Jump to content
Dogomania

Znalazła domek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zagłodzona,odwodniona,pos klejana kałem sunia-RADOM

Recommended Posts

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kropesia jest przecudowna,to taki kochany psiak,ostatnio bardzo lubi spacerki po parku,jest radosna,podskakuje.Boże dlaczego nikt jej niechce???????????to naprawde psina której nie widać,nie słychac,spokojna,przegrzeczna

Posted

czy ona jest na tymczasie u Moniki czy w schronisku? Przepraszam ale nie doczytalam.
Monika napisz prosze do mnie na pw pare slow o jej zwyczajach, charakterze, waznych rzeczach (czystosc w domu, stosunek do psow, kotow, dzieci, niszczenie przedmiotow itd) bede bardzo wdzieczna moze uda mi sie kogos nia zainteresowac
D

Posted

Kropesia znalazła domek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jest juz w drodze do Piaseczna!!!!!!!!to była adopcja natychmiastowa-telefon,szybka decyzja i za około 1,5 godziny nowi PWłaściciele Kropesi przyjechali po nią.Trafiła do domu prawdziwych miłośników zwierząt,którzy już mają pod swoim dachem niechciane biedy.Będzie mieszka w doskonałych warunkach a za towarzysza zabaw będzie miał kota.Jestem bardzo,bardzo szcęśliwa i wzruszona.Pani Agnieszko jest Pani cudowna!!!!!!!!!!Mam nadzieję ze pokocha Pani Kropesie tak bardzo jak my z Wiesią ją pokochałyśmy.Powodzenia!!!!!!!!!!