Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='basia2202']
spóźniona czy nie... najważniejsze, że ona MOJAAAAAA :loveu::loveu::loveu: :diabloti:

Zapije herbatą- bo i tak wszyscy wiedzą że ona MOJA!!!!:loveu:

Posted

[quote name='apple']Zapije herbatą- bo i tak wszyscy wiedzą że ona MOJA!!!!:loveu:
taaa... jasnee!!:cool3:
demon Cię opętał i tak Ci się wydawa!! :diabloti: :evil_lol:
to on Ci tak wmawia, że Twoja... ale to jest wcale, że nieprawda :eviltong:
bo wszyscy wiedzą - nawet ja sama :p :diabloti: - że Fusia jest MOOOOJĄĄĄ ULUBIENICĄĄĄ!! :loveu::loveu::loveu: :diabloti:

Posted

[quote name='basia2202']taaa... jasnee!!:cool3:
demon Cię opętał i tak Ci się wydawa!! :diabloti: :evil_lol:
to on Ci tak wmawia, że Twoja... ale to jest wcale, że nieprawda :eviltong:
bo wszyscy wiedzą - nawet ja sama :p :diabloti: - że Fusia jest MOOOOJĄĄĄ ULUBIENICĄĄĄ!! :loveu::loveu::loveu: :diabloti:
Ulubienicą twoją może i jest ale SKARBEM TYLKO MOIM:diabloti:

Posted

[quote name='apple']Ulubienicą twoją może i jest ale SKARBEM TYLKO MOIM:diabloti:
no ubiję! :mad: :diabloti: a potem wypatroszę, wypcham i na ścianę! :diabloti: :eviltong:
a Fusia i tak jest moja:p i gadaj sobie co chcesz :eviltong:
cała jest moja, koniec i kropka :eviltong: :loveu::loveu::loveu:

aaa.. i ja ją kocham bardziej!! :diabloti: :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='basia2202']no ubiję! :mad: :diabloti: a potem wypatroszę, wypcham i na ścianę! :diabloti: :eviltong:
a Fusia i tak jest moja:p i gadaj sobie co chcesz :eviltong:
cała jest moja, koniec i kropka :eviltong: :loveu::loveu::loveu:

aaa.. i ja ją kocham bardziej!! :diabloti: :loveu::loveu::loveu:
:turn-l: hihihi ta mysli że Fusia jest jej - hehehe- a figa z makiem i koniec kropka. Ja i tak ja baaardziej koffam :loveu:

Posted

[quote name='apple']:turn-l: hihihi ta mysli że Fusia jest jej - hehehe- a figa z makiem i koniec kropka. Ja i tak ja baaardziej koffam :loveu:
no nawąchała się jakich kwiatów i teraz jej tak zostało... :splat:
znowu Ci się wydawa... ech.. wszystko Ci się plącze w ogóle...:roll:
to ja najbardziej na caaaałym świecie kocham Fusię, w związku z czym jest moja i tylko moja :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='basia2202']no nawąchała się jakich kwiatów i teraz jej tak zostało... :splat:
znowu Ci się wydawa... ech.. wszystko Ci się plącze w ogóle...:roll:
to ja najbardziej na caaaałym świecie kocham Fusię, w związku z czym jest moja i tylko moja :loveu::loveu::loveu:
wydaje ci się tylko...........uwierz mi..... prawde mówię........ ONA JEST TYLKO MOJA!:loveu:

Posted

[quote name='apple']wydaje ci się tylko...........uwierz mi..... prawde mówię........ ONA JEST TYLKO MOJA!:loveu:
ech.. no... tłumaczyć można... a Ty nie chcesz przyjąć do wiadomości najprawdziwszych faktów :evil_lol: :diabloti:
ONA JEST MOJA!! :loveu::loveu::loveu: i to jest oczywista oczywistość :eviltong: :evil_lol:

