apple Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 basia2202 napisał(a):taki z Ciebie miszcz :eviltong: jak ze mnie... :roll: królowa angielska :evil_lol: :diabloti: też tęsknimyyy!!:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: my bardziej :cool3: Fusiątka!! wracajcieeee!! :loveu::loveu::loveu: nie urlopujcie się tak długoooo... my tu usychamyyy :( Nie słuchajcie jej...... to my tu tesknimy najbardziej........... już mamy odciski na palcach od tego klikania do was co by sprawdzić czy nie wróciłyscie wcześniej przypadkiem :cool3: GDZIE JEST MY PRECIOUSSSSSS????? A tamtej pani......... my precious is my precious not yours :eviltong: Quote
Fuga*** Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 hej, jesteśmy! wróciłyśmy wczoraj w nocy, teraz szukamy aparatu :-) też teskniłyśmy, buziaki dla Wszystkich! Quote
DORRAG Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 http://img179.imageshack.us/img179/2580/002tp6.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu:Super:loveu::loveu::loveu: Quote
eria Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 skopiowaliście biduli uszy :-o:-o:-o:shake: czy one chociaż staną normalnie ?:roll: Quote
Fuga*** Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Eria, z całą pewnością staną, po całym cyklu podklejania-usztywniania, same z siebie nie stają, podjęłam taką decyzyję po wielu konsultacjach, nie ja to zrobiłam, jak piszesz, tylko lekarz, a to różnica i to zasadnicza: nie jest to takie straszne, jak opowiadają ci, którzy znają ten zabieg tylko z opowieści, psu nie dzieje się krzywda, bo na to nikt by nie pozwolił, to tyle w temacie, wszystko będzie ok, zresztą już jest, pozdrawiam. Quote
apple Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Frócił MY PRECIOUS :multi::loveu::loveu::loveu: KOffany malutki, milutki, ćapciuśny.... http://img167.imageshack.us/img167/9513/061yl0.jpg Ale gdzie jego uszka ciapciane? :crazyeye: Quote
ariss Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 a miała takie fajne uszka!!!! Jakby to nie robiło krzywdy to nie byłoby zakazane!!!Po co psuć nature!!!:angryy: ale to moje zdanie!!!Szanuje Waszą decuzję,ale się z nią kompletnie nie zgadzam:roll: Quote
Medorowa Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 A mi się bardzo podoba jej nowy wizerunek:p:p Quote
apple Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Hmmmmm ja jestem przeciwniczką obcinania czegokolwiek....... ale co ja mam do powiedzenia :cool1: Ale i tak baaardzo się cieszę że MY PRECIOUS widze :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Fuga*** Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Witam, Apple, Medorową i Gassirkę, parę słów, bo nie chcę tutaj rozwijać tematu kopiowania/niekopiowania, jest od tego osobny topik, gdzie jak miałam okazję zobaczyć, ludzie obrzucają się błotem. Gassira, to nie jest zakazane, polecam ostatni numer czasopisma "Pies", poza tym pies rasowy jest bardziej dziełem człowieka niż natury tak po prostu, szanuję Twoje "nie", sama nie byłam zwolenniczką, ale wgryzłam się w temat, pogadałam z ludźmi, którzy się na tym znają, a przy okazji kochają zwierzęta i podobnie jak ja sama nie zrobiliby psu kuku dla własnego widzimisię, poza tym zabieg ten ma nie tylko uzasadnienie estetyczne, ale też higieniczne... zakaz wziął się z Niemiec, bo tam hodowcy sami cięli, a weterynarze nie byli dopuszczeni do zabiegu, odbywało się to neihumanitarnie i dlatego nikt nie protestował przeciw zakazowi, we Włoszech i w Hiszpanii jest inaczej, tam jest bardzo silna opcja "za"... gdybym nie widziała, jak się to odbywa (pełna narkoza, środki pzreciwbólowe o przedłużonym działaniu, antybiotyki o przedłużonym działaniu, jak zachowuje się pies (po wybudzeniu się z narkozy