_Tosia_ Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 a dostaniemy jakies fotki z nowego domku?... Quote
_Tosia_ Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 dziekujemy!!! oj, chyba mu dobrze..:loveu: Quote
Klaudus__ Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Witam Was serdecznie ! Piotrek dziękuję serdecznie za to, że wrzuciłeś tu fotki, bo mam coś netem i ma straszne manewry... Dzisiaj mają przyjechać zobaczyć co się to dzieje... Bo już kilka dni się męczę, żeby wysłać Wam foty moich smyków. Dobra teraz już na temat... Mam nadzieję, że Wszyscy zauważyliście, że na pierwszej fotce jest Puszek natomiast na drugiej i trzeciej jest Jego żona Fifi :lol: i na czwartej i piątej znowu Puszek :-P Piszę to ponieważ są niemal identyczni :D i mogły Wam szczegóły umknąć :-P Zauważyliście? ;) Quote
_Tosia_ Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 tak coś mi się wydawało, że jakiś inny ten pies, ale mówię, e tam, moze tak wyszedł hihihi :evil_lol: Quote
piotrek_b Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [SIZE="4"]ta oto fotka wygrała w listopadowym konkursie foto na forum e-psy Quote
Klaudus__ Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Tosiu One są niemal identyczne ( dla osoby "obcej" ponieważ My wiemy który to który :eviltong: ) Puszek ma już wyczesane wszystkie kołtuny. Zauważyłam, że chyba polubił szczotkowanie... ;) Jak pojadę znowu w odwiedziny do Puszkowej Rodzinki to postaram się zrobić fotkę jak Puszek nyna a na Nim malutki kotek :evil_lol: Bo Puszyna strasznie nie lubi jak się Mu foty pstryka - tak się spanoszył :D Quote
oktawia6 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='piotrek_b'] ta oto fotka wygrała w listopadowym konkursie foto na forum e-psy a niemówiłam?:multi::multi::loveu::evil_lol::klacz:-to prawdziwy gwiazdor! wybitnej urody a Tobie Piotrek udało sięstworzyc super zdjęcia-uchwycic tzw: tę chwilę-coś co jest wyjątkowe! Kaludus-dzisiaj się zmówiłyśmy:p-wspomniałaś o tych fotach i jestem by porównac:evil_lol:-tamten Pekinek ma bardzo załzawione oczy-warto by je dobry okulista zobaczł-oczy to newralgiczne "miejsce" Pekinków. Dawaj na wątek o Pekinach i prześlij mi zdjęcia to powstawiam!;) Quote
Klaudus__ Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Fifka ma oczka kropione, dlatego na zdjęciu widać "mokre" - powód? Trzecia powieka się kłania :/ Quote
piotrek_b Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 a to są psinki Klaudii, oczywiście nie wszystkie Quote
Klaudus__ Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 No dokładnie - to "połowa" moich Łotrów. Ta "pekińczykowata" połowa :D Quote
oktawia6 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='Klaudus__'] No dokładnie - to "połowa" moich Łotrów. Ta "pekińczykowata" połowa :D Klaudus wejdź tutaj:loveu:: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=93956 dopisz ich historię-fotki już przekopiowałam-dzięki Piotruś!:pże swstawiłęś je tutaj! P.S. masz priv Kaludus!:-( Quote
piotrek_b Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 wlepiłem tylko Pekinki bo pozostałe ASY pomimo że piękne nie pasują do tego wątku. ;) Quote
Klaudus__ Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Wiem wiem Piotrek :) Dziękuję, że wkleiłeś ! Sieroty moje :-P Quote
piotrek_b Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 dla przypomnienia, :lol: Puszek jeszcze w Nibylandii :p Quote
oktawia6 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 ja mam ciągły niedosyt jego fot:loveu:-taki piękny i z takim urokiem nieodpartym:B-fly::mdleje: Quote
piotrek_b Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 no to jeszcze takie wyciągnięte z archiwum Quote
oktawia6 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 śliczności:loveu: czekam na nowe !!! Quote
Klaudus__ Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Śliczne fotunie ! :) Jeden z moich wczoraj też miał "wycinane jajka" :-P Biedulek się męczy strasznie ;P Quote
piotrek_b Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 oktawia6 napisał(a):śliczności:loveu: czekam na nowe !!! hhmmm, przejrzę galerię - pewnie coś znajdę - "odpowiedniego" :jumpie: :bigcool: - - -:turn-l: Quote
Sabina02 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Sparalizowana sunia zostanie uspiona!!! :placz: Potrzebny DT natychmiast!!!! HELP!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100800 Quote
oktawia6 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 czekam na foty naszego księciunia i to przed choinkę poproszę!:mad::loveu: Quote
Recommended Posts