Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 339
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzieki Wszystkim kochanym ludzikom za miłe życzenia, które całymi naszymi serduchami odwzajemniamy.

Proza życia i goraczka przedświąteczna nie pozwoliła nam w uczestniczeniu w życiu forum czego baaaaaaaaaardzo żałujemy.

Temacik pod nazwą retrospekcje wywołany przez Panienkębubu :lol:

tak dla porównania co do moich osiągnięć rozwojowych :multi:

ech.... tak wogóle to normalnie już zmieniłem trzecią obrożę :cool3: a teraz Jarek ma urlop to siem bendem fotografował bo obiecał mi dłuuuuugie spacery w parkolesie..... jak Irenka będzie grzeczna to moze jom zabierzemy hehe
Vasiek

Posted

Nooooo :loveu:
Bo mnie tak ciągle nazwa galerii myliła :lol:
ale psisko urooooosło :loveu::loveu::loveu: super!!!! :loveu::loveu: to ile już teraz ma? :cool3:

Ja ostatnio Frani próbowałam założyć obrożę, którą nosiła we wrześniu.. Ekhm.. Nawet nie doszłam do połowy :lol:

Posted

Vaksiku - tu Ciocia Jola. Stesknilam sie za Toba! Dawno Cie nie widzialam, bo Pancia zaniedbuje Twoja galerie i chyba poszczuje Ja Gutkiem, w koncu jest po agresywnym tatku :)!
Co to "kalepusza" - to kupilismy go bez kukuryka :) w sklepie ...elektrycznym, ale takich malutkich narazie nie widzielismy, jednak bedziemy sie rozgladac , bys polbratka nasladowal. Niech Ci tylki "kukuryk" urosnie!
Vaksiku - Sloneczko - pogon tych Twójów - niech nie zaniedbuja galerii!!!
Caluje Cie w nosek moj Promyczku - Ciocia Jola.
psssss... Gut Cie nie pozdrawia narazie, bo ...spi kolo mnie, a wlasciwie chrapie teraz:)

Posted

nioooooo :lol:

zrobili mi parę fotów..... aport sie to nazywa tak na to mowiom.
W tym wszystkim to najbardziej mi odpowiada odkorowywanie patyka no i bieganie też. Jarek coś mówił, że utnie mi taki patol z jakiejs starej gardinsztangi i to będzie bez kory i tych trantitli co gipsdekę.... nie! cynkwais jedzom z tej gipsdeki, co bym się skupił na aporcie.

aaaaaaaaaa!!!! a z nowości to takie, że mam nowe zęby s psodu. No i 4,5 miesiąca. Jarek mierzył mi kłomp i mam 51 cm, chyba bendem potfffur jak mój brat Gutek :multi: ( to ten w elektrycnym kapeluszu w stylu chinafashion) mniam :loveu: ciociaaaaaaa Jola
słownik określeń
ładny chłopak - ciacho
ładny pies = psiacho

Vasiek

Posted

Dzięki Joluś :iloveyou:

Praca, praca i jeszcze raz praca :) a Jarek do forum nie siądzie :mad: chyba żeby przejżeć :user:. Teraz zaczynają się studniówki ale spoko, damy radę. Więc, nie wkurzajcie się na nas jak znikniemy na moment.

Pozdrówka
Irena