oddaje się boksiowym szaleństwom i nie gmera nawet przy tych uszach), dałabym się przekonać oczywiście bardziej ekologicznej wersji pro-nature, ale teraz nie żaluję, choć nie było mi łatwo o tę decyzję, jak kazda ma swoje plusy i minusy, mnie przekonało, że można to zrobić profesjonalnie i humanitarnie i mieć boksera, który będzie wyglądał tak jak wypracowano to w ciągu lat... Medorowa, to miło.... Apple, rozumiem, rozumiem i miło, że jednak cieszysz się, że ją widzisz. Pozdrawiam Was wszystkich i myślę, że nie ma co wałkować tu tematu kopiowaniu, bo po pierwsze jest po ptokach, a po drugie to osobny wątek i nie ma po co psuć atmosfery. Może kiedyś zdobędę na elaborat w tej sprawie, ale teraz nie mam czasu i ochoty. Jestem po urlopie :-) Quote
Jagoda1 Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Cieszę się, że już jesteście, miziu, miziu dla ślicznej Kuzyneczki...:lol: Quote
apple Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Rozumiem i szanuje - i jeszcze więcej nowych fotów kcem :mad: Quote
Fuga*** Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 hej, Jagoda, hej :-) Apple, dzięks ;-) Quote
apple Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='Fuga***']hej, Jagoda, hej :-) Apple, dzięks ;-)Ty nie dziękuj tylko więcej MY PRECIOUS dawa :mad: Quote
drzalka Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Hej.. oooo I malutkama cięte uszak.. bardzo łądnie wygląda.. ale bedzi epodobna do mamusi :loveu: Quote
Medorowa Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Fuga*** napisał(a):Witam, Apple, Medorową i Gassirkę, parę słów, bo nie chcę tutaj rozwijać tematu kopiowania/niekopiowania, jest od tego osobny topik, gdzie jak miałam okazję zobaczyć, ludzie obrzucają się błotem. Gassira, to nie jest zakazane, polecam ostatni numer czasopisma "Pies", poza tym pies rasowy jest bardziej dziełem człowieka niż natury tak po prostu, szanuję Twoje "nie", sama nie byłam zwolenniczką, ale wgryzłam się w temat, pogadałam z ludźmi, którzy się na tym znają, a przy okazji kochają zwierzęta i podobnie jak ja sama nie zrobiliby psu kuku dla własnego widzimisię, poza tym zabieg ten ma nie tylko uzasadnienie estetyczne, ale też higieniczne... zakaz wziął się z Niemiec, bo tam hodowcy sami cięli, a weterynarze nie byli dopuszczeni do zabiegu, odbywało się to neihumanitarnie i dlatego nikt nie protestował przeciw zakazowi, we Włoszech i w Hiszpanii jest inaczej, tam jest bardzo silna opcja "za"... gdybym nie widziała, jak się to odbywa (pełna narkoza, środki pzreciwbólowe o przedłużonym działaniu, antybiotyki o przedłużonym działaniu, jak zachowuje się pies (po wybudzeniu się z narkozy oddaje się boksiowym szaleństwom i nie gmera nawet przy tych uszach), dałabym się przekonać oczywiście bardziej ekologicznej wersji pro-nature, ale teraz nie żaluję, choć nie było mi łatwo o tę decyzję, jak kazda ma swoje plusy i minusy, mnie przekonało, że można to zrobić profesjonalnie i humanitarnie i mieć boksera, który będzie wyglądał tak jak wypracowano to w ciągu lat... Medorowa, to miło.... Apple, rozumiem, rozumiem i miło, że jednak cieszysz się, że ją widzisz. Pozdrawiam Was wszystkich i myślę, że nie ma co wałkować tu tematu kopiowaniu, bo po pierwsze jest po ptokach, a po drugie to osobny wątek i nie ma po co psuć atmosfery. Może kiedyś zdobędę na elaborat w tej sprawie, ale teraz nie mam czasu i ochoty. Jestem po urlopie :-) Amen:p Ja też, jeżeli miałabym nabyć teraz szczeniak, "uciachałabym" uszyska:grins::grins: Czekam na więcej fot:p Quote
Fuga*** Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Apple, Drzalka, Medorowa :-) :-) :-) Quote
Medorowa Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Mój aniołek:loveu: Czego tyko jeddno:oops: Quote
Recommended Posts