Vasco Irjar Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 sota36 napisał(a):Och Ty maly glumbie! A Ty myslisz, ze ja nie przyzwyczajalem ja to kupy futra? i myslisz ( ale chyba nie bardzo, bo miloscCie zaslepila!), ze ona - taka porzadna panna - za takim poleci? Nie! Gut. Och.... Bracie czuję się uspokojony nieco :multi: Quote
sota36 Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Vasco Irjar napisał(a):Och.... Bracie czuję się uspokojony nieco :multi: no! Dawaj foty! Quote
Vasco Irjar Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 sota36 napisał(a):P(i)sowa - jest ok! z samoglaska "i"jest doopiata! A Tywieku nie zdradzaj! My wieczne mlode! Ależ to WIDAĆ (na każdym zdjęciu) że młode !!!! :lol: Quote
sota36 Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Ty mi tu nie mydl oczu mych szklanych, tylko dawaj FOTY!!!! Quote
sota36 Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Ta fota jest do rozwodu! Ina z Dareckim wyladaja jakby sie za rece trzymali! Quote
Vasco Irjar Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 sota36 napisał(a):Ta fota jest do rozwodu! Ina z Dareckim wyladaja jakby sie za rece trzymali! No to jak TY chłopa pilnujesz??? hahahaha Quote
Vasco Irjar Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 sota36 napisał(a):My som nowoczesne! no i o to chodzi !!!!:multi: Quote
sota36 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Wasiu - bylismy u Twego ludzia dzis! Ty wiesz, jak on teskni za Toba! Ale juz mamy plan przemycenia Cie do szpitala! oj Ira da nam popalic!!!! Quote
Vasco Irjar Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 sota36 napisał(a):Wasiu - bylismy u Twego ludzia dzis! Ty wiesz, jak on teskni za Toba! Ale juz mamy plan przemycenia Cie do szpitala! oj Ira da nam popalic!!!! No pięknie! A w czym przemycicie Wasia? W stroju pielęgniarki czy lekarza? Wasiek tęskni też za Jarkiem.... normalnie sie do mnie nie odzywa, poważnie :( Ja go wołam a on nie reaguje. Nawet łba nie podniesie zeby zobaczyć co ja od niego chcę. Quote
Vasco Irjar Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 dowiedziałam się jaki to plan. Może zrobimy dziure w płocie? Bo z tym portierem to bedzie klapa, chyba ze Wasko sie szybko nauczy czołgać. Zresztą a propos zwierząt w szpitalu, to na własne oczy widzialam tam koty!!! Quote
sota36 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Ira - zbajerujemy Pana Portiera we dwie a Darecki szmychnie z Wasiem! A potem to juz go olal! Quote
Vasco Irjar Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Ubrali mnie, uczesali i pewnie wyglądałem jak kretyn, bo sie ludziska na tym spacerze uśmiechali. Po wichurze zeszłotygodniowej jeszcze nie posprzatali, więc normalnie pokazałem im jak sie robi agility w końcu szkolony jestem Leżało takie coś, patyczek? Jeden taki przyniosłem do domu..... no trochę był mniejszy Podoba mi się, decyzja zapadła bierzemy do domu Quote
zuzolandia Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 http://i236.photobucket.com/albums/ff217/Irjar/000_0333.jpg no cozzzzzzz nieodrodny brat swego brata ;-) badylowanie macie rodzinne hihihihih Quote
Vasco Irjar Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Jarek powiedział do mnie tak.... Gutek jest Pudzian ty bedziesz Kozakiewicz :) Jedno jest pewne..... siłe to mamy z bratem po tatusiu ;) Pozdrowienia dla wszystkich Wasiek z rodzinką Quote
zuzolandia Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 AMEN;-) to powiedzialam JA ciocia WASIA ;-) Quote
sota36 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Mosz recht Cioltko Wasia - jo to godom - ...tyz Ciotka Waskowo! Aaaaa Gut tez ma taka bandamke i jeszcze czerwona! A Zuziama rozowa! Quote
Vasco Irjar Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 No to sie trzeba wystroic i zrobic wspólne zdjecie z bandamkami :) Quote
sota36 Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 No tak...puchy tu! Ale zyczymy Wam cudnownosci nie tylko na Swieta.A sobie - co by tych fot bylo wiecej i wiecej! Gutek&Spolka Quote
Vasco Irjar Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Moje byli dzisiaj na wystawie psow:) Stwierdzili, ze sie nadaje, kupili jakies kosmetyki dla mnie, polizalem i nawet smaczne..... Zobaczcie co tam jeszcze widzieli no mam nadzieje, ze nie bede musial na tych wystepach tak wygladac !!! hehehe Wasiek Quote
Recommended Posts