Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Izabela124. napisał(a):
Witam
No to trzeba zrobic jakies zdjecia
Pozdrawiamy i zapraszamy do siebie

witaj, trzeba, trzeba... tylko ostatnio czasu brakuje na jakieś aranżacje do zdjęć, a na spacerze, to w pojedynkę nie ma mocnych ;-)

apple napisał(a):
I dzisiaj też przyszłam do MOJEJ KOFFANEJ FUSI :loveu::loveu::loveu:...... w przeciwieństwie do BASI:diabloti:

:-)

basia2202 napisał(a):

a mnie tam MOJA Fusia kocha, nawet jak czasem nie mogę zajrzeć :eviltong:
i nie muszę się podlizywać :diabloti::diabloti::diabloti: wazelino Ty :eviltong: :evil_lol:
i tak wiadomo, że ona miłością moją jest :loveu::loveu::loveu:

apple napisał(a):
Ze ja wazelina????:crazyeye: No to ty to musisz bys smar przemysłowy :eviltong::evil_lol:

A Fusia i TAK MOJA jest!!!
Bo dzisiaj tez o niej nie zapominam
:loveu::loveu:

Izabela124. napisał(a):

Kiedy zdjecia jakies beda?

zaraz :-)

DORRAG napisał(a):

witaj :-)

POZDRAWIAMY WSZYSTKICH BARDZO SERDECZNIE!

Posted

Ona robi takie sztyki z tymi łapkami, swoją szosą.... rano to lezy na plecach i jak kotek jedna łapką w drugą coś tam gmera, jakby łapała światło ze ścian, ale nigdy wtedy nie mam aparatki..... buuuu

Posted

Fuga*** napisał(a):
Ona robi takie sztyki z tymi łapkami, swoją szosą.... rano to lezy na plecach i jak kotek jedna łapką w drugą coś tam gmera, jakby łapała światło ze ścian, ale nigdy wtedy nie mam aparatki..... buuuu
Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:placz::razz: ja bym kciała zobaczyć......nagraj filma

Posted

ojeeeeejkuuuu.. jaka cudniastaaaa!! :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:
http://img250.imageshack.us/img250/104/114mm4.jpg
no zacałowałabym....:evil_lol: :p MOOJAAA SŁOOODKA FUSIAAA :multi: :loveu:

a ty się Japkowa nie wtryniaj tu z przekupstwem! :diabloti:
chcesz porządną dobrze ułożoną psią dziewczynkę na drogę korupcji sprowadzić! nie do pomyślenia :shake: no naprawdę....
żeby uczucia tak kupować... :roll:
a mnie Fusia kocha bez takiego wazeliństwa :eviltong: :diabloti: h h h :evil_lol:

Posted

Witaj Fugusiu z Pańcią (kolejność prawidlowa;)), nie zawsze piszę, ale wciąż zaglądam, ciekawi mnie jak dojrzewa, Fuga, nie Pańcia:evil_lol:...
Przeciez jesteśmy rodziną, w rodowodach mamy te same korzenie:lol:...

Posted

basia2202 napisał(a):

chcesz porządną dobrze ułożoną psią dziewczynkę na drogę korupcji sprowadzić! nie do pomyślenia :shake: no naprawdę....
a mnie Fusia kocha bez takiego wazeliństwa :eviltong: :diabloti: h h h :evil_lol:
Phhhiiiii ja to nie z wazeliniarstwa i przekupstwa przyniosłam ino z czystej niczym nie zmaconej MIłOśCI:loveu::loveu::loveu:.

A tobie żal dooope ściska że to nie ty przyniosłaś:diabloti::eviltong:

Posted

apple napisał(a):
Phhhiiiii ja to nie z wazeliniarstwa i przekupstwa przyniosłam ino z czystej niczym nie zmaconej MIłOśCI:loveu::loveu::loveu:.

jaaasne.. niczym nie zmąconej... :cool3: niczym innym poza korupcją i wazeliniarstwem! oo!! :evil_lol: :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

basia2202 napisał(a):
jaaasne.. niczym nie zmąconej... :cool3: niczym innym poza korupcją i wazeliniarstwem! oo!! :evil_lol: :diabloti::diabloti::diabloti:

