eria Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 zmniejsz fotę Fruzki bo za wielkaaaa :cool3: Quote
Vasco Irjar Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 idzie, nadchodzi...... Jola z Gutkiem a potem my do niej..... i do Gutka Quote
Vasco Irjar Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 gwoźdź programu...... wręczenie nagród. zwycięzca był ponad to....... ulotnił się po angielsku :) Quote
sota36 Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 i to nie MY wygralismy!!!!!:mad::mad::mad: Quote
Vasco Irjar Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 sota36 napisał(a):i to nie MY wygralismy!!!!!:mad::mad::mad: spoko,spoko..... briardy rządzą...... sama widzisz, że wydygał i zwiał......pewnie na nasz widok..... a może dowiedział się o agresji Guta :evil_lol: Quote
Vasco Irjar Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 rodzinna narada ..... a może pogaduszki kto co lubi...... jedno jest pewnie..... lubią to ONE nas karmić Quote
sota36 Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Patrz Ira - jakie zdolniachy! Ze, jak wspomniala Ina, co tez jej fotke rabnelam, sama Pastelowala gratulacje sklada!!!! Quote
Vasco Irjar Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 a teraz.... pierwsze lekcje WF no dobra dziewczynka...... skacz, skacz.... a nie prościej bokiem? ech te ludzie to sobie komlikujom życie właź do dziury jak lubisz...... ja pooglądam jakie laski przyszły Quote
sota36 Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Slicznie na tej ostatnij focie Wasiek wyglada! Slicznie! Quote
Vasco Irjar Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 [quote name='sota36']Patrz Ira - jakie zdolniachy! Ze, jak wspomniala Ina, co tez jej fotke rabnelam, sama Pastelowala gratulacje sklada!!!! http://i254.photobucket.com/albums/hh112/INECZKA73/AGIL10.jpg/quote] hehehe Piekne te bestie.... respeckt, szacun.... powaga składajom nam hołd :evil_lol: Quote
sota36 Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 no wskumie taaaa, bo po tatusiu sa...agresywnym! ps. ja to mam przechlapane zycie - nawet psa agresora nie mam!!!! Nic tylko kulka w leb! Quote
Vasco Irjar Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 no wiem o co chodzi.... wcześniej to była ściema taka dla jaj Quote
Vasco Irjar Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 sota36 napisał(a):no wskumie taaaa, bo po tatusiu sa...agresywnym! ps. ja to mam przechlapane zycie - nawet psa agresora nie mam!!!! Nic tylko kulka w leb! Jola..... kup se pekińczyka albo ratlerka..... one to chociaż udają, że są groźne :cool3: Quote
sota36 Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Yes! Yes! Yes! Albo : Jest! Jest! Jest! Czy siakos tak???? Quote
sota36 Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Vasco Irjar napisał(a):Jola..... kup se pekińczyka albo ratlerka..... one to chociaż udają, że są groźne :cool3: nikt nas nie kocha,nikt nas nie rozumie!:placz::placz::placz: My tu traume mamy! Quote
Vasco Irjar Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 długi ciemny tunel.... wypełniony przysmakami na końcu ONA Zrobię dla niej wszystko !!!! ps. i na samym końcu wpadli, że najlepszym przysmaczkiem dla mnie jest Fruzia maj law :oops: Quote
sota36 Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Do półbratka, Waska! Te! Młody! Nie szczekne, Fruzie pilnuj! Jak oka w Twej kudlatej łepetynie! Bo Fruzylli to ja pilnuje! I wiesz, jakby sie ona kiedys na Cie skazyla, to BEDE AGRESYWNY!!! Po Tatuniu! A ona jest porzadna dziewczynka! Sam pilnowalem, chuchalem ( nie zawsze swiezym oddechem... no coz...roznie bywa - dorosniesz, sam zobaczysz!)a teraz jak Ci wpadla w ten Twój ślip,to se ja wez! ALe! uwazaj! pozdrawiam, po bratersku - Gut. Quote
Vasco Irjar Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 sota36 napisał(a):nikt nas nie kocha,nikt nas nie rozumie!:placz::placz::placz: My tu traume mamy! Jola nie płakusiaj..... my Ciem obronimy jakby co!!! A "psy"choterapię też możemy Ci zrobić.....:roll: To w końcu ta socjalizacja działa czy nie? Quote
Vasco Irjar Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 [quote name='sota36']Do półbratka, Waska! Te! Młody! Nie szczekne, Fruzie pilnuj! Jak oka w Twej kudlatej łepetynie! Bo Fruzylli to ja pilnuje! I wiesz, jakby sie ona kiedys na Cie skazyla, to BEDE AGRESYWNY!!! Po Tatuniu! A ona jest porzadna dziewczynka! Sam pilnowalem, chuchalem ( nie zawsze swiezym oddechem... no coz...roznie bywa - dorosniesz, sam zobaczysz!)a teraz jak Ci wpadla w ten Twój ślip,to se ja wez! ALe! uwazaj! pozdrawiam, po bratersku - Gut. Brachu martwi mnie tylko jedno.... zobacz jak ona na tego wilczura patrzy Quote
sota36 Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Och Ty maly glumbie! A Ty myslisz, ze ja nie przyzwyczajalem ja to kupy futra? i myslisz ( ale chyba nie bardzo, bo miloscCie zaslepila!), ze ona - taka porzadna panna - za takim poleci? Nie! Gut. Quote
Vasco Irjar Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 sota36 napisał(a):Socjalizacja ludzia, czy piesa? Po socjalizacji ludzkiej w naszym wieku to się już jest..... nawet mamy za sobą PRL-lizację. o psową chodzi bez "i". ;) Quote
sota36 Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 P(i)sowa - jest ok! z samoglaska "i"jest doopiata! A Tywieku nie zdradzaj! My wieczne mlode! Quote
Recommended Posts