Jump to content
Dogomania

Znalazła domek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zagłodzona,odwodniona,pos klejana kałem sunia-RADOM

Recommended Posts

Posted

:multi:KROPESIA ZNALAZŁA DOMEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DZIŚ POJECHAŁA DO PIASECZNA!!!!!!!!!!!!ZADZWONILI CUDOWNI LUDZIE I POSTANOWILI OFIAROWAC JEJ KOCHAJĄCY DOMEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi:PANI AGNIESZKO WIELKIE UKŁONY DLA PANI I MĘŻA I NIEWYPOWIEDZIANA WDZIĘCZNOSC:loveu::loveu::loveu:.KROPKA TO WYJĄTKOWY PSIAK I MAM NADZIEJĘ ŻE BĘDZIE Z PAŃSTWEM PRZEZ DŁUGIE LATA I ODPŁACI SIĘ PSIĄ WIERNOŚCIĄ I WDZIĘCZNOŚCIĄ.BARDZO,BARDZO DZIĘKUJEMY I ŻYCZYMY POWODZENIA.
"BĄDŹ SZCZĘŚLIWA KROPECZKO,ZASŁUGUJESZ NA PRAWDZIWY DOM I KOCHAJĄCYCH LUDZI.JESZCZE TACY SĄ NA ŚWIECIE"
:multi::loveu::multi::loveu::multi:
SUNIECZKA NADAL CZEKA NA SWÓJ UPRAGNIONY DOMEK!!!!!!!!!!CZY KTOŚ JĄ WRESZCIE POKOCHA???????????????
:-(:-(:-(To biedne maleństwo przybłąkało się około 2 tygodni temu,leżała skulona pod samochodem.Brudna,zagłodzona-wszystkie kości na wierzchu,odwodniona,z zaropiałymi oczami,sierść posklejana krowim łajnem,i zeschłymi liśćmi,zapchlona,przerażona.Wyglądała tragicznie-chodząca rozpacz,aż serce się ściskało.Maleństwo to sunia,ma około 10 miesięcy-tak ją ocenił weterynarz.Jest juz po zastrzykach anty-zapalnych,i witaminowych-wzmacniających.Maleństwo musiało naprawdę wiele złego doświadczyć w swoim krótkim życiu.Cały czas w pozycji z podkulonym ogonkiem,czołgająca się na widok zbliżającego się człowieka.Ona bała się nawet miski,jadła z podłogi.Z dnia na dzień przybiera na wadze,ma ogromny apetyt.Po mału odzyskuje wiarę w ludzką dobroć.Nadal jest trochę zalękniona ale potrafi już merdac ogonkiem i nieśmiało wspinać się na kolana żeby zostać przytuloną i pogłaskaną.Sprawia wrażenie jakby przepraszała że żyje.To wspaniała psina,łagodna,cichutka,nauczona czystości,bezproblemowa i nie konfliktowa.Potrzebuje duuużo miłości i czułości.Szukamy dla niej odpowiedzialnego,kochającego domu na zawsze.
Pomóżcie znaleźć dla niej kochające serce!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sunia jest wdzięczna za wszystko,po każdym otrzymanym posiłku,po zwykłym podrapaniu za uszkiem merda nieśmiało i liże po rękach.
Kontakt w sprawie suni:
509-285-517 lub 506-133-568
POKOCHAJCIE TĄ KRUSZYNKĘ!!!!!!!!!!!

a oto KROPECZKA,jak można było pozbyć się takiego cuda...........

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ciarki chodzą po plecach jak czytam, :placz: nóż sam się w kieszeni otwiera :angryy:
Mała jest śliczna,może by tak ją na Allegro ktos wrzucił?

Posted

Widzę, że jest na tymczasie w biurze u Wiesi.

Maleńka śliczna, myślę, że szybko znajdzie domek. Allegro koniecznie. Gdzie ją znaleźliście? Jakaś cholera ją wyrzuciła :angryy:

U mnie znów "wysyp" przedświąteczny. Je**** pseudo-katolicy ( nie obrażając PRAWDZIWYCH katolików ) robią świąteczne porządki, stary pies na śmietnik, bo pod choinkę trzeba kupić dziecku nowego, najlepiej szczeniaczka, który za rok wyląduje też na śmietniku :mad:.

Może jestem kawał małpy, ale pozabijała bym tych "ludzi". Jak taki sk***syn może po takiej "akcji" usiąść przy świątecznym stole? Oby takim ość z ryby w gardle stanęła na sztorc!!!!!!!!!! Tego życzę im z okazji nadchodzących świąt!

Posted

maleństwo siedziało pod ciężarówką koło biura Wiesi,przyczołgała się gdy ją zawołałam,dałam jeśc i wzięłam do biura,Wiesia zakochała się w tej bidzie od pierwszego wejrzenia i powiedziała ze do schronu jej nie odda.Szukamy dla niej domku,mamy nadzieje ze znajdzie się jak najszybciej

Posted

to jest tak kochany pies,tak grzeczny,jej nie słychac, nie widac,nadal z podkulonym ogonkiem podchodzi na mizianko ale juz śmielej,daje brzuszek do pogłaskania,chce się bawić.To naprawdę cudowny psiak,potrzebuje tylko dużo miłości.Ktoś ją bardzo skrzywdził ale dużo miłości i czułości sprawi że sunieczka odzyska wiarę w ludzi

Posted

Nadal szuka domku.Siedzi w biurze ale przynajmniej nie marznie gdzieś w krzakach,nie jest głodna,ma ciepłe łóżko ale to nie miejsce dla niej.Ona tak strasznie pragnie człowieka a tu cisza, nikt jej nie chce