Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple']Co ona upolowała? http://img521.imageshack.us/img521/5189/004la7.jpg :roll:

I ten sernik poproszę:lol:

Patysie... jej nowa pasja... w tej sytuacji nie ma co choinki stawiać na podłodze :-)
Do serniczka, Apple, popitka :kaffee_2:

[quote name='apple']Prawdziwa kobitka. Torba większa od niej - wszystko potrzebne :evil_lol::loveu:
http://img407.imageshack.us/img407/2218/007yi0.jpg

Ano... a serio, takie mamy barykady, żeby nie właziła na schody :-)

Posted

Fuga*** napisał(a):
Patysie... jej nowa pasja... w tej sytuacji nie ma co choinki stawiać na podłodze :-)
Do serniczka, Apple, popitka :kaffee_2:

Ano... a serio, takie mamy barykady, żeby nie właziła na schody :-)
Popitka ok ale jeszcze ciacha nie dostałam:roll:

A czemu nie wolno jej na schody????:razz:

Posted

Zapraszam, zapraszam :-)
A co do schodów, to dla jej bezpieczeństwa (biega jak szalona, boję się, żeby się nie pośliznęła i nie spadła - nie ma barierek, poza tym jednak staram się jej ograniczać bieganie po schodach w nadmiarze ze względu na stawy). No i jeszcze moja wygoda: bieganie za nią po trzech poziomach segmentu... nie na moje nogi... a tak siedzimy sobie na parterze i też nie narzekamy na brak ruchu. :-)

Posted

Fuga*** napisał(a):
Zapraszam, zapraszam :-)
A co do schodów, to dla jej bezpieczeństwa (biega jak szalona, boję się, żeby się nie pośliznęła i nie spadła - nie ma barierek, poza tym jednak staram się jej ograniczać bieganie po schodach w nadmiarze ze względu na stawy). No i jeszcze moja wygoda: bieganie za nią po trzech poziomach segmentu... nie na moje nogi... a tak siedzimy sobie na parterze i też nie narzekamy na brak ruchu. :-)
Pani kochana to bokser jest to ma petarde w doopce i trzeba za nim latać! Ale może faktycznie nie po schodach :cool1::evil_lol:

Posted

Tej petardy jestem świadoma :-) Zresztą to lubię... natomiast żebyś widziała, w jakim pędzie ona wpada na te schody, dość wysokie stopnie przeskakuje po dwa, bawi się w policjanta i złodzieja, uciekając z różnymi zdobyczami... wolę nie ryzykować, jak mi w takim ferworze mogłaby zlecieć z jednego poziomu na drugi... brrrr....

Posted

Fuga*** napisał(a):
Tej petardy jestem świadoma :-) Zresztą to lubię... natomiast żebyś widziała, w jakim pędzie ona wpada na te schody, dość wysokie stopnie przeskakuje po dwa, bawi się w policjanta i złodzieja, uciekając z różnymi zdobyczami... wolę nie ryzykować, jak mi w takim ferworze mogłaby zlecieć z jednego poziomu na drugi... brrrr....
Racja lepiej nie - na co bym patrzała i oko cieszyła:loveu::loveu::loveu:

Posted

Jest :-) Ten pies przynosi tyle radości... i zmienia życie na lepsze!
Fuguś teraz ma taką fazę, że znosi największe skarby na łóżko... nasze... dziś zawlokła tam zasikaną gazetę... :-)

Posted

Masz jakiś patent na kości? Maluch dostał wczoraj swoją pierwszą kość... pełna euforia.. tylko nie chciała jeść w łazience, nawet, gdy ja tam byłam... nie wypuszczała kostki z pyszka i drapała w drzwi, chciała koniecznie na to łóżko iść z nią... skończyło sie na tym, że siedziałyśmy na podłodze, ja trzymałam, ona gryzła.... a chciałam być sprytna i mieć chwilkę spokoju...

Posted

[quote name='Fuga***']Jest :-) Ten pies przynosi tyle radości... i zmienia życie na lepsze!
Fuguś teraz ma taką fazę, że znosi największe skarby na łóżko... nasze... dziś zawlokła tam zasikaną gazetę... :-)Buahahahahaha
To skarb rzeczywiście :evil_lol:

Posted

Fuga*** napisał(a):
Kiedyś myślałam, że takie rzeczy by mnie wkurzały, a tu nic z tego... sprzątam pokornie i kieruję ją w stronę innych przygód :-)
Bardzo pedagogiczne podejście. Z resztą jak mozna sie na taki śliczny ryjek złoscić :loveu: