sota36 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Boze Wasiek - nie!!!!!!!! Jak Cie, bracie, beda chcieli "TAK ZALATWIC" - masz pakowac manele i do mnie!!!!! Quote
natija Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 pewnie mu zimno w pupke;)mam nadzieje,ze moja pancia nie wpadnie na takiego pomysla:nie: siamanko Vasco:) Quote
zuzolandia Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 :mad::mad::mad: ociec bedziem lać :diabloti::diabloti: Quote
Vasco Irjar Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 zuzolandia napisał(a)::mad::mad::mad: ociec bedziem lać :diabloti::diabloti: za foty nie??? poprawimy sie :oops: Quote
zuzolandia Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 bedziem sie widziec na psacerku hihihih zlejem dooope panci ;-) hihihihihi Quote
Vasco Irjar Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 zuzolandia napisał(a):bedziem sie widziec na psacerku hihihih zlejem dooope panci ;-) hihihihihi lanie dooopy biorem na klatem :) Quote
Dudek Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 zabawne że 'mój' VASCO (VASCO Rosa Thea) to też kudłacz i też płowy:evil_lol: jak był maluchem wszyscy go brali ze zdjęc za brardia:cool3: a to chiński grzywacz powder puff;) Quote
zuzolandia Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 pieknyyy kudłacz ;-) ........!!!!!!!!!!! Quote
Vasco Irjar Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 Dudek napisał(a):zabawne że 'mój' VASCO (VASCO Rosa Thea) to też kudłacz i też płowy:evil_lol: jak był maluchem wszyscy go brali ze zdjęc za brardia:cool3: Wszystkie Vaśki to fajne chłopaki jak widać!!!! Miło nam bardzo i ciszymy się z tego spotkania imienników :multi: Pozdrawiamy bardzo serdecznie i zapraszamy do odwiedzania nas :lol: Quote
sota36 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Oto niespodzianka - czyli kilka fotek Vasko i jego przecudnych Dam! Mlodsza to rozgadana i urocza Wiki, ciut starsza - to madrala i tez urocza Julka! UWAGA - FOTA USUNIETA! Wasiek i Wiki. UWAGA _ FOTA USUNIETA! No i rozdajacy calusy polbrat Vasko - Gutekoraz zakochane w nim dziewczyny:) UWAGA FOTA USUNIETA! No i przytulasne dziewczyny i moj Gucio! UWAGA _ FOTA USUNIETA! Dziewczynki - reszte fotek - dostaniecie na plytce, jak obiecalam. Jestescie SUPER!!!!! Buziaki od nas! Quote
Mudik Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Ależ on juz duży cudny michol:loveu::loveu::loveu:A dziewczyny jakie rozanielone:lol::lol::lol: Quote
Vasco Irjar Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 mniam mniammmmmmm :) Spotkanko bylo SUPERRRRR!!!!! Dziekujemy naszym miłym Gościom za cudownie odwiedzinki :multi: Foteczki zajefajne :eviltong: Buziaki słodkie dla WAS KOCHANI:loveu: Quote
Vasco Irjar Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Jak bóg stworzył Ojca :) Kiedy dobry Bóg zajmował się tworzeniem ojca, wykonał najpierw konstrukcję dosyć wysoką i potężną. Ale pewien anioł, który znajdował się akurat w pobliżu powiedział: .... - Ojejku, a co to za ojciec? Jeśli dzieci uczyniłeś tak malutkie, jak dziurki w serze, dlaczego robisz tak potężnego ojca? Nie będzie mógł grać w warcaby dopóki nie uklęknie. Nie utuli dziecka do snu bez zwijania się w kłębek, ani nawet nie ucałuje bez składania się na pół. Bóg uśmiechnął się i odpowiedział:...... - Masz rację, ale jeśli uczynię go mniejszym, to dzieci nie będą miały nikogo, na kogo będą mogły patrzeć zadzierając w górę głowę. Kiedy potem lepił jego dłonie, uczynił je dosyć dużymi i silnymi. Anioł przechylił głowę i z dezaprobatą powiedział: - Ojejku, jak takie olbrzymie ręce będą mogły zawiązać dziecku kokardkę, zapiąć lub odpiąć guzik, zapleść warkocz albo wyjąć drzazgę z paluszka? Bóg uśmiechnął się i rzekł: - To prawda, ale za to są wystarczająco duże, by pomieścić wszystko to, co można znaleźć w dziecięcej kieszeni, a jednocześnie wystarczająco