zuzolandia Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [FONT=Arial Black]WESOLYCH SWIAT ZYCZYMY KOFFANI!!!!!!![/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] Quote
jonQuilla Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [FONT=Georgia]Cześć :multi::multi::multi: a gdzie jest ślicznotek? :) dawajcie Vesco !!! ;) :evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [FONT=Georgia]Wszystkiego Najlepszego :loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
natija Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Wesolych i spokojnych swiat oraz duzo ciepla rodzinnego zyczymy... Quote
panienkabubu Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 czy Vasco sie przypadkiem ciut nie postarzal?:lol: Quote
Vasco Irjar Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Dzieki Wszystkim kochanym ludzikom za miłe życzenia, które całymi naszymi serduchami odwzajemniamy. Proza życia i goraczka przedświąteczna nie pozwoliła nam w uczestniczeniu w życiu forum czego baaaaaaaaaardzo żałujemy. Temacik pod nazwą retrospekcje wywołany przez Panienkębubu :lol: tak dla porównania co do moich osiągnięć rozwojowych :multi: ech.... tak wogóle to normalnie już zmieniłem trzecią obrożę :cool3: a teraz Jarek ma urlop to siem bendem fotografował bo obiecał mi dłuuuuugie spacery w parkolesie..... jak Irenka będzie grzeczna to moze jom zabierzemy hehe Vasiek Quote
Vasco Irjar Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 ciąg dalszy mały - duży (powiedzmy sredni) Quote
sota36 Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Jeny! Rosnie chlopak!! Albo Jarek sie jakos ...kurczy??? Quote
Vasco Irjar Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 NOOOOOOO !!!!!! Jarek się kurczy normalnie :razz: Mam pytanko ciocia...... gdzie kupiliście taki slicnyyyy chinski kapelusz z kukurykiem? :loveu: Całuski Quote
panienkabubu Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Nooooo :loveu: Bo mnie tak ciągle nazwa galerii myliła :lol: ale psisko urooooosło :loveu::loveu::loveu: super!!!! :loveu::loveu: to ile już teraz ma? :cool3: Ja ostatnio Frani próbowałam założyć obrożę, którą nosiła we wrześniu.. Ekhm.. Nawet nie doszłam do połowy :lol: Quote
sota36 Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Vaksiku - tu Ciocia Jola. Stesknilam sie za Toba! Dawno Cie nie widzialam, bo Pancia zaniedbuje Twoja galerie i chyba poszczuje Ja Gutkiem, w koncu jest po agresywnym tatku :)! Co to "kalepusza" - to kupilismy go bez kukuryka :) w sklepie ...elektrycznym, ale takich malutkich narazie nie widzielismy, jednak bedziemy sie rozgladac , bys polbratka nasladowal. Niech Ci tylki "kukuryk" urosnie! Vaksiku - Sloneczko - pogon tych Twójów - niech nie zaniedbuja galerii!!! Caluje Cie w nosek moj Promyczku - Ciocia Jola. psssss... Gut Cie nie pozdrawia narazie, bo ...spi kolo mnie, a wlasciwie chrapie teraz:) Quote
Vasco Irjar Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 nioooooo :lol: zrobili mi parę fotów..... aport sie to nazywa tak na to mowiom. W tym wszystkim to najbardziej mi odpowiada odkorowywanie patyka no i bieganie też. Jarek coś mówił, że utnie mi taki patol z jakiejs starej gardinsztangi i to będzie bez kory i tych trantitli co gipsdekę.... nie! cynkwais jedzom z tej gipsdeki, co bym się skupił na aporcie. aaaaaaaaaa!!!! a z nowości to takie, że mam nowe zęby s psodu. No i 4,5 miesiąca. Jarek mierzył mi kłomp i mam 51 cm, chyba bendem potfffur jak mój brat Gutek :multi: ( to ten w elektrycnym kapeluszu w stylu chinafashion) mniam :loveu: ciociaaaaaaa Jola słownik określeń ładny chłopak - ciacho ładny pies = psiacho Vasiek Quote
Vasco Irjar Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 zebyście sobie nie myśleli, ze ja tylko umiem trzymać kij za koniec Quote
sota36 Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 jestes dzielnym chlopczykiem i Cie baaaaardzo kochamy! Quote
panienkabubu Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 sota36 napisał(a):jestes dzielnym chlopczykiem i Cie baaaaardzo kochamy! i uroczym :) Quote
natija Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 super foteczki Vasco rosnie szybciutko:)super ze juz jestescie:) zyczymy szczesliwego Nowego Roku Quote
sota36 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 No narescie sie ujawniliscie, bo juz pomyslalam, ze zapomnieliscie o nas! Kochani - samych cudownosci w Nowym Roku!!!! Quote
Vasco Irjar Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Dzięki Joluś :iloveyou: Praca, praca i jeszcze raz praca :) a Jarek do forum nie siądzie :mad: chyba żeby przejżeć :user:. Teraz zaczynają się studniówki ale spoko, damy radę. Więc, nie wkurzajcie się na nas jak znikniemy na moment. Pozdrówka Irena Quote
natija Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 prosimy o nowe foteczku jak da rade:)i dziekujemy za zyczonka,my rownierz sie przylaczamy:) Quote
Pimpek Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 http://i236.photobucket.com/albums/ff217/Irjar/100_18022.jpg Ale słodko tu wyszedłeś :loveu: http://i236.photobucket.com/albums/ff217/Irjar/100_17999.jpg Tu też słodko wyszedłeś :cool3: Quote
jonQuilla Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [FONT=Georgia]Hej Hej Hej :multi::multi::multi:[/FONT] Quote
sota36 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 ira, a moze znow bysmy sie ( tym razem w 6 na 4 psy) spotkali????? Quote
Recommended Posts