oktawia6 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 czytałam tę tragedię Wiedźmo:shake::placz: Quote
oktawia6 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 pusto dzisiaj było u biednej psinki:-( Quote
monikab Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Kropesia jest przecudowna,to taki kochany psiak,ostatnio bardzo lubi spacerki po parku,jest radosna,podskakuje.Boże dlaczego nikt jej niechce???????????to naprawde psina której nie widać,nie słychac,spokojna,przegrzeczna Quote
monikab Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 do góry maleńka!!!!!!!!!!!!!!!skacz na 1 stronę!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
jotpeg Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Mała :loveu: jest młoda, śliczna i cudaczna - nie rozumiem czemu jeszcze nie ma zakochanego domu :crazyeye::shake: Quote
oktawia6 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 ................................................... Quote
jotpeg Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 podnosze - taka fajna mala sunia i tyle zlego ja juz spotkalo... czas na zmiane! Quote
monikab Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 do góry Kropeczko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nie poddawaj się!!!!!!!!!!!! Quote
jotpeg Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 no coz, powtorze sie - czas na zmiane!! Quote
monikab Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 życze ci moja maleńka zebys wreszcie znalazła upragniny domek Quote
Dorothy Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 czy ona jest na tymczasie u Moniki czy w schronisku? Przepraszam ale nie doczytalam. Monika napisz prosze do mnie na pw pare slow o jej zwyczajach, charakterze, waznych rzeczach (czystosc w domu, stosunek do psow, kotow, dzieci, niszczenie przedmiotow itd) bede bardzo wdzieczna moze uda mi sie kogos nia zainteresowac D Quote
monikab Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 Dorothy wszelkie info o suni wysłałam zgodnie z prośbą na pw. do góry moja maleńka Kropeczko!!!!!!!!!!!!!!!!. Quote
Dorothy Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 dziekuje, postaram sie szybciutko przekazac te informacje gdzie trzeba, pozostaje trzymac kciuki zeby sie udalo :-) uwazam ze jest sliczna i wyjatkowa Quote
monikab Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 nadal nic ale wierze ze wkrótce wreszcie sie cos ruszy w sprawie Kropesi Quote
monikab Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Kropesia znalazła domek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jest juz w drodze do Piaseczna!!!!!!!!to była adopcja natychmiastowa-telefon,szybka decyzja i za około 1,5 godziny nowi PWłaściciele Kropesi przyjechali po nią.Trafiła do domu prawdziwych miłośników zwierząt,którzy już mają pod swoim dachem niechciane biedy.Będzie mieszka w doskonałych warunkach a za towarzysza zabaw będzie miał kota.Jestem bardzo,bardzo szcęśliwa i wzruszona.Pani Agnieszko jest Pani cudowna!!!!!!!!!!Mam nadzieję ze pokocha Pani Kropesie tak bardzo jak my z Wiesią ją pokochałyśmy.Powodzenia!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts