Aga & Amber Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 wstawiam jedno na zachete ,reszta w galeri Amber Quote
Kamila Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Ehh,zalujcie ze was dzis nie bylo z nami na spacerku :diabloti:Zawital do nas Adam z Basterem :loveu::loveu::loveu:Przyjechali az z Acton :cool3: Cudny jest :loveu: Aga-Ty wstaw Amberke bo ja juz nie mam sily :oops: Quote
Habibi Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 U nas nieciekawie... Ronek dzis po usg, powiekszona prostata i torbiele. Musimy go dokladnie przebadac zeby celnie trafic z leczeniem. Wykastrujemy go napewno, wstepny termin na dlugi majowy weekend. Skad to cholerstwo sie przywlekło dokladnie nie wiadomo, moze to sprawa hormonów, moze przez zapalenie bakteryjne. Bedziemy go leczyć i wyleczymy!!!! A wszystkie kciuki zawsze sie przydadza;-) Quote
dahme Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 O kurcze ... Kamila ale miałaś odwiedzinki ... Człowiek nawet nie wie ze w uk jest wiecej kontynentalnych dogów ... To od ciebie się zawsze dowiaduje. Kto to był? Jaka hodowla? Chciałabym do was przyjechać ... Ale w środę kończy nam sie ubezpieczenie na samochód ... i sprzedajemy go na dniach ... A później to nie wiem jak bym mogła dojechać - trzeba będzie sie wrescie przerzucic na bus, metro itd A jak tam twoje prawko? Quote
Kamila Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Marta-to czekam na was dzisiaj :p Habibi-trzymam kciuki :thumbs: Quote
GoskaGoska Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 hm....nie wiem narazie najtaniej wychodzi tesco :roll: i warunki ok, a petplan to tez procz podwyzszonej skladki , to jak cos sie stanie to mam placic z 50 na 75£, wiec zmienimy jej ubezpieczenie. No to dziewczyny szykujcie się , ze pewnie kazda dostanie podwyżkę - oczywiscie skladki Quote
UTAAP Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Habibi trzymamy kciuki/lapy i zyczymy Ronowi duzo zdrowka!! Kamila, ale laaadny ten dogus :loveu:! Quote
Habibi Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 dzieki za kciuki! Ronuś dostaje codziennie serie zastrzyków (w tym wyciag z czarnej wdowy:-o) i ma biedna obolalo doopke :roll: Quote
dahme Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Aga&Amber + rodzinka - dziekujemy wam za wczorajsze spotkanie było nam baaaardzo miło :) Amberka sliczna!!! jak już będziemy mieć normalny internet to wstawię jakieś fotki. Kamila - mimo smsa - jeszcze raz napisze - dziękujemy za gościnę, cieszę sie ze cię nareszcie poznałam :) noi Lalunię .... ahhh te dogi .. i świnkę Lulu. Do zobaczenia u nas kochani :) Quote
Aga & Amber Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 My tez dziekujemy ,było nam bardzo miło:loveu: , mam nadzieje ze w drodze powrotnej udało wam sie troche ominąc korki Quote
Kamila Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Marta-ja rowniez dziekuje i trzeba bedzie to powtorzyc,moze wybierzecie sie z nami do parku w ten weekend? Quote
dahme Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 nareszcie normalny internet ... jupiii !!! :loveu: Aga - tak, dojechaliśmy szybciej - zajęło nam to trochę ponad 1 godzinę. Kamila - gdyby do was było choć trochę bliżej ... :roll: ale dzięki za propozycję ;) Quote
Kamila Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Marta-to kto wam sie kazal tak daleko przeprowadzac :mad: Mnie chodzi o ten park gdzie Aga mieszka.Czy wpadniecie jesli Baster bedzie? :cool3: Quote
dahme Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 uuu Baster ... hmmm .. kuszące :razz: Ja nie wiem gdzie Aga mieszka :shake: Podaj na priv jakby co. Tyle że to juz metrem czy czymś bo samochód już nieubezpieczony. Quote
Aga & Amber Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 dahme,sprawdz jaki jest od ciebie dojazd na london victorie albo na london brige .Z obu tych stacji dojazd do mnie zajmuje 20 min :lol:.Moja stacja to norwood junction Quote
dahme Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 tak wlasnie sprawdxalam .... na victorie jedzie n16 prawie spod domu naszego :) nie wiem ile tam jedzie ...zobaczymy, jeszcze nic nie obiecuję, wiec mną się nie przejmujcie. Quote
Aga & Amber Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 n16 to autobus ? jesli tak to bedzie jechał ze dwie godziny biorąc pod uwage korki:shake:.Wchodzi w gre tylko pociąg albo metro jesli tam jest .Sorki ale nie pamietam gdzie dokładnie mieszkacie :oops: Quote
dahme Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 ooo Osho .... co tam? N - nocny? to ja juz w nocy mam do was wyjechać? :shock::eek::-D hihi My mieszkamy na West Hendon Broadway - niedaleko Brent Cross Najblizej mamy autobus, metro dopiero w hendon central, noi kolejkę nawet blisko tez. Teraz mamy duzo stresu przez ten samochód bo wysłalismy 2 tygodnie temu papiery do DVLA ze zmienilismy adres i jeszcze nam nie odeslali a to jest jedyny akceptowalny dowód wlasności i bez tych papierów chyba nie możemy go sprzedać. poprostu masaka. a dziś ostatni dzień ubezpieczenia. samochód bez ubezpieczenia nie może stać na publicznej drodze nawet - czyli wlaściwie nigdzie nie może stać. jesteśmy w kropce. może dziś przyjdą papiery.... oby, ale to raczej marzenie ściętej głowy. Quote
dahme Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 wrzucę kilka fotek z naszego spotkania ... ale nie mam zbyt wiele Quote
eiwob Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Super zdjęcia!!! Szkoda, że nie mieszkamy bliżej Londynu... Quote
Kamila Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Marta-super fotki :loveu:Bardzo ci dziekuje :p Naprawde nie masz wiecej? :cool3: Quote
dahme Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Kamila - niestety dużo słabsze inne .. albo znów ktoś wyszedł jakiś skrzywiony lub coś innego nie tak (czyt. zielone woreczki w ręce) hihi :evil_lol: moze jutro jeszcze popatrze ale kiepsko to widze Quote
Recommended Posts