małe, by pogłaskać go po głowie. Bóg właśnie rozpoczął tworzenie dwóch nóg, tak dużych, jakich jeszcze nikt nie widział, kiedy anioł znów wybuchnął: - Tak nie może być! Czy Ty, naprawdę myślisz, że takie dwie barki będą w stanie na czas wyskoczyć rano z łóżka, by móc ukoić płaczące dziecko? Czy przeciśnie się on między grupką dzieci, bez zmiażdżenia co najmniej dwojga z nich? Bóg uśmiechnął się i powiedział: - Nie obawiaj się, będą bardzo dobre. Zobaczysz: utrzymają równowagę dziecka, które się z nim bawi w: "jedzie, jedzie pan, na koniku sam...". Będą wypędzały myszy z wielkiej chaty i chwaliły się butami, za dużymi na kogokolwiek innego. Bóg pracował całą noc, aby powierzyć ojcu jedynie niewielką ilość słów, ale za to silny i budzący zaufanie głos; oczy, które wszystko widzą, ale pozostają spokojne i wyrozumiałe. A w końcu, po długim namyśle, uczynił ostatnim dotknięciem łzy. Po tym wszystkim zwrócił się do swojego anioła z pytaniem: Czy teraz już się przekonałeś, że ojciec może kochać tak bardzo, jak matka? Quote
Guest paNikt Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Witam wszystkich dogomaniakow :) ojciec pewnie moze... ale czy tak robi... Dziwną formą milosci dla mnie jest obwinianie własnych Dzieci za swoje błędy i premanentne wywoływanie w Swoich pociechach poczucia winy :-( a przypowiesc bardzo głeboka i pełna refleksji (forum wstroneojca) ma wiele oblicz. Pozdrawiam. PS rowniez kotomaniaków ;) Quote
dawi00 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Znam kilka matek, którym odebrano dzieci, bo nie potrafiły-lub nie chciały kochać ich. Jedna ze znanych mi matek traktowała swojego syna jako środek do wyłudzania pieniędzy ( chłopak był chory). Ojciec za to zajmował się dzieckiem lepiej niż nie jedna matka. Daje mu poczucie bezpieczeństwa, jest w trudnych chwilach i co najważniejsze daje mu uczucie. Jednak obowiązuje u nas stereotyp, że matka lepiej zaopiekuje się dzieckiem niż ojciec, i przed sądem matce trzeba udowodnić, że nie może być matką, natomiast ojciec musi udowodnić że może być ojcem. Uważam że rozgrywki pomiędzy rodzicami nie powinny odbijać się na dzieciach, i dzieci nie powinny być karto przetargową w sporach i robieniem sobie wzajemnie złośliwości. To tyle o tej sprawie. Temat tego blogu oraz całego portalu jest raczej inny niż rozgrywki miedzy ludzmi. Pozdrawiam. Quote
Vasco Irjar Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Witamy serdecznie w gronie miłośników psów. Czekamy na foty ukochanego pupila :) Biorąc pod uwagę wszechobecną serdeczność i życzliwość Dogomaniaków, będziemy mogli wspólnie cieszyć się z naszych ulubieńców. Pozdrawiam :loveu: Quote
sota36 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 O !Kolejny gosc w galerii u Vaska!Jak milo! Fajnie, ze do nas - paNikt - trafilas!!!! Pozdrawiamy mocno i mam nadzieje, ze powiesz cos wiecej o sobie i swoim kotku! A najlepiej - zamiesc tu choc jedna fotke - z pewnoscia goscinni gospodzarze sie nie obraza za to! Bo to fantastyczni ludzie!!!! Quote
Vasco Irjar Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Zdjęcia autorstwa Julki :) Dorośleję..... prawda? Doganiam mojego brata Gutka! Pozdrowienia dla wszystkich kochanych Cioć i Wujków Quote
sota36 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 No nie - sezon? Grillowy? Bez nas? Julenko - swietne fotki!!!! Quote
zuzolandia Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 witaneczko ;) ...trza kiedys wspolnego grila zaliczyc co nie ? hihihihih Quote
Vasco Irjar Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Wczoraj byłem ozdobą parku :) Pani Basia, której hobby to fotografowanie zrobiła mi sesję :multi: A oto efekty: Pozdrawiamy serdecznie Quote
sota36 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 http://i236.photobucket.com/albums/ff217/Irjar/Psiak033.jpg sie mnie to bardzo podobie! Quote
Recommended Posts