Magija Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Julka ma dopiero rok i głowę pełną pomysłów i szaleństw. Ma w sobie tyle uroku i wdzięku, ze wystarczy spojrzeć w jej uśmiechnięte oczy by stracić dla niej głowę. Roziskrzone oczy, uśmiech na psim pyszczku i wiecznie merdający ogon. Taka jest od niedzieli, od kiedy zobaczyłam ją w schroniskowym boksie, zmarzniętą, trzęsącą się i samotną i zabrałam do siebie. Dom, kanapa, swój Duży, swoja Duża, ciepły koc i mnóstwo zabawek. Bo Julka uwielbia pluszowe zabawki. I spać pod kołdrą. I wychodzić na spacerki. Ale krótkie, bo wciąż się boi, że ją zostawimy. I uwielbia kiedy przychodzi Pańcio i głaszcze Julkę po jej długim pyszczku. I mówi, że znajdzie się ktoś taki, kto Julkę pokocha na zawsze. A Julka patrzy prosto w oczy i chce wierzyć, że znajdzie się ktoś, kto pokocha ją na zawsze, ktoś, komu odda całe swoje małe, jamnicze serduszko. Quote
Kar0la Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Jest przepiękna. :loveu: Jak dobrze, że ją wyciągnęłaś. Quote
Ulka18 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Magija, moze daj w tytule, ze to cudna jamnisia czarna podpalana :loveu: Jest przecudna :iloveyou: Quote
Ulka18 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Przecudna jest ta jamnisia :loveu: Dobrze, ze jest juz bezpieczna. Teraz tylko domek potrzebny :modla: Quote
Kar0la Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Magija czy są w schronie jeszcze inne jamniczki? Quote
Ulka18 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Juleczka pokazuje sie wszystkim, ktorzy jeszcze jej nie widzieli. Quote
Magija Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Kar0la napisał(a):Magija czy są w schronie jeszcze inne jamniczki? jest, brązowy, ale nie wiem czy sunia czy pies, wiem, ze po operacji i ma chore nerki:placz: Quote
malagos Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Magija napisał(a):jest, brązowy, ale nie wiem czy sunia czy pies, wiem, ze po operacji i ma chore nerki:placz: niedobrze, dowiedzcie sie proszę o niego :shake: Quote
eurydyka Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Magija, mala jest w Lodzi? jaki kontakt podawac w ogloszeniach? jest tak bardzo podobna do mojej Ciri...nawet zylki na uszach ma identyczne, piekna jest Quote
eurydyka Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 dodana na razie na goldenline do watku jamnikow, potrzebne jednak jakies dane (tel/mail) Quote
Celina12 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Boże jakie CUDO....jak dobrze ,że jest w ciepłym Domku!!!! Quote
katarzyna kuczewska Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 piekna mala i te oczy.... trudno sie w niej nie zakochac pytanie czy mala jest zdrowa ? Quote
GrubbaRybba Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Jakie cudo :loveu:. Ręce opadają, że takie przepiękne i rasowe psy trafiają do schronu :-(. Ludzie powinni ustawiać się po Juleczkę w kolejce. Jak dobrze, że Julcia jest w ciepłym domku, a nie w zimnej budzie. Juleczko, trzymam kciuki za twój nowy domek. Quote
GrubbaRybba Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Pozwoliłam sobie wstawić Julkę na "przygarnę psa" do wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8943099#post8943099 Quote
basia0607 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Jest też jamniczek w schronisku w Rudzie Ślaskiej. Jednego do mnie 2 tygodnie temu przywiozla Rybcia , dla tego niestety nie mam domu. Jamiczka z tego wątku jest sliczna ,po prostu wystawowa ! Quote
katarzyna kuczewska Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Julka na góre i czy ktos moze mi odpowiedziec czy ona jest zdrowa ? Quote
saskia Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Ja chcę, ja chcę, ja! Tak bardzo przypomina mi moją Sonkę:placz: Piękna jest i chyba lubi koty, prawda?:cool3: Quote
eurydyka Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Magija sie moze pojawi i wypowie na temat zdrowia Quote
Magija Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 dziewczyny, jestem już, przepraszam ale zaglądam tu tylko raz dziennie Julka dostaje w tej chwili antybiotyk, oczywiście standardowo miała gila, kicha jeszcze i ma kaszelek. Dostała leki uodparniające i mamy kontrolę w poniedziałek. Co do kontaktu to mac_magija(maupa)o2.pl, 0-792-944-515 Dzięki! ps. Saskia, jak to? Quote
agata56 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 hopsaj w gore malenka... jestes sliczna! Quote
saskia Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Przepraszam:oops: źle się wyraziłam. Chciałabym bardzo, ale niestety w mojej obecnej sytuacji to nie byłby dobry pomysł:shake: Gdyby coś się jednak wydarzyło i nie mogłaby być u Ciebie na tymczasie to jak najbardziej mogę się nią zająć do znalezienia domu, chociaż to całkiem nierealny scenariusz- na pewno za jakiś tydzień będzie już grzała dupcię pod swoją kołderką przytulona do swoich ludzi. Quote
Magija Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 saskia napisał(a):Przepraszam:oops: źle się wyraziłam. Chciałabym bardzo, ale niestety w mojej obecnej sytuacji to nie byłby dobry pomysł:shake: Gdyby coś się jednak wydarzyło i nie mogłaby być u Ciebie na tymczasie to jak najbardziej mogę się nią zająć do znalezienia domu, chociaż to całkiem nierealny scenariusz- na pewno za jakiś tydzień będzie już grzała dupcię pod swoją kołderką przytulona do swoich ludzi. no ładnie:lol:, na razie leczymy małą i uczymy zostawać samą w domu Quote
Recommended Posts