Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oto moje pieski Paco - Buldog Amerykanski zacza 8 tydzien i Rocki - Rottweiler 12 lat jak wam sie podobaja? Teraz oby tylko zyly w zgodzie (licze na wasza pomoc :wink: ) a maluch byl zdrowy.

Posted

A Rockiego tylko siwa broda zdradza prawda :wink:

Dosłownie koniuszki fafelków :wink:

No i wreszcie masz psisko w emblemacie-tyle było o małego zachodu :lol:

Niech się zdrowo chowa i koniecznie pstrykajcie mu zdjęcia.

Ja osobiście poproszę o główkę Paco z profilu :D

Posted

Śliczny naprawde.Prosimy go pogłaskac od nas i w mordkę ucałować.Łapki PACO tez ma bardzo fajne. Latek po ROCKIm nie wifać ale to juz pan w śile wieku nie wiem czy bedzie chciał bawić sie z małym PACO? :lol:

Posted

witam też ma ambulla tyle tylko że w typie scott ma teraz 13 miesięcy i też ma za kompana drugiego psa w wieku 12 lat ale fox terriera i bardzo dobrze się chowają jak narazie

Posted

Paco jest cudny :multi: mam nadzieję ,że na tym topiku będzie historia o Paco . jego rozwój fizyczny jak i postępy wychowawcze/ :lol: Wycołuj go w brzuszek ode mnie .

Roki wygląda na wspaniałego rottka , wpaniale wygląda i nie widać ,że ma tyle latek. :wink: .

Posted

Maleństwo jest ślicze i dziwie się jak można było taki cudny ogonek obcinać! Rotek też niczego sobie, w życiu nie powiedziałabym że to juz taki staruszek. Wygląda że kondycje ma wporządku.

Posted

Paco nie ma obcietego ogonka.

A rottek trzyma sie dobrze co prawda mial jeden incydencik ktorym nas wystraszyl ale ogolnie jest oki i niestety jak Klekotki przewidzialy niechce sie bawic z malym unika go (nawet raz warkna :o poczym uciekl szybciutko :lol: )

Posted

Rocki - nawet ze zdjec widac, ze maly sie na tych klepkach niezle slizga.

proponuje, zebys sobie znalazl cos, czym bedziesz mogl je przykryc, bo w przeciwnym razie pies moze miec spore problemy ze stawami.

Posted

Wiem u mnie w pokoju gdzie mieszka sa kartony razlozone ale w calym domu nie moga byc :roll:

Buldog ty jestes znawca, sympatykiem buldogow moge prosic pare slow na temat Paco? Czy on wyglada na AB?

Posted

Bulldogi amerykańskie dzielimy na typ scott(standart), jonhson(bully lub classic) i tak zwany typ hybrydowy. Kiedyś przycinano ogony i uszy teraz też tak robią ale wszystko jest kwestią gustu właściciela psa bo przecież patrząc na stare fotografie i na teraźniejsze nie wszystkie psy są kopiowane.

Posted

z tego co ja czytalem , to rzadko przycinano AB ogonki, no ale moze sie myle, w kazdym razie, wg wzorcow najwiekszych organizacji skupiajacych AB nie mozna wystawiac takich psow. i racja !