basia2202 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='apple']Fusiu a za ciebie wsadzili:crazyeye: Kochana moja......nic sie nie martw.....cioteczka Japkowa już jedzie z odsieczą:evil_lol: Oczywiście że ja bo ta gadzina Basia to już o tobie całkiem zapomniała:diabloti: Ty tu dżapanko nie siej fermentu... i wiochy nie rób :diabloti: :eviltong: :evil_lol: ciocia Basia pamięta o Fusince :) i kocha :loveu:i wyruszyła w drogę, żeby uwolnić jessssioo przed dżapankową :p :multi: Quote
tygra Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 cześć Ależ Tenorek jest ooogromnyyyy. Pozdrawiamy.. Quote
basia2202 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Fuśkiii...?? :razz: czy Wy żyjecie w ogóle? :roll: :cool3: halo haaaalo... na jakiś odzew czekamy ;) Quote
Wyjątek Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Fuśki wracać! Wyjątek specjalnie ze szpitala wyszedł, żeby do Was zaglądnąć ;):evil_lol: Quote
apple Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Fusia oć do cioteczki, oć........wiem że sie wystraszyłas tej gadzinki Basi:diabloti: ale już sobie poszła.....oć do cioteczki Japkowej:loveu: Quote
basia2202 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='apple']Fusia oć do cioteczki, oć........wiem że sie wystraszyłas tej gadzinki Basi:diabloti: ale już sobie poszła.....oć do cioteczki Japkowej:loveu: a Ty to się nie odzywaj w ogóle, poczwaro Ty jedna :eviltong: :diabloti: kto przyszedł pierwszy po przerwie do FusieńKi, ktooo?? :cool3: JA!! :B-fly: czyli kto bardziej kocha Fusię? :eviltong: też oczywiście JA!! :loveu: :diabloti: całuski dla Fusinki :loveu::loveu::loveu: Quote
Wyjątek Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 A du*a, du*a!! A właśnie, że Fusia kocha mnie, o! :eviltong: Gdzie 2 się bije tam trzeci korzysta :diabloti: Quote
Dozia_13 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Witamy... Fuga jesteś śliczna... :loveu: ja bym foteczki obejrzała... :) Quote
apple Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='Wyjątek']A du*a, du*a!! A właśnie, że Fusia kocha mnie, o! :eviltong: Gdzie 2 się bije tam trzeci korzysta :diabloti:Aaaaa tam srali muszki bedzie wiosna...bedzie trawa lepiej rosła:diabloti: Fusia kocha mnie i tylko mnie............:multi::loveu: Basia wredziolko ty:loveu:.....pitolisz jak niezdrowa doopa:diabloti:.....Fusia jest moja:B-fly: (ponownie proszę o nieużwanie mojej prywatnej emoty):cool1: Quote
Jagoda1 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Aparat nadal nie dogaduje się z komputerem?;) Quote
Wyjątek Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Kłamczucha! Fusia kocha mnie, Was ma juz dość! Tylko by sie biły i biłky i harmider wprowadzały! :eviltong::eviltong: Pffffffa która niby emotkę niby sobie przywłaszczyłaś?:mad: Quote
apple Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='Wyjątek']Kłamczucha! Fusia kocha mnie, Was ma juz dość! Tylko by sie biły i biłky i harmider wprowadzały! :eviltong::eviltong: Pffffffa która niby emotkę niby sobie przywłaszczyłaś?:mad: Eeeee tam co ty tam wiesz......:eviltong: No jak to jaka - MOJĄ PRYWATNĄ:B-fly: Quote
Wyjątek Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='apple']Eeeee tam co ty tam wiesz......:eviltong: No jak to jaka - MOJĄ PRYWATNĄ:B-fly: No to patrz: :B-fly::B-fly::B-fly: :diabloti: Quote
jonQuilla Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 :hmmmm: a tych nie ma i nie ma... chyba o Nas całkiem zapomnieli :roll: Quote
apple Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='Wyjątek']No to patrz: :B-fly::B-fly::B-fly: :diabloti:Wyjątkowo sobie grabisz Wyjątku:mad::evil_lol: P.S. u ciebie się tak ładnie nie prezentuje jak u mnie:diabloti: :B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: Quote
Dozia_13 Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Kurcze... zanikły nam... czemu fotek nie ma...? ;( Quote
Wyjątek Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 [quote name='apple']Wyjątkowo sobie grabisz Wyjątku:mad::evil_lol: P.S. u ciebie się tak ładnie nie prezentuje jak u mnie:diabloti: :B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: :placz::placz::placz::placz::placz: Niedobra Ciotka! :flaming: Quote
apple Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Wyjątek napisał(a)::placz::placz::placz::placz::placz: Niedobra Ciotka! :flaming: eeeee tam.....pitolisz:evil_lol:....najlepsiejsza ciotka:loveu: Quote
basia2202 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 a ja korzystając z okazji... pozdrowię Fusię (moją jedyną!! :loveu:) baardzo piaszczyście i nadmorsko :p buziaki Fusieńko!! nie wierz tamtym dwóm ciotkom :cool3: one złe są i kłamią :eviltong: ja Cię kocham!! :loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='basia2202']a ja korzystając z okazji... pozdrowię Fusię (moją jedyną!! :loveu:) baardzo piaszczyście i nadmorsko :p buziaki Fusieńko!! nie wierz tamtym dwóm ciotkom :cool3: one złe są i kłamią :eviltong: ja Cię kocham!! :loveu::loveu::loveu: Pfffff nie rozśmieszaj mnie....myślisz że jak sypniesz piachem z nad morza to sobie Fusię zaskarbisz.........pfffff.....ona kocha tylko mnie:loveu: Quote
kwiatek82 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Hehe a my Fuske widzialysmy na żywo w Poznaniu ! :) Kochaniutka zdobyła III lokate i ocene dosk. w młodzieży suczki żółte :D Quote
apple Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [quote name='kwiatek82']Hehe a my Fuske widzialysmy na żywo w Poznaniu ! :) Kochaniutka zdobyła III lokate i ocene dosk. w młodzieży suczki żółte :D Ty się tak nie chwal:eviltong: No to może jakieś foty by my zobaczyli co?:cool3: Fusia już pewnie taka piękna dama że pewno jej nie poznam:roll: Quote
Recommended Posts