olenka_f Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 pały co by ludzi po maleństwo przygnać:mad: Quote
Yona Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 A Wy tego maluszka-Okruszka to gołego wydacie, czy z tym czerwonym bonusem, co ma na sobie?... :razz: Quote
brazowa1 Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 czerwony bonus juz wyrzucony,w schronisku za szybko takie rzeczy sie niszcza,teraz ma tanszy odpowiednik-zrobiony z rekawa. Quote
Yona Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Nie ma sweterka, ale może w rękawie tez go zechcą?... Quote
Yona Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Ma szczęście ten maluch, że tak daleko ode mnie, bo jakbym go dorwała to... zacałowałabym chyba :loveu::loveu::loveu: Quote
olenka_f Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Yona napisał(a):Ma szczęście ten maluch, że tak daleko ode mnie, bo jakbym go dorwała to... zacałowałabym chyba :loveu::loveu::loveu: ale by mu się podobało oj oj :loveu: Quote
Yona Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Oj... nie wiem, czy by mu się podobało, bo jakbym dorwała, to jeszcze bym wydusiła i wytarmosiła :loveu::loveu::loveu: Quote
brazowa1 Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 To mały dzikusek,a kazdy dzien w schronie go uwstecznia. Quote
vesna30 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Maluszek do Domku !|!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Yona Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Maluszek jest śliczny i niedługo do domku wychodzi... Quote
Yona Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Wiem, wiem, że to zabrzmiało obiecująco, ale ja... tak życząc domku podszywam się pod pewną trójmiejską wróżkę :diabloti: Quote
vesna30 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Hopamy maluszku !!!! Cioteczki do dzieła :) malec musi znaleźć domek :) Quote
Yona Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Podoba się chłopczyk... Szkoda, że nikt chętny się nie ujawnia... Quote
vesna30 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 :placz::placz::placz: Mały do domu!!!!!!!!!!! Quote
Yona Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Wkurzymy się chyba trochę na tych niechetnych do adopcji. Gapiów ma chłopczyk sześciu na chwilę obecną i... takie nic się dzieje :mad: Quote
Yona Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Mikołaju, a może tego malca do domku dzisiaj wyślesz?... Quote
Yona Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Ten mail przyszedł z allegro od tej samej osoby, której wiadomość wkleiłam na wątku Suni-Nietoperzycy. "Treść wiadomości: Napisała pani w aukcjii dotyczącej adopcjii że najlepszy byłby ten pies w domu bez dzieci mam córeczkę która marzy o piesku.Chcę ją nauczyc odpowiedzialnosci i opiekuńczości.Czy ten pies został jakos skrzywdzony przez dziecko? Jaki jest powód tego że lepiej by nie był w domu gdzie są dzieci." Quote
brazowa1 Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 ano taki,ze piesek jest bardzo płochliwy i ugryzie jej dziecko,jak sie przestraszy.Poza tym-ja nie chce,zeby tym znerwicowanym szczeniakiem,ktory juz jest "do tyłu",zajmowalo sie dziecko,bo to prosi sie o nieszczescie.Ma to byc dorosla,umata osoba,ktora poswieci psu duzo uwagi. Moze ostro to pisze,ale wiecie...ile razy juz slyszalam tekst:"bo ja chcialem dziecko nauczyc odpowiedzialosci za zywe stworzenie",z ust osob zwracajace zwierze do schroniska. Quote
Recommended Posts