sobol Posted April 14, 2004 Posted April 14, 2004 fajnie piechy na tej stronce :) a tak z czystej teorii to jak to jest: mamy psa bez ogona czy suke...teoretycznie zeby byla ona suka hodowlana to chyba musi miec jakies tytuły tak? a jak nie ma ogona to tytułow nie moze miec, zgadza sie? wiec jak mozna przyznac szczeniakom rodowody, wyjasnijcie mi , bo sie na tym nie znam. Wiem ze logicznie mam racje, ale czy zawsze musi byc suka hodowlana i reproduktor, zeby byly psy z rodowodem? Kto mi moze to wyjasnic? :) Quote
tunio Posted April 14, 2004 Posted April 14, 2004 Sobol aby szczenieta mialy rodowod ZAWSZE oboje rodzice musza miec conajmniej hodowlanke :roll: Jesli w standardzie jest ze pies ma np.dluuuuugi,gruby ogon a pies nie ma ogona to powinnien zostac zdyskwalifikowany,chyba ze we wzorcu jest napisane iz to obniza tylko ocene np. do bdb a co za tym idzie suka bez ogona moze zostac hodowlana ale pies nie :roll: Quote
bartek_yo Posted April 14, 2004 Posted April 14, 2004 kurde jaki fajny ten Paco !!! taka morduchna fajna !!! i w ogole caly fajny :D !! super ! Quote
Marta !!! Posted April 15, 2004 Posted April 15, 2004 PACO jest poprostu przepiekny !!!! Taka piękna morducha.. Wyjściskaj go od nas.. :) Quote
Olcia P. Posted April 16, 2004 Author Posted April 16, 2004 A oto rodzice Paco :D mamusia a to tato Yogi Quote
Marta !!! Posted April 17, 2004 Posted April 17, 2004 Piękne psy !!!! Paco zdecydowanie ma po kim dziedziczyć.. :) Quote
Rocki Posted April 17, 2004 Posted April 17, 2004 Dzieki mam nadzieje ze bedzie podobny do taty :wink: Quote
Hanya Posted April 17, 2004 Posted April 17, 2004 A mi tam jakoś mama się bardziej spodobała... Quote
sobol Posted April 17, 2004 Posted April 17, 2004 hanya a nie na 17 sa zajecia dzisiaj? zawsze sa na 17, a ty napisalas ze 1630 w PWiadomosci. ja tam bede 1640 gdzies :) bo niestety autobusem jade, mam nadzieje ze deszcze nie bedzie padac, bo wg prognoz ma... Quote
sylwia i boksery Posted April 18, 2004 Posted April 18, 2004 Przepiękni rodzice. Mnie osobiście bardziej do serca przypadł ojciec Paco-mocna kość,fajna głowa,niezbyt duży-śliczny :D Quote
Rocki Posted May 3, 2004 Posted May 3, 2004 Chcialem tylko napisac, ze Paco nie boi sie burzy :B-fly: Wlasne w Wawie jest burza a on nic, ta pogoda zastala go spiacego delikatnie na dzwiek huku podniósl leb i nic rozejrzal sie i spi dalej :lol: olal maluch huki To jego pierwsza burza dumny z niego jestem :oops: ale jest twardzielem 8) Quote
KORONA Posted May 3, 2004 Posted May 3, 2004 To teraz Cie zapraszam Rocki na topik "dobranoc" bo mi Anetta nie wierzy że u mnie pada... :roll: A packo jest na prawde ekstra... :) Quote
asiunia Posted May 3, 2004 Posted May 3, 2004 Hej!! Jejku jakie słodziuchne malenstwo!!! :lilangel: Quote
agamblu Posted May 3, 2004 Posted May 3, 2004 Psiak jest piekny. Mam pytanie - pisaliscie o rodowodach ale czy w Polsce mozna kupic buldoga amerykanskiego z rodowodem? Wydawalo mi sie ze ta rasa nie jest uznawana przez FCI czyli przez nasz ZK rowniez, a moze sie myle? Jak to z tym jest? Quote
Rocki Posted May 3, 2004 Posted May 3, 2004 Rodowodu w znaczeniu papieru ZKwP miec nie mozna wlasnie ze wzgledu na brak tej rasy w FCI mona dostac badz zarejestrowac pozniej psa w PKPR Quote
sabina Posted May 7, 2004 Posted May 7, 2004 Armani zapoznal sobie "kolezanke"- nakrapiana buldozka amerykanska. Bylismy juz pare raze na wspolnych randkach. Mala (Virus) jest nieco mlodsza i ma tyle energii, ze nawet Armani przy niej wysiada...Ostatnio razem uczyli sie lowic patyki z rzeki. Liczymy na wspolne plywanie... :multi: A Paco jest sliczny, Rocki :thumbs: Quote
Olcia P. Posted June 20, 2004 Author Posted June 20, 2004 PACO JUZ URÓSŁ, ZRESZTĄ ZOBACZCIE I OCEŃCIE SAMI : Quote
Rocki Posted June 20, 2004 Posted June 20, 2004 A tak teraz wyglada Paco ma 4miesiace i pare dni :D Quote
zaba14 Posted June 20, 2004 Posted June 20, 2004 Ale śliczny "szkarab" ;) podrap go odemnie za ucholem ;-) Quote
Rocki Posted June 20, 2004 Posted June 20, 2004 Wydrapany Zaba14 i zaznaczylem ze od Ciebie :wink: Paco dziekuje Quote
bartek_yo Posted June 20, 2004 Posted June 20, 2004 Rocki, Pako jest zajebisty :D :angel: :angel: po prostu cudo !!!! a jak sie slucha ?? :wink: Quote
Recommended Posts