Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć, Dziewczyny :-)
Werka, dziękuję za podlinkowanie banerka (mój debiut w tej dziedzinie) - czy teraz jak się będę wpisywać, zostanie w Twojej wersji? Bo fajniejsza....

A dzisiaj eksperymentalnie Maluch był na zagrodzonym terenie ogródka. Zaabsorbowana totalnie, do tego stopnia, że wysikała się oczywiście po wszystkim w domu :-) Ale chodziło o to, żeby sobie poszalała, bo energia ją rozpiera, i nabrała pewności siebie poza domem. Udało to się z pomocą jej pluszowego kumpla wyprowadzonego przez Fusię na słuchawkach od walkamana. A to dokumentacja tej imprezy (dodam, że nie było szans na fotki pozowane i statyczne).

PS. Już widzę, że nie wchodzi ten banerek by Werka. Co mam zrobić, żeby zadziałało?

Posted

Impreza w plenerze była super! A teraz Fugunia śpi na własnym posłaniu i jest trochę spokoju....

PS. Werka, zrobiłam, tak jak mówiłaś, ale niestety linkowanie nie działa. Chyba muszę się w to wgryźć...

Posted

Medorowa :-) witaj :-) my szalejemy nieoficjalnie po parę chwil na bezpiecznym terenie, bo jak się naczytałam o tych boksiach przerażonych spacerami, to postanowiłam ją delikatnie przyzwyczajać. Kolejnym etapem będzie, jak nauczy się sikać na dworze, bo w tej chwili po przyjściu z ogródka grzecznie biegnie na gazetę :-D
Udało mi się podlinkować banerek, Werka mnie natchnęła.
A Pani Gassirki dziękujemy za to wyznanie :-)

Posted

Witajcie:multi::multi::multi::multi:
galeryjkę obejrzałam już sobie wcześniej, ale teraz dopiero przyszłam się przywitać:oops:, ostatnio tylko zaglądam na dogo i dalej siedze z nosem w robocie:roll:
Mała jest cuuuudna, ale bym chciała mieć taką kluchę w domu:loveu: