Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No no Malutka super ze biezesz udzial w zawodach, na nastepnych bedzie jeszcze lepiej zawsze tak jest, a w jakich cenach sa wpisowe? moj Devis ostatnio na zawodach partoli predkosc, na trenigach i rozbiegowce zasuwa, ale jak mu przed startem obroze zdejmuje to jakby gasnie, chyba sie stresuje, musze go na treningu jak na zawodach traktowac,
co do Bohora to napewno sie wyrobi, a tak poza tym to jak ma rozum jamnika to znaczy ze jest inteligenty bo to tez madre bestie, tylko trzeba bata:evil_lol:
jak juz przyjade to chetnie sie spotkam i mozemy sobie nawet razem obedience cwiczyc na swiezym powietrzu jako przygotowanie do zawodow, chetnie poczuje sie wykorzystana;) o ile moja wiedza jest wystraczajaca choc staram sie ja sukcesywnie poszerzac
pisz koniecznie o kazdej imprezie, jak przyjade to mam nadzieje ze bede jak najczesciej na nie chodzic, no i kibicowac Twoim psiakom
a czy jak bedziesz w Szkocji to podjedziesz zobaczyc ta hodowle? jesli tak to czekam na wszytskie mozliwe informacje
stronke ktora podalas bede odwiedzac

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety nie bedzie mnie w poblizu tej hodowli, jade odwiedzic chrzesniakow, tak ze rece, nogi i umysl bedzie totalnie wykozytany przez 4- i 5-cio latka. Psy tym razem zostaja w domu pod opieka szwagra, ktory z lenistwa wystawi psy 4 razy dziennie na potrzeby fizjologiczne, ewentualnie troche szarpaniny. Rozbiegana para psow i dzieci w Szkocji zmusilyby mnie chyba do psychiatryka albo pod maszyne wegetacji. Dzieciaki podrosna, psy nabiora doswiadczenia to wtedy wspolnie mozemy wojowac z wikingami.
Moje psiaki beda mialy 4 dni do myslenia, moze jak sie wroce zaskocza i beda posluszne:razz:.Nawet powrot planujemy na popoludnie co by psom wynagrodzic dlugim spacerem.
O wszystkim mi wiadomych psich imprezach bede pisala.
Pozdrowienia
Malutka

Posted

Karjo, no wiesz w Polsce tez wedrowalam, zawsze jakis wypad weekendowy sie organizowalo, bedac tutaj tez nie jest trudno, zakochalam sie w Walii, w tym roku chyba tam nie dojade, a w Szkocji mam znajomych i czas spedzam w Edinburgu, a kiedys planuje polnocna Szkocje, mozna jakis wspolny biwak zorganizowac.:lol:, to tylko 6 godzin jazdy z Ladku,a i zorze polarna mozna dojzec.
Pozdrowienia
Malutka

Posted

Ktoś coś mówił o nałogu????

Wyjechałam na tydzień w góry żeby sobie z samotności i tęsknoty za mężnym powyć do ksieżyca. Powyłam sobie i tęsknię jakby mniej bo mężny przysłał kasę na bilecik i za 3 tygodnie jadę do Niego na 8 dni :loveu: ale pierwsze co zrobiłam po powrocie do domu to wlazłam tutaj....

Posted

Alleluja! "dogo" działa!! dziś przez pół dnia mi się cóś ciągle wykrzaczało... to miałam rzuty nałogowe głodowe :evil_lol: a to po prostu trzeba było pójść z psem na solidny spacer i wszystko wróciło do normy :loveu: a mój Wyspiarz w piątek przylatuje do nas na 4 dni!! :loveu:
...a podatków nie ma - kiedyś coś było, jakiś czas temu znieśli - chyba nawet w tym topiku Malutka szczegółowo o tym pisała :)

Posted

no ja juz tez mailam delirke jak sie ta dogomania zwiesila;)
moj ciagle jest wiec nie narzekam, ale juz niedlugo jedzie, za to ja tez niedlugo dojezdzam, a Goska to pewnie za 2lata tez na Wyspy uderzy, wtedy to juz bedziemy miec wprawe w organizowaniu piknikow dogomaniackich:evil_lol:

Posted

No wlasnie, te nalogi :diabloti:
Wyspy coraz blizej, tez sie pochwale, za 2 tygodnie jedziemy na 2 tygodnie, obejrzec nasze sasiedztwo in spe :multi:

Posted

Karjo to super! mala ma szczescie ze od razu sie bedzie porzadnie angielskiego uczyc, ja moze tez sobie we wrzesniu jakas szkole zaczne- jakby mi bylo malo:razz:
UTAAP juz mozesz przesylac:cool3:

Posted

Marta, na razie to polskie przedszkole, ale po 5 godzin dziennie maja byc zajecia po polsko-angielsku :multi:.
Zobaczymy jak to wyjdzie, ale juz siedze na walizkach i odliczam te 10 dni do urlopu "tam" :jumpie:

Posted

5 godzin to i tak duzo! ja jeszcze jestem do konca lipca no a potem do roboty! qurcze nie moge sie doczekac, w koncu na swoim- wynajmowanym czy nie ale na swoim!:lol: jeszcze tylko dzieciaka (Devisa) sciagnac a potem zalatwic mu borderkowa siostrzyczke i wtedy:loveu:

Posted

Tak, wszyscy tu juz dni odliczaja a jestem w lesie....transportu nie mam :placz: . Prosze wszystkich - jesli znacie kogos, kto w najblizszym czasie wybiera sie autem do UK i moglby zabrac 1 osobe z psem, to please:modla: dajcie znac!!!