Posted

[quote name='basia2202']ech.. no... tłumaczyć można... a Ty nie chcesz przyjąć do wiadomości najprawdziwszych faktów :evil_lol: :diabloti:
ONA JEST MOJA!! :loveu::loveu::loveu: i to jest oczywista oczywistość :eviltong: :evil_lol:
Bla bla bla bla bla - MOJA MOJA MOJA MOJA MOJA MOJA i JUZ!:mad::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='apple']Bla bla bla bla bla - MOJA MOJA MOJA MOJA MOJA MOJA i JUZ!:mad::loveu::loveu::loveu:
argumentów Ci zabrakło :cool3::cool3::cool3:
MOJAAAAAA!!! :diabloti: :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='basia2202']argumentów Ci zabrakło :cool3::cool3::cool3:
MOJAAAAAA!!! :diabloti: :loveu::loveu::loveu:
Ehhhh no nie bede 10000000000 razy tłumaczyć że MOJA PO PROSTU MOJA I JUż!:diabloti::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='apple']Ehhhh no nie bede 10000000000 razy tłumaczyć że MOJA PO PROSTU MOJA I JUż!:diabloti::loveu::loveu::loveu:
nikt Ci nie uwierzy w to bajdurzenie :eviltong: :turn-l:
Fusia moja! i ja ją kocham najbardziej :loveu:

P.S. ciekawe, kiedy nas ktoś opierniczy:siara: że tak Fusiątkom zaśmieciłyśmy blogasa
:cool3:

Posted

Witamy :-)
widzę, że mecz trwa, a tymczasem z cyklu "odwiedziny u rodziny": u Tenusia i Finki... (Fuguś nie może się z nimi bawić, więc ma zapewniane inne rozrywki).

Posted

Fuguś ma szwy, mogliby jej zdjąć w zabawie, więc ma jeszcze tydzień szlabanu ;-) a Mały przeciął sobie poduszeczkę, ale już dobrze i bandaża nie zeżarł.

Posted

Medorowa napisał(a):
O jakie cudeńka:loveu:
A ten duży przystojniak to kto, 'braciszek' Tenusia??:p:p:p

To Finka, niespokrewniona z nimi, ma 8 lat i niedawno straciła matkę-Milkę, z którą była od początku. Teraz Tenek z nią mieszka. Na początku o mało go nie zjadła, a teraz żyją w wielkiej komitywie i śpią przytuleni. Odkąd pojawił się Tenor, a stało się to w Wigilię, Finka nie lubi już Fugi i teraz ją chce zjeść. Zawsze coś się dzieje. Jak się Fugusi uszka do końca zagoją będziemy ją znowu bratać, nie tylko z bratem.

Jagoda* napisał(a):
Ile Boksiów!!

Czego więcej do szczęścia potrzeba :-)

Posted

mhmmm:loveu::loveu: MOOOJAAAA FUSINKA NAJKOCHAŃSZAAAA :iloveyou:ech.. :loveu:
http://img411.imageshack.us/img411/3081/obraz180xu5.jpg
a czy ona musiała mieć usiorki kopiowane?:roll:
takie słoooodkie miała klapnięte :loveu::evil_lol:

[quote name='apple']Fugusie piekne foteczki - tylko MOJA FUGA jakaś taka SMUTNA
http://img411.imageshack.us/img411/3081/obraz180xu5.jpg:roll:
Basiu popatrz w te oczy przeciez one mówią - KOFFAM CIE APPLE
;)
patrzę w te oczy... patrzę:cool3: i widzę jedno:p Fusia kocha tylko mnie! :loveu:
Japkowa... odfastryguj się :eviltong: :diabloti: od mojego słoneczka :loveu::loveu::loveu:

Posted

Fuga*** napisał(a):
To Finka, niespokrewniona z nimi, ma 8 lat i niedawno straciła matkę-Milkę, z którą była od początku. Teraz Tenek z nią mieszka. Na początku o mało go nie zjadła, a teraz żyją w wielkiej komitywie i śpią przytuleni. Odkąd pojawił się Tenor, a stało się to w Wigilię, Finka nie lubi już Fugi i teraz ją chce zjeść. Zawsze coś się dzieje. Jak się Fugusi uszka do końca zagoją będziemy ją znowu bratać, nie tylko z bratem.

No to trzymamy kciuki za pozytywny efekt bratania;):p:p:p