Oj jak ty mnie dzisiaj podejrzewasz o jakieś machloje.... ja nie wiem..... czym, ja sobie zasłużyłam......ty cos za dużo o tym wiesz........ widocznie masz z tym na codzien do czynienia :diabloti:

Posted

apple napisał(a):
Oj jak ty mnie dzisiaj podejrzewasz o jakieś machloje.... ja nie wiem..... czym, ja sobie zasłużyłam......ty cos za dużo o tym wiesz........ widocznie masz z tym na codzien do czynienia :diabloti:

mam do czynienia... mam...:cool3:
jestem z wywiadu!! ha ha :evil_lol: :diabloti:
i ścigam takich machlojowiczów, jak Ty :eviltong: :evil_lol:

Posted

Izabela124. napisał(a):
Hejka
Ale ona sliczna jest

witaj :-)

Pimpek napisał(a):
Witanko :D

hej, hej :-)

apple napisał(a):
Dzisiaj ciocia też do Fusi przyszła.....PAMIETA:razz::diabloti:Coś mojej Fusi przyniosłam:loveu::loveu::loveu:

dziękujemy, zjemy chętnie :-)

basia2202 napisał(a):

mizianki dla Was :-)

Jagoda* napisał(a):
Witaj Fugusiu z Pańcią (kolejność prawidlowa;)), nie zawsze piszę, ale wciąż zaglądam, ciekawi mnie jak dojrzewa, Fuga, nie Pańcia:evil_lol:...
Przeciez jesteśmy rodziną, w rodowodach mamy te same korzenie:lol:...

Witaj, witaj, Rodzino :-) Fugusia rośnie pięknie, ma świetny charakter, jest czuła i szalona jak przystało na boksia, zaczynamy szkolenie, więc bedą nowe przeżycia, dzisiaj pierwszy raz bawiła się z dziećmi, fajnie było, choć trochę się bała na początku, zabezpieczyłyśmy sie przeciw kleszczom, bo wyłażą już cholerniki, odrobaczyłyśmy się (ok, ja nie...) i to nienajlepiej podziałało na żołądek :-( Ale Mała ma apetyt, humor.... Bawimy się i uczymy - to już obie... Usztywniamy też uszka.

POZDRAWIAMY WSZYSTKICH

Posted

o jaa o jaaaa.... cudna MOJA Fusieńka :multi: :loveu:
http://img220.imageshack.us/img220/888/121mt9.jpg

witajcie Fusinki witajcie!! :multi::multi::multi:

Japcokuu...? :cool3: Ty to widziałaś? :icon_roc:

Medorowa napisał(a):

musimy jakiego fronta chyba razem utworzyć :cool3:
bo siem Medorowa do NASZEJ Fusinki przypindala :evil_lol: :diabloti: :eviltong:

Posted

Fuga, jeżeli mogę coś doradzić. Nie klejcie uszu na czubku w ten sposób, ponieważ ciężar plastra wygina uszy na zewnątrz i efekt może być taki, że uszy staną a końcówki będą oklapłe.

Posted

basia2202 napisał(a):
o jaa o jaaaa.... cudna MOJA Fusieńka :multi: :loveu:
http://img220.imageshack.us/img220/888/121mt9.jpg

witajcie Fusinki witajcie!! :multi::multi::multi:

Japcokuu...? :cool3: Ty to widziałaś? :icon_roc:

musimy jakiego fronta chyba razem utworzyć :cool3:
bo siem Medorowa do NASZEJ Fusinki przypindala :evil_lol: :diabloti: :eviltong:
Czesc MOJE kochane Fusiaczki- ciocia koffa i pamięta

Basiu...................... myśle że powinnyśmy z tą PANIĄ :B-fly: zrobić porządka :mad::diabloti:

Posted

apple napisał(a):
Basiu...................... myśle że powinnyśmy z tą PANIĄ :B-fly: zrobić porządka :mad::diabloti:

jestem za a nawet przeciw! :evil_lol: :diabloti::diabloti::diabloti:
byle szybko, zanim się rozpanoszy i będzie nam próbowała podkraść NASZE maleństwo :eviltong: :evil_lol: