806 :diabloti: cześć, miło Cię widzieć :-) zważywszy, że wczoraj zjadłam 6, to jeszcze 1 ... apple napisał(a):Mój koffany reniferek:loveu: http://img220.imageshack.us/img220/888/121mt9.jpg Całuski od cioci Monisi dla mojej Fusiuli:loveu::loveu::loveu: Fuguś lubi kolekcjonować takie miłe ciocie. Izabela124. napisał(a):Witanko Ale fajna minke zrobila do fotki hej, hej, Iza Medorowa napisał(a):Mój kjujicek:loveu::loveu: http://img220.imageshack.us/img220/888/121mt9.jpg aaa.... kjujicek.... :-D trochę mi zeszło, zanim to rozgryzłam, nie jestem taka bystra jak mój pies... cześć, Medory :-) basia2202 napisał(a):o jaa o jaaaa.... cudna MOJA Fusieńka :multi: :loveu: http://img220.imageshack.us/img220/888/121mt9.jpg witajcie Fusinki witajcie!! :multi::multi::multi: Japcokuu...? :cool3: Ty to widziałaś? :icon_roc: musimy jakiego fronta chyba razem utworzyć :cool3: bo siem Medorowa do NASZEJ Fusinki przypindala :evil_lol: :diabloti: :eviltong: hej, Basia, hej |:-) Atik napisał(a):Fuga, jeżeli mogę coś doradzić. Nie klejcie uszu na czubku w ten sposób, ponieważ ciężar plastra wygina uszy na zewnątrz i efekt może być taki, że uszy staną a końcówki będą oklapłe. witaj :-) dzięki Ci bardzo za radę. TO lekarz jej tak zakleił pierwszy raz, ale tylko jedną warstwę, dziś już tego nie ma, a wyglada tak - w kucykach moja Małpka (w czasie deszczu dzieci się nudzą) :-) POZDRAWIAM WSZYSTKICH Quote
Fuga*** Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Jagoda :-) z wielką przyejmnością Quote
Rybka_39 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Mały diabełek:loveu::loveu:piękna jest!:multi: Quote
apple Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Medorowa napisał(a):Drogie koleżanki, ależ ona już jest moja:loveu::loveu: Buhahahahahahahahahahahaha......................................droga moja Magdaleno już dawno nikt mnie tak nie rozbawił :diabloti: Fusia jest TYLKO MOJA i ja się nią z NIKIM nie dziele - taka jestem FRANCA:diabloti::evil_lol: Quote
Fuga*** Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 hej, Rybko a Ty, Jabłucho, prawdziwa caryca :-) Quote
apple Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Fuga*** napisał(a):hej, Rybko a Ty, Jabłucho, prawdziwa caryca :-) A jak- i wstawie swoje zdjęcie na straszka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 apple napisał(a):Buhahahahahahahahahahahaha......................................droga moja Magdaleno już dawno nikt mnie tak nie rozbawił :diabloti: Fusia jest TYLKO MOJA i ja się nią z NIKIM nie dziele - taka jestem FRANCA:diabloti::evil_lol: Moja droga Moniko, byłam tu przed Wami (przed Tobą i Zyuzankową), co jest niepodważalnym faktem, iż Fugusia jest moja, w końcu KTO PIERWSZY TEN LEPSZY:cool1::cool1::cool1: Fuga*** napisał(a): aaa.... kjujicek.... :-D trochę mi zeszło, zanim to rozgryzłam, nie jestem taka bystra jak mój pies... cześć, Medory :-) Buhahahhahahaa to miałaś zagadkę;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 może ciut głupie pytanie zadam ale nie wiem jestem ciekawa :oops::oops::oops: ...czy czymś się podpiera uszy przed podklejeniem??? :eviltong: Quote
apple Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Medorowa napisał(a):Moja droga Moniko, byłam tu przed Wami (przed Tobą i Zyuzankową), co jest niepodważalnym faktem, iż Fugusia jest moja, w końcu KTO PIERWSZY TEN LEPSZY:cool1::cool1::cool1: "Marzenia te duże i te maleńkie........." ale co tam marzyć ludzka rzecz :eviltong::evil_lol: Quote
Medorowa Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 apple napisał(a):"Marzenia te duże i te maleńkie........." ale co tam marzyć ludzka rzecz :eviltong::evil_lol: Oczywiście, a jak wspaniale, gdy te marzenia się spełniają:cool1::cool1: Quote
Fuga*** Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 jonQuilla napisał(a):może ciut głupie pytanie zadam ale nie wiem jestem ciekawa :oops::oops::oops: ...czy czymś się podpiera uszy przed podklejeniem??? :eviltong: Nie ma głupich pytań ;-) Nie, po prostu są podniesione plasterkiem do góry :-) Medorowa, Jabłkowa - a kto da wiecej? Quote
jonQuilla Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Fuga*** napisał(a):Nie ma głupich pytań ;-) Nie, po prostu są podniesione plasterkiem do góry :-) dziękuje za info w takim razie :) Quote
Izabela124. Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 http://img299.imageshack.us/img299/1883/026cu7.jpg ale ona peiknie wyglda jak spi Quote
jonQuilla Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 jaki Fuga ma piękny profilek :loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Medorowa napisał(a):Oczywiście, a jak wspaniale, gdy te marzenia się spełniają:cool1::cool1: Medorowa moja kchana dostajesz pierwsze upomnienie :mad:;) Fuga*** napisał(a): Medorowa, Jabłkowa - a kto da wiecej? No pewnie że ja ......medorowa wszystko na karaoke przetraciła :eviltong::evil_lol: Całuski dla mojej plasterkowej damy :loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Fusiu - ciocia przyszła!!!! :loveu::loveu::loveu: Cosik ci przyniosła Dla MOJEJ Fusiuni :loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 apple napisał(a):Medorowa moja kchana dostajesz pierwsze upomnienie :mad:;) Mmm jak miło:loveu::diabloti::diabloti::diabloti: Fuga*** napisał(a):Nie ma głupich pytań ;-) Nie, po prostu są podniesione plasterkiem do góry :-) Medorowa, Jabłkowa - a kto da wiecej? Ja dam serce:loveu::loveu: Quote
Fuga*** Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 heloły :-) bierzemy piłęczkę, bierzemy serce :-) u nas nic się nie marnuje Cześć, Dziewczyny! Quote
Jagoda1 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Witamy niedzielnie i kawusiowo... A do kawusi masz "cóś"? Quote
Jagoda1 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Fuga*** napisał(a):witaj wołowinka może być? :-D Jak dobrze przyrządzona, czemu nie? Quote
Recommended Posts