Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 339
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sota36 napisał(a):
i to nie MY wygralismy!!!!!:mad::mad::mad:

spoko,spoko..... briardy rządzą...... sama widzisz, że wydygał i zwiał......pewnie na nasz widok..... a może dowiedział się o agresji Guta :evil_lol:

Posted

a teraz.... pierwsze lekcje WF

no dobra dziewczynka...... skacz, skacz....

a nie prościej bokiem? ech te ludzie to sobie komlikujom życie

właź do dziury jak lubisz...... ja pooglądam jakie laski przyszły

Posted

sota36 napisał(a):
no wskumie taaaa, bo po tatusiu sa...agresywnym!
ps. ja to mam przechlapane zycie - nawet psa agresora nie mam!!!! Nic tylko kulka w leb!

Jola..... kup se pekińczyka albo ratlerka..... one to chociaż udają, że są groźne
:cool3:

Posted

Vasco Irjar napisał(a):
Jola..... kup se pekińczyka albo ratlerka..... one to chociaż udają, że są groźne
:cool3:

nikt nas nie kocha,nikt nas nie rozumie!:placz::placz::placz: My tu traume mamy!

Posted

Do półbratka, Waska!
Te! Młody! Nie szczekne, Fruzie pilnuj! Jak oka w Twej kudlatej łepetynie! Bo Fruzylli to ja pilnuje! I wiesz, jakby sie ona kiedys na Cie skazyla, to BEDE AGRESYWNY!!! Po Tatuniu! A ona jest porzadna dziewczynka! Sam pilnowalem, chuchalem ( nie zawsze swiezym oddechem... no coz...roznie bywa - dorosniesz, sam zobaczysz!)a teraz jak Ci wpadla w ten Twój ślip,to se ja wez! ALe! uwazaj!
pozdrawiam, po bratersku - Gut.

Posted

sota36 napisał(a):
nikt nas nie kocha,nikt nas nie rozumie!:placz::placz::placz: My tu traume mamy!

Jola nie płakusiaj..... my Ciem obronimy jakby co!!!
A "psy"choterapię też możemy Ci zrobić.....:roll:

To w końcu ta socjalizacja działa czy nie?

Posted

[quote name='sota36']Do półbratka, Waska!
Te! Młody! Nie szczekne, Fruzie pilnuj! Jak oka w Twej kudlatej łepetynie! Bo Fruzylli to ja pilnuje! I wiesz, jakby sie ona kiedys na Cie skazyla, to BEDE AGRESYWNY!!! Po Tatuniu! A ona jest porzadna dziewczynka! Sam pilnowalem, chuchalem ( nie zawsze swiezym oddechem... no coz...roznie bywa - dorosniesz, sam zobaczysz!)a teraz jak Ci wpadla w ten Twój ślip,to se ja wez! ALe! uwazaj!
pozdrawiam, po bratersku - Gut.
Brachu

martwi mnie tylko jedno.... zobacz jak ona na tego wilczura patrzy

Posted

Och Ty maly glumbie! A Ty myslisz, ze ja nie przyzwyczajalem ja to kupy futra? i myslisz ( ale chyba nie bardzo, bo miloscCie zaslepila!), ze ona - taka porzadna panna - za takim poleci? Nie! Gut.