Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Właśnie, Julka bardzo się spodobała panu z Warszawy, który chciał adoptować podopiecznego Marzenki, ale się spóźnił:lol:, obejrzał Julkę i chętnie skontaktowałby się z jej opiekunami.

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

według mnie tak, transport załatwiony na 22.12, domek już czeka, ale niech Magda się wypowie, bo to przecież ona tu rządzi;).
Dopóki Julka do domku nie przyjedzie, dopóty nie mogę się wypowiadać w tej sprawie.:loveu:

Posted

tak, potwierdzam Julka ma dom, ale póki nie dojedzie, ja nie zapeszam. Póki co grzeje jamnicza dupcię pod swoim kocykiem z motywem moro w kolorze blue, bardziej do twarzy by jej było w czerwonym, ale czerwonego moro w sprzedaży nie mieli ;)

Posted

[quote name='GrubbaRybba']Czy Julka ma już dom? W W-wie jest pan zainteresowany, pan szuka jamnika, domek rozsądny i poważna oferta.
U nas w Mielcu jest kilka jamnikow, w tym jedna ruda sterylizowana jamniczka Karolcia (ze spora nadwaga, dlatego nikt jej nie chce :shake: ).
Zapraszam na www.mielec.bezdomne.com. Chetnie podesle zdjecia.

A jak sie Julka czuje w nowym domu???

Posted

Julka już w swoim domu. Pojechała przed świętami, więc Gwiazdkę miała już na miejscu. Denerwowaliśmy się bardzo, ale Pan Konrad który wiózł małą okazał sie bardzo fajny i doskonale rozumiał nasze zdenerwowanie. Sto razy wysłuchał moich obaw i pojechali! Rozstanie było bolesne tylko dla nas, bo Julka po prostu poszła z wujkiem na spacerek;) No i ufff, baliśmy się, że przy rozstaniu będzie dramat. Julka wraz z reklamówką swoich zabawek pojechała do swojego domu.
Na miejscu były łyz radości nowych Pańciów i smutek Julki tylko do momentu zobaczenia regału pełnego pluszaków:lol: Julka zobaczyła pluszaki, uśmiechnęła się i stwierdziła, ze tutaj może zostać! Oczywiście już dostaliśmy pierwsze zdjęcia i mamy sprawozdania o Julkowym samopoczuciu i psotach.
Brak nam parówy

Posted

Magija napisał(a):
Julka już w swoim domu. Pojechała przed świętami, więc Gwiazdkę miała już na miejscu. Denerwowaliśmy się bardzo, ale Pan Konrad który wiózł małą okazał sie bardzo fajny i doskonale rozumiał nasze zdenerwowanie. Sto razy wysłuchał moich obaw i pojechali! Rozstanie było bolesne tylko dla nas, bo Julka po prostu poszła z wujkiem na spacerek;) No i ufff, baliśmy się, że przy rozstaniu będzie dramat. Julka wraz z reklamówką swoich zabawek pojechała do swojego domu.
Na miejscu były łyz radości nowych Pańciów i smutek Julki tylko do momentu zobaczenia regału pełnego pluszaków:lol: Julka zobaczyła pluszaki, uśmiechnęła się i stwierdziła, ze tutaj może zostać! Oczywiście już dostaliśmy pierwsze zdjęcia i mamy sprawozdania o Julkowym samopoczuciu i psotach.
Brak nam parówy

Podziwiam Ciebie
ja już nie potrafiłabym jej oddać .........

Posted

ciężko nam było, bardzo
gdybym wiedziała, ze będzie miała u mnie dobry dom, lepszy, nie oddałabym jej
tam ma lepiej, sto razy lepiej, tylko dlatego się zdecydowaliśmy
nie bylibyśmy w stanie dać jej tego wszystkiego

Posted

W sylwestra byłam na wizycie, Julka mnie obszczekała, w łydkę chciała ugryźć, po czym ze swoim uchem wędzonym w pyszczku schowała się za pana i na mnie ujadała.
rośnie mała agresorka, swoich zabawek pilnuje i swojego miejsca też, nie da sobie "krzywdy zrobić". :evil_lol:

Nowy domek dogadza jogurcikami, serkami homo, smakołykami. Po ogrodzie buszuje, a rezydenta owczarka niemieckiego podporządkowała sobie.:shake:

Tak więc zadomowiona na całego!