Fuga*** Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Pozdrawiamy, Bonita :-) Zła pani budzi psa fleszem, ech... Quote
apple Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Zastanów się jeszcze raz : JA SIę NIą CHęTNIE ZAOPIEKUJE :loveu::loveu::loveu::loveu: http://img233.imageshack.us/img233/6750/130hl7.jpg Quote
Fuga*** Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Jak muszę iść do pracy, to bardzo chętnie, bo płakusia... :-) pozdrawiamy! Quote
apple Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Cześć Fugaski przyszłam przedświatecznie na jakiego piernika:evil_lol: Quote
Fuga*** Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 Witamy się :-) Piernika niet, ale sernik się znajdzie, zapraszamy :-) Quote
apple Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Co ona upolowała? http://img521.imageshack.us/img521/5189/004la7.jpg :roll: I ten sernik poproszę:lol: Quote
apple Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Prawdziwa kobitka. Torba większa od niej - wszystko potrzebne :evil_lol::loveu: http://img407.imageshack.us/img407/2218/007yi0.jpg Quote
Fuga*** Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 Życzymy Wszystkim wesołych świąt! Quote
Fuga*** Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 [quote name='apple']Co ona upolowała? http://img521.imageshack.us/img521/5189/004la7.jpg :roll: I ten sernik poproszę:lol: Patysie... jej nowa pasja... w tej sytuacji nie ma co choinki stawiać na podłodze :-) Do serniczka, Apple, popitka :kaffee_2: [quote name='apple']Prawdziwa kobitka. Torba większa od niej - wszystko potrzebne :evil_lol::loveu: http://img407.imageshack.us/img407/2218/007yi0.jpg Ano... a serio, takie mamy barykady, żeby nie właziła na schody :-) Quote
apple Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Tyle Fugi na raz. Pełnia szczęścia :loveu: Quote
apple Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Fuga*** napisał(a):Patysie... jej nowa pasja... w tej sytuacji nie ma co choinki stawiać na podłodze :-) Do serniczka, Apple, popitka :kaffee_2: Ano... a serio, takie mamy barykady, żeby nie właziła na schody :-) Popitka ok ale jeszcze ciacha nie dostałam:roll: A czemu nie wolno jej na schody????:razz: Quote
Fuga*** Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 Zapraszam, zapraszam :-) A co do schodów, to dla jej bezpieczeństwa (biega jak szalona, boję się, żeby się nie pośliznęła i nie spadła - nie ma barierek, poza tym jednak staram się jej ograniczać bieganie po schodach w nadmiarze ze względu na stawy). No i jeszcze moja wygoda: bieganie za nią po trzech poziomach segmentu... nie na moje nogi... a tak siedzimy sobie na parterze i też nie narzekamy na brak ruchu. :-) Quote
apple Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Fuga*** napisał(a):Zapraszam, zapraszam :-) A co do schodów, to dla jej bezpieczeństwa (biega jak szalona, boję się, żeby się nie pośliznęła i nie spadła - nie ma barierek, poza tym jednak staram się jej ograniczać bieganie po schodach w nadmiarze ze względu na stawy). No i jeszcze moja wygoda: bieganie za nią po trzech poziomach segmentu... nie na moje nogi... a tak siedzimy sobie na parterze i też nie narzekamy na brak ruchu. :-) Pani kochana to bokser jest to ma petarde w doopce i trzeba za nim latać! Ale może faktycznie nie po schodach :cool1::evil_lol: Quote
Fuga*** Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 Tej petardy jestem świadoma :-) Zresztą to lubię... natomiast żebyś widziała, w jakim pędzie ona wpada na te schody, dość wysokie stopnie przeskakuje po dwa, bawi się w policjanta i złodzieja, uciekając z różnymi zdobyczami... wolę nie ryzykować, jak mi w takim ferworze mogłaby zlecieć z jednego poziomu na drugi... brrrr.... Quote
apple Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Fuga*** napisał(a):Tej petardy jestem świadoma :-) Zresztą to lubię... natomiast żebyś widziała, w jakim pędzie ona wpada na te schody, dość wysokie stopnie przeskakuje po dwa, bawi się w policjanta i złodzieja, uciekając z różnymi zdobyczami... wolę nie ryzykować, jak mi w takim ferworze mogłaby zlecieć z jednego poziomu na drugi... brrrr.... Racja lepiej nie - na co bym patrzała i oko cieszyła:loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Fuga*** napisał(a):Otóż to :-) Ale swoją drogą to musi być zajefajny widok:loveu: Quote
Fuga*** Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 Jest :-) Ten pies przynosi tyle radości... i zmienia życie na lepsze! Fuguś teraz ma taką fazę, że znosi największe skarby na łóżko... nasze... dziś zawlokła tam zasikaną gazetę... :-) Quote
Fuga*** Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 Masz jakiś patent na kości? Maluch dostał wczoraj swoją pierwszą kość... pełna euforia.. tylko nie chciała jeść w łazience, nawet, gdy ja tam byłam... nie wypuszczała kostki z pyszka i drapała w drzwi, chciała koniecznie na to łóżko iść z nią... skończyło sie na tym, że siedziałyśmy na podłodze, ja trzymałam, ona gryzła.... a chciałam być sprytna i mieć chwilkę spokoju... Quote
apple Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name='Fuga***']Jest :-) Ten pies przynosi tyle radości... i zmienia życie na lepsze! Fuguś teraz ma taką fazę, że znosi największe skarby na łóżko... nasze... dziś zawlokła tam zasikaną gazetę... :-)Buahahahahaha To skarb rzeczywiście :evil_lol: Quote
Fuga*** Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 Kiedyś myślałam, że takie rzeczy by mnie wkurzały, a tu nic z tego... sprzątam pokornie i kieruję ją w stronę innych przygód :-) Quote
apple Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Fuga*** napisał(a):Kiedyś myślałam, że takie rzeczy by mnie wkurzały, a tu nic z tego... sprzątam pokornie i kieruję ją w stronę innych przygód :-)Bardzo pedagogiczne podejście. Z resztą jak mozna sie na taki śliczny ryjek złoscić :loveu: Quote
Fuga*** Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Witamy już całkiem przedświątecznie. Fugusia lubi ogień (w tym celu nawet zległa w swojej czytelni gazet). Quote
Fuga*** Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 [FONT="]A tu z przybraną ciotką. [/FONT] Quote
Fuga*** Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 A tu przekaz brzmi "I love you" I tego Wam wszystkim życzę. PS. Wielka niespodzianka wigilijna się nam szykuje..... Cieszę się strasznie!!! Quote
Recommended Posts