Favourite_Puppy Posted November 30, 2021 Posted November 30, 2021 Hej psiarze, mam może dosyć nietypowe pytanie co do karm dla psów. Jest to do mojego zadania na studia, a własnego psa nie posiadam więc nie mam jak tego sprawdzić bez wydawania bez sensu pieniędzy. Dlatego też zwracam się z wielką prośbą! Potrzebuję porównania wielkości chrupków karm Brit oraz Pedigree w mm lub cm. Jeżeli są okrągłe to średnica i wysokość, jeżeli sześciany/prostopadłościany to wysokość x szerokość x długość, oczywiście nie co do okruszka Proszę napisać jaki rodzaj karmy zmierzyliście (mini, junior, adult ect.) Wszelka pomoc będzie mile widziana! Dziękuję z góry i życzę miłego dnia Hania Quote
bou Posted November 30, 2021 Posted November 30, 2021 Dnia 30.11.2021 o 11:01, Favourite_Puppy napisał: bez wydawania bez sensu pieniędzy. Dlatego też zwracam się z wielką prośbą! Hej,Aniu.A czy nie byłoby fajniej,gdybys jednak kupiła najmniejsze opakowania (Pedigree kosztuje bardzeo niewiele,to kiepska karma),a potem przekazała jakiemuś psiarzowi,lub oddała do schronu? Quote
Favourite_Puppy Posted November 30, 2021 Posted November 30, 2021 On 11/30/2021 at 11:16 AM, bou said: Hej,Aniu.A czy nie byłoby fajniej,gdybys jednak kupiła najmniejsze opakowania (Pedigree kosztuje bardzeo niewiele,to kiepska karma),a potem przekazała jakiemuś psiarzowi,lub oddała do schronu? Pomyślałam o tym i w innych warunkach bym tak po prostu zrobiła, ale czas mnie goni, a serio nie mam pieniędzy na zakup T.T Hania* Quote
Recommended Posts