sota36 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 natija napisał(a):witam:(i ja chce tez nowe foteczki:):)nie Ty jedna!!!! Quote
Vasco Irjar Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Wiedzałem...... Ja tu ciężko pracuję..... muszę wszystkiego dopilnować!!! Od rana w weekend tez...... najpierw muszę pilnować moje małe MÓJKI, ledwo co wstały skoro swit o 6 rano, rozłożyły kocyk i zaprosiły mnie do siebie. Leżymy wszyscy razem potem byłem z Wiką następnie z Julcią a potem musiałem pilnować czy gary są dobrze włożone do zmywarki pilnowałem, pilnowałem, pilnowałem i.......... odpadłem.... A o 18.00 będę oglądał brata Gutosława z Ciocią w TV Roboty mam, ze hej!!! zółwik Vasiek Quote
katik Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Widać jak biedny Vasco zapracowany, ale odpoczywać też lubi :evil_lol: cały czas tylko lezy. :lol: Quote
Vasco Irjar Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Też mam nowy fryz :) Pochwalę się..... jest to skoromny zaczątek do chińskiego elektrycznego kapelusza mojego półbrata Gutka, którego pozdrawiamy z Ciocią Jolą. Niestety przegapiliśmy gfiazdorskie wystepy w TV..... ale bedziemy pilnować kiedy znowu będzie agility w Zabrzu. oto mój kukuryk w zalążku żółwik Vasco Quote
sota36 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Fryz - pierwsza klasa!!!!!!!!!!!! A na agility - zapraszamy - fajna atmosfera - jak chcecie damy Wam znac!!!! Quote
Vasco Irjar Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Jasne, że tak i dzięki..... Będzie nam miło. Chociaż Jarek idzie do szpitala we wtorek i nie wiadomo jak długo tam będzie. Ale jakby co, to wpadne z Vaskiem chociaż zobaczyć. Pozdrówka i buziaki Irena Quote
sota36 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Vasco Irjar napisał(a):Jasne, że tak i dzięki..... Będzie nam miło. Chociaż Jarek idzie do szpitala we wtorek i nie wiadomo jak długo tam będzie. Ale jakby co, to wpadne z Vaskiem chociaż zobaczyć. Pozdrówka i buziaki Irena ucaluj Jarka!!!!!!! Co do zobaczenia - nie wierze, ze sie nie skusicie! Tam probuja szczyle po 4 miesiace! Quote
Vasco Irjar Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 My znamy Pastela.... nawet chcieliśmy zapisać Vasia do przedszkola.... ale po rozmowie z Alą okazało się, że Vasco potrafi już wszystko co było w programie nauki dla maluchów. Jutro już kończy 6 miesięcy więc wskakuje w grupę junior. Cwiczenia z klikierem sobie robimy sami. Jak narazie to problemów wychowawczych nie mamy, jedynie pracujemy nad wzmocnieniem kośćca. Jarek ucałowany!!!!! Irena Quote
sota36 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 No jak on taki zuch ( i Jarek i Vasiek) tojuz tylko na zabawe w sobotnie agility! - Vaska rzecz jasna, Jarka oszczedzimy, choc chcialabym widziec Jarka jak pokonuje np kladke - jak ja:) Quote
Vasco Irjar Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Na Jarka to nie liczmy za bardzo :( Ale spróbujemy a co! ps. na GG odpisałam Quote
eria Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 http://i236.photobucket.com/albums/ff217/Irjar/000_03111.jpg ale to już kawał chłopa jest !!! :loveu::loveu: Quote
ariss Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 on jest przesłodziakowaty:loveu::loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 WALENTYNKOWEE BUZIACZKII PRZESYŁAMYY!!!! Quote
natija Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 serduszko od nas http://www.goraceserce.pl/384194/Walentynka-od-NatijaAgent.html Quote
Vasco Irjar Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Wszystkim naszym PRZYJACIOŁOM dużo serdeczności i miłości w tym pięknym dniu Quote
Vasco Irjar Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 We w Walentynki skończyłem 6 miesiąc życia!!! Dali mi prezent. Położyli go na podłodze.... przyjąłem pozycje rozpoznawczą hmmm...... zawsze jem jak mi Alfa (Jarek) pozwoli..... a dzisiaj? Poczekam... O! Alfa dał znać, pewnie jest to zjadliwe No pewnie, że zjadliwe ...... mmmmmmmmmmm Wpadłem w trans obgryzania Ech..... fajnie jest mieć półroczku i to w Walentynki żółwik Vasiek ps. dodam, że kość jest cielęca i spod lady ;))) To znaczy przyniesiona z zaplecza schowana dla Vipów..... Babcia ma chody w mięsnym !!! Quote
sota36 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Buziaki na Walntynki!!! I nie tylko w ten dzien!!!! Quote
katik Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 A ja gapa nie wiedziałam, ze ten fajny szczenior to też dogomaniak. :oops: ale foteczkę słodziaka mam :loveu: Quote
sota36 Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Oj Kasiu - trzeba bylo zapytac!!!! Fajny jest nie???? Quote
katik Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Jasne, ze fajny Gutkowy braciszek. :loveu: Quote
Vasco Irjar Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 Ech......wróciłem i co? Stękam, jęczę, micha dostaje w michę, a oto powód moich cierpien..... Cierpienia młodego Vaska Fruzia maj law Quote
Recommended Posts