Franco Posted April 8, 2004 Posted April 8, 2004 Witam!! W zwiazku z ostatnimi nieudanymi (w moim przypadku :( ) probami spotkania sie i nawiazania blizszej znajomosci z dogomaniakami, prosze o zamieszczenie tutaj kto bedzie w Łodzi... Moze sie spotkamy, pogadamy itp. i moze umowimy jakis charakterystyczny znak :D Quote
Franco Posted April 8, 2004 Author Posted April 8, 2004 To bardzo fajnie :D My bedziemy w psach posredniej imie rodowodowe APOLLO Redbull. Jestesmy(ja w zoltej polowce i jeansach) na kilku zdjeciach na Twojej stronce, wiec pewnie nas odnajdziesz :D Quote
Diana14 Posted April 8, 2004 Posted April 8, 2004 a ja tez bedę tyle, że z collie.mój chatakterystyczny znak-błękitna chusta dogomanii :D Pozdrawiam!!! Diana Quote
eryka Posted April 9, 2004 Posted April 9, 2004 a czy wiecie moze ktorego dnia beda bullki? bo moj pysiek ma 2go urodziny i nie wiem czy sie kwalifikuje do mlodziezy juz pzdr eryka Quote
Alojzyna Posted April 25, 2004 Posted April 25, 2004 My też będziemy - suńki, klasa otwarta - ALFA Skordatura Pozdrawiamy. :hand: Quote
tunio Posted April 25, 2004 Posted April 25, 2004 czemu Wasza grupa jest w inny dzien ? Ja sie tak nie bawie ! Powiem to mamie ! :motz: :wink: Quote
tufi Posted April 26, 2004 Posted April 26, 2004 Bardzo prosze o podanie godziny i ringu bulli - bo ja zaraz :evilbat: :evil: Dzwonilam przed chwilka do ZK w Lodzi, a tam pani powiedziala, ze nic nie wie, zupelnie nie ma pojecia, bo wszystko poszlo do druku i najwczesniej w czwartek bedzie cos wiadomo :evilbat: :evil: A jestem w tej chwili w momencie dogadywania spraw dojazdowych i taka informacja jest dla mnie bardzo wazna Quote
tufi Posted April 26, 2004 Posted April 26, 2004 I jeszcze jedno - gdzie sie ta wystawa odbywa? Na stronie ZK jest tylko adres zwiazku, a nie ma adresu wystawy - ja sie zaraz bardzo zdenerwuje :[ Quote
staff-ka Posted April 26, 2004 Posted April 26, 2004 My bedziemy "full wypas" :D :D Staffiki - posrednia,championy - psy suczki - mlodzież,championy AST - psy - championy :wink: Ps. I - go, moja córa ma urodziny(7-me) i strasznie ubolewa ,ze akurat w tym samym dniu wymyslili wystawę :evilbat: Do zobaczyska :angel: Quote
tufi Posted April 26, 2004 Posted April 26, 2004 Do zobaczyska :angel: A czy ktos mi odpowie, na ktorym ringu i o ktorej godzinie sa bulliki? Widzialam, ze sedzia dla bulli i faficzkow jest jeden - czyli pewnie bulle sa o 10.00 - tylko na ktorym ringu? mam nadzieje, ze rowniez do zobaczenia - o ile cos sie nie pokreci :( Ale na razie wszystko na jak najlepszej drodze :) Quote
ZEMAT Posted April 27, 2004 Posted April 27, 2004 My bedziemy "full wypas" :D :D Staffiki - posrednia,championy - psy suczki - mlodzież,championy AST - psy - championy :wink: Ps. I - go, moja córa ma urodziny(7-me) i strasznie ubolewa ,ze akurat w tym samym dniu wymyslili wystawę :evilbat: Do zobaczyska :angel: nazwy proszę to inkognito popatrze :evilbat: Quote
staff-ka Posted April 28, 2004 Posted April 28, 2004 A prosze Cie uprzejmie :evilbat: Generalnie pewnie chodzi Ci o AST !!!! WYSTAWOWY MATCHO Staff-Ka wystawiać go bedzie dziewczyna (moja siostra - to jej pies ) !!!! Możesz ogladać i napałać sie "fala nienawiści " :wink: i najglosniej bić brawo jak zejdzie jako pierwszy :D A mnie szukaj na Staffikach 0X Pozdrawiam - szczerze :angel: Quote
tufi Posted April 30, 2004 Posted April 30, 2004 Ja bede na 100% :) Znak rozpoznawczy - niebieska chustka w dalmatynczyki na szyi :D Postaram sie zalatwic aparat, coby Was na ringu uchwycic :) Wiecie juz moze na ktorym ringu i o ktorej sa nasze bullowate? Quote
staff-ka Posted April 30, 2004 Posted April 30, 2004 tufi - znajde Cię ......... :D Niestety nie wiem nic na temat "naszych bullowatych" - gdszie i o której :( :) Ale damy radę :D Quote
MAT_Buteo Posted April 30, 2004 Posted April 30, 2004 My też będziemy z Macikem klasa Championów . Jego pierwszy raz w Łodzi :D Quote
ASTANIA Posted April 30, 2004 Posted April 30, 2004 Nie dostałam potwierdzenia czy ktoś może mi powiedzieć gdzie jest ta wystawa. Bardzo proszę :-? Quote
Franco Posted April 30, 2004 Author Posted April 30, 2004 Hej!! Wystawa odbedzie sie na terenie stadionu K.S "Start" Łódź przy ul. Swietej Teresy 56/68 P.S Mamy nr 1835 :D :D :D Quote
ASTANIA Posted April 30, 2004 Posted April 30, 2004 Czyli tak jak zwykle. Bardzo dziękuję i życzę wszystkim powodzenia :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Quote
tufi Posted April 30, 2004 Posted April 30, 2004 Ja zmykam sie pakowac i choc chwilke zdrzemnac :) Do zobaczenia zatem i powodzenia :) Quote
tufi Posted May 2, 2004 Posted May 2, 2004 Veni, vidi, vici - kochana Staff-ka okazala sie niepokonana :) Bulle super, sedziowanie ok - wyniki jak troszke odpoczne, bo dopiero weszlam do chaty :) Quote
Recommended Posts