Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 339
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiedzałem......
Ja tu ciężko pracuję..... muszę wszystkiego dopilnować!!!
Od rana w weekend tez......
najpierw muszę pilnować moje małe MÓJKI, ledwo co wstały skoro swit o 6 rano, rozłożyły kocyk i zaprosiły mnie do siebie.
Leżymy wszyscy razem

potem byłem z Wiką

następnie z Julcią

a potem musiałem pilnować czy gary są dobrze włożone do zmywarki

pilnowałem, pilnowałem, pilnowałem i..........

odpadłem....
A o 18.00 będę oglądał brata Gutosława z Ciocią w TV
Roboty mam, ze hej!!!

zółwik
Vasiek

Posted

Też mam nowy fryz :) Pochwalę się..... jest to skoromny zaczątek do chińskiego elektrycznego kapelusza mojego półbrata Gutka, którego pozdrawiamy z Ciocią Jolą. Niestety przegapiliśmy gfiazdorskie wystepy w TV..... ale bedziemy pilnować kiedy znowu będzie agility w Zabrzu.
oto mój kukuryk w zalążku

żółwik
Vasco

Posted

Jasne, że tak i dzięki..... Będzie nam miło. Chociaż Jarek idzie do szpitala we wtorek i nie wiadomo jak długo tam będzie. Ale jakby co, to wpadne z Vaskiem chociaż zobaczyć.

Pozdrówka i buziaki
Irena

Posted

Vasco Irjar napisał(a):
Jasne, że tak i dzięki..... Będzie nam miło. Chociaż Jarek idzie do szpitala we wtorek i nie wiadomo jak długo tam będzie. Ale jakby co, to wpadne z Vaskiem chociaż zobaczyć.

Pozdrówka i buziaki
Irena
ucaluj Jarka!!!!!!!
Co do zobaczenia - nie wierze, ze sie nie skusicie! Tam probuja szczyle po 4 miesiace!

Posted

My znamy Pastela.... nawet chcieliśmy zapisać Vasia do przedszkola.... ale po rozmowie z Alą okazało się, że Vasco potrafi już wszystko co było w programie nauki dla maluchów. Jutro już kończy 6 miesięcy więc wskakuje w grupę junior. Cwiczenia z klikierem sobie robimy sami. Jak narazie to problemów wychowawczych nie mamy, jedynie pracujemy nad wzmocnieniem kośćca.
Jarek ucałowany!!!!!

Irena

Posted

No jak on taki zuch ( i Jarek i Vasiek) tojuz tylko na zabawe w sobotnie agility! - Vaska rzecz jasna, Jarka oszczedzimy, choc chcialabym widziec Jarka jak pokonuje np kladke - jak ja:)

Posted

We w Walentynki skończyłem 6 miesiąc życia!!! Dali mi prezent.
Położyli go na podłodze....

przyjąłem pozycje rozpoznawczą

hmmm...... zawsze jem jak mi Alfa (Jarek) pozwoli..... a dzisiaj? Poczekam...
O! Alfa dał znać, pewnie jest to zjadliwe

No pewnie, że zjadliwe ...... mmmmmmmmmmm

Wpadłem w trans obgryzania

Ech..... fajnie jest mieć półroczku i to w Walentynki

żółwik
Vasiek
ps.
dodam, że kość jest cielęca i spod lady ;))) To znaczy przyniesiona z zaplecza schowana dla Vipów..... Babcia ma chody w mięsnym !!!

• 2 weeks later...