Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To ja wstępnie zajmuję 3miejsce, ale muszę się jeszcze zastanowić ;)

A oto mail:
Hello Anna,

I'll be pleased to help you with your dog.

We have two levels of service, Gold and Silver.

They both start the same, in that the first time I see you we take about 3 hours. We get you a good result from the first visit, but you know also that we work with you till the problems are solved - it doesn't matter how many visits, you just pay the initial fee.

With Gold, you get a lifetime guarantee on your dog's behaviour, so if any problem behaviour ever returns you just get on the line to me and we get it sorted again. That service costs £365.

With Silver the guarantee lasts one year, and the service costs £285.

Work with a second dog attracts an additional fee of £60.

My services are very much in demand, and I am currently taking bookings for March.

You can reach me on my direct line 020 8516 9332 to discuss it further or to book an appointment.

Best wishes

Andy

A właśnie, Anna, mam do Ciebie zapytanko... Czy znalazłabyś jutro dla mnie jakieś 30-40min gdzieś trochę po 12? Bo o 11 Hannah przyjeżdża odebrać Orphiego i po tym wracam do Gośki... a raczej do Bruna już z Frycią. Jednak mimo wszystko wolałabym mu jej o tak do domu nie pakować. Chciałabym je najpierw zabrać na spacerek,no i łatwiej by mi było z dodatkową ręką, czyli Tobą ;) Oczywiście Ty byś mi miała oko na Frycię, a ja się zajmę Brunem...? Dasz radę?

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Opsssssssssssssss niedziela tak ale jutro neistety nie - jutro Mloda ze Stansted odbieram........jak doleci.....

Moj chlop w taka pogode jezdzi 10 km na godzine wiec z domu wyjedziemy chyba... o zmroku jeszcze i po zmroku wrocimy..

Mam sasiadke zamowiona do Zary zeby ryja nie darla sama i zebym eksmisji nie dostala.. bo Zara wychodzic na dluzej nie moze a sama zostac w domu to ja u Futrciaczka chyba slychac jak ryja drze... a teraz jeszcze z ta lapa...

Hmmmmm

Posted

Ech, no trudno, dam sobie radę. Nie mam innej opcji ;P

Furciaczek weź pogdaj ze swoim TZ jak on to w właściwie widzi, te nasze szanse na nd wyprawę, bo ja będę musiała coś tej Vanessie napisać... Przemyślcie to, przeanalizujcie i dajcie znać, oki?

Posted

O przegapiłam jednego posta... Super, że Zarcia ok :) A jak terroryzuje biedne pielęgniarki szczekaniem, to znaczy, że zupełnie wróciła do siebie :evil_lol: Cała Zara...

Posted

Furciaczek - 25 zwdluz Romford Rd, wysiasc przy Armi i Nawy i pol 10 min polami do GosiMarty, 15 polami do mnie i 25 polami do Gos... hehehheeh

Bo do Gos metrem nie dojedziesz chyba ze przez centralny Londyn chyba.. to leyton Midlands chyba stacja tam jest nie?

Posted

Gos- Ty masz Leytonstone blisko?

(wielkie oczy)

Furciaczek mieszka rzut beretem bo w East Ham kolo Police Station - jakby sie uparala to by z buta doszla mijajac Forest Gate stacje i tam juz za stacja 5 minut na pola nasze wlazi......

Posted

A skąd właściwie byś jechała?
Do mnie do staci jest 7min piechotą.
A poza tym pod sam dom podjeżdża mi 257 i W14...jakby Ci któryś pasował...
Wiesz poza tym nie musi być 12, jak Bruno posiedzi ze 2h w domku, to też mu się nic nie stanie, więc mogłabym na Ciebie zaczekać ;)

Posted

Gos- Ty masz Leytonstone blisko?

A myślisz, że jak ja do pracy do centrum jeżdżę?? ;) Prywatnego helikoptera się jeszcze nie dorobiłam... jeszcze ;P

Posted

A Ty autkiem chcesz... pchi burżuje ;) Tylko ja nie wiem jak potem ode mnie od Gośki autkiem dojechać :oops: Bo my z reguły ode mnie po psy jeździłyśmy... Od niej do mnie, to trafię...chyba :eviltong: Ale w drugą stronę... Będziemy próbować :splat:Bo normalnie, to ja do niej przez pola dymam :lol:

Posted

Goś napisał(a):
Tylko ja nie wiem jak potem ode mnie od Gośki autkiem dojechać :oops: Bo my z reguły ode mnie po psy jeździłyśmy...

Do Lajkowej od Ciebie w Aldersbrook Rd i stamtad w Empress Avenue.....no nie wyglupiaj sie ze nie trafisz... blondynka nie jestes ;)

A Furciaczek do Ciebie samochodem to 7 minut, po kiego naokolo przez Mile End?

A Ty myslalam ze z Leyton Midlands do pracy...

Hmmmm

Posted

Już napisałam ;) A poza tym my się w tami razie u mnie umówimy na mniej więcej i sobie dziewczyna spokojnie dojedzie, a ja nie będę marzła z psem na zimnie w razie czego, tylko w ciepłym domku posiedzimy. A potem już normalnie przez pola ;P do Gosi pójdziemy (Frytka będzie miała ekstra spacer). Zgarniamy Bruna i do Wanstead... Chociaż czy tam nie będzie jutro za dużo ludziów?? :/

Posted

Emigrantko ja mieszkam zaraz przy A13, mniejwiecej tu
http://maps.google.co.uk/maps?source=ig&hl=en&rlz=&q=haldane+road+e6&lr=&um=1&ie=UTF-8&hq=&hnear=Haldane+Rd,+London+E6&gl=uk&ei=DT1HS6eBCprbjQfvy_iABw&sa=X&oi=geocode_result&ct=title&resnum=1&ved=0CAoQ8gEwAA

Jakos dojade:evil_lol:

Gos mam Twoj nr wiec jak sie dowiem czy dam rade to wysle eska :) Ale mysle ze nie bedzie problemu TZ i tak spi jak widac pol dnia.

Posted

furciaczek napisał(a):
Kiedy mi autobusami wychodzi ponad godzine i 3 przesiadki z tego co patrze teraz.

Ermmmm to ja juz nic nie wiem

Od Ciebie do mnie autobusem to wiem jak, do Gos... ona mieszka troche dalej i po skosie ehhehe

To sie dogadajcie, nie bede mieszac....