Akadna Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Jaki piękny nowy avatarek i bannerek :) Pozwoliłam sobie podlinkować baner;): a foteczki tez fajne :) Quote
Fuga*** Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Cześć, Dziewczyny :-) Werka, dziękuję za podlinkowanie banerka (mój debiut w tej dziedzinie) - czy teraz jak się będę wpisywać, zostanie w Twojej wersji? Bo fajniejsza.... A dzisiaj eksperymentalnie Maluch był na zagrodzonym terenie ogródka. Zaabsorbowana totalnie, do tego stopnia, że wysikała się oczywiście po wszystkim w domu :-) Ale chodziło o to, żeby sobie poszalała, bo energia ją rozpiera, i nabrała pewności siebie poza domem. Udało to się z pomocą jej pluszowego kumpla wyprowadzonego przez Fusię na słuchawkach od walkamana. A to dokumentacja tej imprezy (dodam, że nie było szans na fotki pozowane i statyczne). PS. Już widzę, że nie wchodzi ten banerek by Werka. Co mam zrobić, żeby zadziałało? Quote
Akadna Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Musisz skopiować ten podlinkowany, wejść w panel, w edytuj podpis. Potem usuwasz cały swoj dotychczasowy podpis i wkejasz podlinkowany. Zapisujem. To tyle ;) Quote
Akadna Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Jaka ona słooooooooooooooooooooodka...:loveu: Quote
Fuga*** Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Impreza w plenerze była super! A teraz Fugunia śpi na własnym posłaniu i jest trochę spokoju.... PS. Werka, zrobiłam, tak jak mówiłaś, ale niestety linkowanie nie działa. Chyba muszę się w to wgryźć... Quote
ariss Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 ile cudaśnych fociszy:loveu:zakochałam się w tej ślicznotce:loveu: Quote
Medorowa Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Pamiętam jak Medor miał kwarantanne i nie mogliśmy się doczekać, żeby poszaleć na dworze:loveu: Zdjęcia świetne:p Quote
Fuga*** Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Medorowa :-) witaj :-) my szalejemy nieoficjalnie po parę chwil na bezpiecznym terenie, bo jak się naczytałam o tych boksiach przerażonych spacerami, to postanowiłam ją delikatnie przyzwyczajać. Kolejnym etapem będzie, jak nauczy się sikać na dworze, bo w tej chwili po przyjściu z ogródka grzecznie biegnie na gazetę :-D Udało mi się podlinkować banerek, Werka mnie natchnęła. A Pani Gassirki dziękujemy za to wyznanie :-) Quote
Akadna Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Fugusia jest dzielna, nie powinna się bać ;) Quote
bonita Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Hej! Hej ! Odwiedzam Was już drugi raz, ale dziś dopiero mam czas coś napisać ONA JEST ŚWIETNA :multi:CUDNA:loveu:KOFFANA:loveu: i na dodatek jest córcią mojej ulubienicy Koki :loveu: http://img508.imageshack.us/img508/7238/picture270cl9.jpg I to wszystko właśnie sprawia, że będę tu częstym zaglądaczem :) Jak tylko oczywiście czas pozwoli:cool3: Pozdrowionka Quote
Fuga*** Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Witaj :-) Zapraszamy serdecznie i pozdrawiamy! Quote
Cimi Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Śliczna, śsliczna i sliczna :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Jagoda1 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Witam, pozdrawiam Pańcię i kuzyneczkę Kirusi...:lol: Czytając, przypominam sobie...:evil_lol: Quote
Fuga*** Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 dobry, dobry :-) tylko pracowity Mała śpi pod krzesłem. Lubimy być razem! Quote
Imbirka Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Witajcie:multi::multi::multi::multi: galeryjkę obejrzałam już sobie wcześniej, ale teraz dopiero przyszłam się przywitać:oops:, ostatnio tylko zaglądam na dogo i dalej siedze z nosem w robocie:roll: Mała jest cuuuudna, ale bym chciała mieć taką kluchę w domu:loveu: Quote
Fuga*** Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 witaj, Imbirka, pozdrawiamy! a chcieć to móc.... :-) Quote
Akadna Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 witamy w niedzielę;) zapraszamy do nas, jest aż 30 fot! :o Quote
Fuga*** Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Witaj, Werka. Zaraz wpadnę obejrzeć, a tymczasem, 3 ujęcia Fuguni z jej pieskiem: Quote
Recommended Posts