Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam!! W zwiazku z ostatnimi nieudanymi (w moim przypadku :( ) probami spotkania sie i nawiazania blizszej znajomosci z dogomaniakami, prosze o zamieszczenie tutaj kto bedzie w Łodzi... Moze sie spotkamy, pogadamy itp. i moze umowimy jakis charakterystyczny znak :D

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To bardzo fajnie :D My bedziemy w psach posredniej imie rodowodowe APOLLO Redbull. Jestesmy(ja w zoltej polowce i jeansach) na kilku zdjeciach na Twojej stronce, wiec pewnie nas odnajdziesz :D

• 3 weeks later...
Posted

Bardzo prosze o podanie godziny i ringu bulli - bo ja zaraz :evilbat: :evil:

Dzwonilam przed chwilka do ZK w Lodzi, a tam pani powiedziala, ze nic nie wie, zupelnie nie ma pojecia, bo wszystko poszlo do druku i najwczesniej w czwartek bedzie cos wiadomo :evilbat: :evil:

A jestem w tej chwili w momencie dogadywania spraw dojazdowych i taka informacja jest dla mnie bardzo wazna

Posted

I jeszcze jedno - gdzie sie ta wystawa odbywa? Na stronie ZK jest tylko adres zwiazku, a nie ma adresu wystawy - ja sie zaraz bardzo zdenerwuje :[

Posted

My bedziemy "full wypas" :D :D

Staffiki - posrednia,championy - psy

suczki - mlodzież,championy

AST - psy - championy :wink:

Ps. I - go, moja córa ma urodziny(7-me) i strasznie ubolewa ,ze akurat w tym samym dniu wymyslili wystawę :evilbat:

Do zobaczyska :angel:

Posted

A czy ktos mi odpowie, na ktorym ringu i o ktorej godzinie sa bulliki?

Widzialam, ze sedzia dla bulli i faficzkow jest jeden - czyli pewnie bulle sa o 10.00 - tylko na ktorym ringu?

mam nadzieje, ze rowniez do zobaczenia - o ile cos sie nie pokreci :( Ale na razie wszystko na jak najlepszej drodze :)

Posted
My bedziemy "full wypas" :D :D

Staffiki - posrednia,championy - psy

suczki - mlodzież,championy

AST - psy - championy :wink:

Ps. I - go, moja córa ma urodziny(7-me) i strasznie ubolewa ,ze akurat w tym samym dniu wymyslili wystawę :evilbat:

nazwy proszę to inkognito popatrze :evilbat:

Posted

A prosze Cie uprzejmie :evilbat:

Generalnie pewnie chodzi Ci o AST !!!!

WYSTAWOWY MATCHO Staff-Ka wystawiać go bedzie dziewczyna (moja siostra - to jej pies ) !!!!

Możesz ogladać i napałać sie "fala nienawiści " :wink: i najglosniej bić brawo jak zejdzie jako pierwszy :D

A mnie szukaj na Staffikach 0X

Pozdrawiam - szczerze :angel:

Posted

Ja bede na 100% :) Znak rozpoznawczy - niebieska chustka w dalmatynczyki na szyi :D Postaram sie zalatwic aparat, coby Was na ringu uchwycic :)

Wiecie juz moze na ktorym ringu i o ktorej sa nasze bullowate?

Posted

Veni, vidi, vici - kochana Staff-ka okazala sie niepokonana :) Bulle super, sedziowanie ok - wyniki jak troszke odpoczne, bo dopiero weszlam do chaty :)